Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ηθελα να ρωτησω. Αν ειχα καποιο smartphone οπως το moto g ή το nexus 4 οταν θα ηθελα να κανω καθε καποιο χρονικο διαστημα αναβαθμιση, θα μπορουσα;Δηλαδη μηπως καποια μερα θα μου εγραφε οτι δεν μπορω να κανω αναβαθμιση διοτι εχω παλιο κινητο. Υσχιει αυτο;

Θα ηθελα να ρωτησω. Αν ειχα καποιο smartphone οπως το moto g ή το nexus 4 οταν θα ηθελα να κανω καθε καποιο χρονικο διαστημα αναβαθμιση, θα μπορουσα;Δηλαδη μηπως καποια μερα θα μου εγραφε οτι δεν μπορω να κανω αναβαθμιση διοτι εχω παλιο κινητο. Υσχιει αυτο;Επισης η αναβαθμιση μου διαγραφη τα στοιχεια μου;

Επεξ/σία από stevengreeceGR
Δημοσ.

Αν και με δυσκολια μπορω να καταλαβω τι εννοεις αν δεν κανω λαθος ρωτας μεχρι ποτε θα παιρνει η συσκευη σου αναβαθμισεις λογισμικου ετσι; Αν ναι πρεπει να ξερεις οτι τα κινητα δεν ειναι σαν τα pc που παιρνουν αναβαθμισεις επ'αοριστου εφοσον αυτες κυκλοφορουν για τα windows που τρεχουν πχ.Συνηθως παιρνουν αναβαθμισεις μεχρι η αντιστοιχη εταιρια να αποφασισει να τις κοψει.Στην συγκεκριμενη περιπτωση τα Nexus ειναι αυτα που εχουν την πιο μακροχρονη υποστηριξη.Οταν η εταιρια σταματησει να δινει αναβαθμισεις σε καποια συσκευη ο μονος τροπος για να περασεις την τελευταια εκδοση λογισμικου ειναι να κανεις root και να ψαξεις για custom rom εφοσον υπαρχουν developers που ασχολουνται με τη συσκευη σου

Δημοσ.

Εγω θελω ή το moto g ή το nexus 4. Η ληξη αναβαθμισης ειανι μακροχρονη;

Επισης η αναβαθμιση μου διαγραφη τα στοιχεια μου;

Δημοσ.

Το νεξους 4 ειναι 10 ευρω φθηνοτερο απο το νεξους 5. Ειναι ο ορισμος της κακης αγορας αυτη τη στιγμη. Το νεξους 5 μολις πηρε 4.4.3 over the air αναβαθμιση και πιθανοτατα θα παρει και τις δυο επομενες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...