olympiakakias7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 καλησπερα.. εκλεισα το λαπτοπ και το επομενο πρωι το ανοιξα και δεν ανοιγει η οθονη.. το λαμπακι wifi δουλευει κανονικα και οτι φορτιζει δειχνει.. σκεφτηκα λοιπον να το συνδεσω με HDMI στιν τηλεοραση.. ανοιξε κανονικα και λεω θα ηταν ρυθμιση. μετα το εκανα ρεσταρτ και δεν δουλευε ουτε με το hdmi.. ανοιγει κανονικα ακουγετε ο θορυβος αλλα δεν δειχνει τιποτα στην οθονη,, ειναι μητρικι η καρτα γραφικων??
coolerman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 απο την έξοδο VGA συνδεσέ το,ΑΝ και εκεί δεν δείχνει...κάρτα γραφικών πρόβλημα!
olympiakakias7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 απο την έξοδο VGA συνδεσέ το,ΑΝ και εκεί δεν δείχνει...κάρτα γραφικών πρόβλημα! δεν δειχνει ουτε απο vga.. μιλησα με ενα φιλο τεχνικο μου ειπε κατι για ψησιμο καρτας.. ξερεις τι ειναι αυτο και αν ναι ποσο θα αντεξει?
coolerman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 δεν δειχνει ουτε απο vga.. μιλησα με ενα φιλο τεχνικο μου ειπε κατι για ψησιμο καρτας.. ξερεις τι ειναι αυτο και αν ναι ποσο θα αντεξει? 50/50 είσαι μπορεί να δουλέψει για λίγο..μπορεί όμως και αν την αποτελειώσεις αν δεν ξέρεις! reballing=μονόδρομος
olympiakakias7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 50/50 είσαι μπορεί να δουλέψει για λίγο..μπορεί όμως και αν την αποτελειώσεις αν δεν ξέρεις! reballing=μονόδρομος οποτε αν το αιτιο ειναι η καρτα γραφικων αμα βρεις μια στο e-bay αξιζει?
coolerman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 οποτε αν το αιτιο ειναι η καρτα γραφικων αμα βρεις μια στο e-bay αξιζει? είναι κολλημένη επάνω στην μητρική δεν βγαίνει(θέλει ειδικό μηχάνημα για να βγεί το chip τις gpu) δηλαδή πηγαίνεις η σε άλλη μητρική,η σε reballing στο ήδη υπάρχων chip.
olympiakakias7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 είναι κολλημένη επάνω στην μητρική δεν βγαίνει(θέλει ειδικό μηχάνημα για να βγεί το chip τις gpu) δηλαδή πηγαίνεις η σε άλλη μητρική,η σε reballing στο ήδη υπάρχων chip. αυτο το μηχανημα μου ειπε ο γνωστος μου οτι το εχει πραγμα το οποιο σημαινει οτι αν παραγγειλω καινουργια μπορει να την βαλει ετσι? kai πεσ μου τι ειναι ακριβως το rebbaling
LambisElef Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 ρε συ να σε ρωτήσω κάτι; Πόσα λάπτοπ και συσκευές έχεις; Τη μια ανοίγεις θέμα για alienware, την άλλη για το hp, την άλλη για κάποια apple συσκευή, μήπως τρολάρεις; Τη μια ρωτάς να πάρεις ps3 την άλλη αν αξίζει το τάδε λάπτοπ
olympiakakias7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 ρε συ να σε ρωτήσω κάτι; Πόσα λάπτοπ και συσκευές έχεις; Τη μια ανοίγεις θέμα για alienware, την άλλη για το hp, την άλλη για κάποια apple συσκευή, μήπως τρολάρεις; Τη μια ρωτάς να πάρεις ps3 την άλλη αν αξίζει το τάδε λάπτοπ Μάλλον με μπέρδεψες δεν εχω πει ποτε για alienware ουτε για ps3 μαλλον θα υπάρχει παρόμοιο όνομα με εμένα!
LambisElef Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/530937-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-ps3-%CE%AE-laptop/?do=findComment&comment=53237176Από το προφίλ σου!!! http://www.insomnia.gr/topic/530882-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%89-%CE%BB%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%80/?do=findComment&comment=53235777
olympiakakias7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/530937-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-ps3-%CE%AE-laptop/?do=findComment&comment=53237176Από το προφίλ σου!!! http://www.insomnia.gr/topic/530882-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%89-%CE%BB%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%80/?do=findComment&comment=53235777 Δεν ειχα πει alineware..τέσπα απάντησε μου περι του θέματος
LambisElef Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Έχεις δίκιο για το alienware My mistake Off topic mode off Reballing είναι το ''φρεσκάρισμα'' των κολλήσεων της κάρτας με τη μητρική. Επειδή έχει πάνω κάτω το ίδιο κόστος με μια καινούργια μητρική, εγώ θα έπαιρνα καινούργια. Παρόλα αυτά, δεν αξίζει να το φτιάξεις, μπορείς να δοκιμάσεις το ψήσιμο, δεν έχεις τίποτα να χάσεις, αλλά μόνο αν αποφασίσεις ότι δεν θα διαθέσεις 100-150€ για ένα τέτοιο λάπτοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα