stevengreeceGR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Θα ηθελα να ρωτησω. Αν ειχα καποιο smartphone οπως το moto g ή το nexus 4 οταν θα ηθελα να κανω καθε καποιο χρονικο διαστημα αναβαθμιση, θα μπορουσα;Δηλαδη μηπως καποια μερα θα μου εγραφε οτι δεν μπορω να κανω αναβαθμιση διοτι εχω παλιο κινητο. Υσχιει αυτο; Θα ηθελα να ρωτησω. Αν ειχα καποιο smartphone οπως το moto g ή το nexus 4 οταν θα ηθελα να κανω καθε καποιο χρονικο διαστημα αναβαθμιση, θα μπορουσα;Δηλαδη μηπως καποια μερα θα μου εγραφε οτι δεν μπορω να κανω αναβαθμιση διοτι εχω παλιο κινητο. Υσχιει αυτο;Επισης η αναβαθμιση μου διαγραφη τα στοιχεια μου; Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2014 από stevengreeceGR
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Φυσικά Όλα τα smartphones έχουν "ημερομηνία λήξης' νέων αναβαθμίσεων
kataramenos32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αν και με δυσκολια μπορω να καταλαβω τι εννοεις αν δεν κανω λαθος ρωτας μεχρι ποτε θα παιρνει η συσκευη σου αναβαθμισεις λογισμικου ετσι; Αν ναι πρεπει να ξερεις οτι τα κινητα δεν ειναι σαν τα pc που παιρνουν αναβαθμισεις επ'αοριστου εφοσον αυτες κυκλοφορουν για τα windows που τρεχουν πχ.Συνηθως παιρνουν αναβαθμισεις μεχρι η αντιστοιχη εταιρια να αποφασισει να τις κοψει.Στην συγκεκριμενη περιπτωση τα Nexus ειναι αυτα που εχουν την πιο μακροχρονη υποστηριξη.Οταν η εταιρια σταματησει να δινει αναβαθμισεις σε καποια συσκευη ο μονος τροπος για να περασεις την τελευταια εκδοση λογισμικου ειναι να κανεις root και να ψαξεις για custom rom εφοσον υπαρχουν developers που ασχολουνται με τη συσκευη σου
stevengreeceGR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Εγω θελω ή το moto g ή το nexus 4. Η ληξη αναβαθμισης ειανι μακροχρονη; Επισης η αναβαθμιση μου διαγραφη τα στοιχεια μου;
doctorkostis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Το νεξους 4 ειναι 10 ευρω φθηνοτερο απο το νεξους 5. Ειναι ο ορισμος της κακης αγορας αυτη τη στιγμη. Το νεξους 5 μολις πηρε 4.4.3 over the air αναβαθμιση και πιθανοτατα θα παρει και τις δυο επομενες. 1
stevengreeceGR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Το βρηκα στο kaiser shop, στα 210€ σε προσφορα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα