Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον γεια σας ειχα μια απορια!!!!Θελω να παω καινουριο κινητο και σκοπευω να παρω αυτο καπου στα χριστουγεννα!!!Οποτε ρωτω αν αξιζει για την χρηση που το θελω και ποσο υπολογιζεται οτι θα εχει πεσει η τιμη του τα χριστουγεννα(για να ξερω σε τι οικονομικα κινουμαι λογικα καποιες προβλεψεις)Επισης ενα προκειται να βγει καποιο πλαστικο μοντελο πιο φθηνο!!!Η χρηση που το θελω θα ειναι μουσικη δηλαδη καλο ηχειο,καλη οθονη,κσλη ποιοτητα κατασκευης λογο μικρης κακομεταχειρησης και καλα γραφικα και επεξεργαστη γτ θα φορτωσω emulators και μαλλον logitech f310 η xbox 360 controller εαν γινεται!Εχετε να μου προτεινεται κατι καλυτερο (αποκλειω s5 λογο κατασκευης και lg g3 λογο οθονης!!)Εχει το κινητο αυτο καποια αρνητικα??

Δημοσ.

Λοιπον γεια σας ειχα μια απορια!!!!Θελω να παω καινουριο κινητο και σκοπευω να παρω αυτο καπου στα χριστουγεννα!!!Οποτε ρωτω αν αξιζει για την χρηση που το θελω και ποσο υπολογιζεται οτι θα εχει πεσει η τιμη του τα χριστουγεννα(για να ξερω σε τι οικονομικα κινουμαι λογικα καποιες προβλεψεις)Επισης ενα προκειται να βγει καποιο πλαστικο μοντελο πιο φθηνο!!!Η χρηση που το θελω θα ειναι μουσικη δηλαδη καλο ηχειο,καλη οθονη,κσλη ποιοτητα κατασκευης λογο μικρης κακομεταχειρησης και καλα γραφικα και επεξεργαστη γτ θα φορτωσω emulators και μαλλον logitech f310 η xbox 360 controller εαν γινεται!Εχετε να μου προτεινεται κατι καλυτερο (αποκλειω s5 λογο κατασκευης και lg g3 λογο οθονης!!)Εχει το κινητο αυτο καποια αρνητικα??

Τα εχει ολα αυτα που ζητας.Το μονο αρνητικο της συσκευης ειναι η καμερα η οποια δεν αποδιδει αντιστοιχα με τον ανταγωνισμο σε συνθηκες μερας κυριως χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι καλη.Οσον αφορα την τιμη δυστυχως ειναι δυσκολο να την υπολογισεις τοσο μακροχρονια διοτι τα σχεδια μιας εταιριας και τα δεδομενα της αγορας αλλαζουν απο μερα σε μερα.Μεχρι τοτε ισως να εχει βγει και το M8 Prime που προς το παρον εχει ακυρωθει

Δημοσ.

να υπολογιζω καπου στα 400 ευρω τοτε η τιμουλα ή πιο πανω???θελει μαι τελιος θεωρητικη προβλεψη μεσα στο εκατοσταρικο ισως συμφωνα με τις αλλες ναυαρχιδες

Δημοσ.

Το έχω εδώ και ένα μηνα, κανένα παράπονο. Ωραίο και γρήγορο UI, πολύ καλή κατασκευή, τα ηχεία που δεν μπορείς να τα περιγράψεις άμα δεν τα έχεις ακούσει και high end χαρακτηριστικά. Η κάμερα μπορεί να μην είναι επιπεδου s5, z2 σε φωτεινές φωτογραφίες, αλλα βγάζει αρκετά καλές photo άμα δεν σκοπεύεις να τις κανεις crop, zoom ή εκτύπωση. Επίσης έχει καλή επίδοση σε low light καταστάσεις. Μερικά samples από ότι έχω βγάλει (χωρίς edit πάνω τους)

mQlnjGn.jpg

QN42LiW.jpg

KIkyAyz.jpg

142wBlP.jpg

QvAgtj6.jpg

tnAfZpM.jpg

MUE5lQy.jpg

KoNBFXB.jpg

AFnAydK.jpg

ZZjgoCT.jpg

tBm3VIx.jpg

Σε γενικές γραμμές άμα θες flagship είναι μια πολύ καλή επιλογή, και άμα το πάρεις θα σου πρότεινα να πάρεις και την Dot View case την οποια έχω μια εβδομάδα και είμαι υπερευχαριστημένος. Όσο για την τιμή του δεν το βλέπω να πέφτει κάτω από 400, αλλα μπορεί να είμαι λάθος.

Δημοσ.

Εγω σκοπευω καπου στα 400 αντε 450 ευρω μεχρι τοτε θα παει τοσσα ή μπα!!!???Οι φωτογραφιες ειναι οντως τελειες το κινητακι ειναι φοβερο!!!!

Δημοσ.

Εγω σκοπευω καπου στα 400 αντε 450 ευρω μεχρι τοτε θα παει τοσσα ή μπα!!!???Οι φωτογραφιες ειναι οντως τελειες το κινητακι ειναι φοβερο!!!!

E τώρα είναι 550 μέχρι τα χριστούγεννα θα πέσει σίγουρα στα 450 μπορεί 400. Όχι στα πλαίσια και public φυσικά, μονο στα σκουτζομάγαζα και εξωτερικό (amazon,ebay κτλ)

Δημοσ.

Εννοείται από Σκρουτζομαγαζα Αλλά πιστεύω πως 400-450 θα είναι οκ αλλά ρε παιδιά υπάρχει 200 ευρώ διάφορα στα μαγαζιά τα μεγάλα από τα Σκρουτζ μήπως πέσει κιαλο!?,,

Είδα λίγο το Xperia z2 και μπορώ να πω πως με εντυπωσιάζει ιδιαίτερα!!!δεν θέλω να κάνω το topic vs αλλά δεν νομίζετε πως θα αξίζε μια ματιά??,????

Δημοσ.

εχω Xperia αν και μου αρεσει το ui της sony μαλιστα για αυτο το αγορασα και δεν πηρα αλλη μαρκα αλλα εχω εδω και καιρο nova launcher

Δημοσ.

το σκεφτηκα πολυ το note 3 αλλα τεραστιο :(

Και το One είναι δυσανάλογα μεγάλο λόγω των ηχείων του. Χίλιες φορές G3 με 5,5 ίντσες με ίδιες σχεδόν διαστάσεις με το 5ιντσο One. 

G3: 146.3 x 74.6 x 8.9 mm (5.76 x 2.94 x 0.35 in)

Μ8: 146.4 x 70.6 x 9.4 mm (5.76 x 2.78 x 0.37 in)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...