demflou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Παιδια εχω το Samsung Galaxy S2 i9100 το κινητο λειτουργουσε αψογα μεχρι που μια μερα κατι εγινε στα ξαφνικα και δεν ξανα αναψε. Θελω να το διορθωσω γιατι πραγματικα ειναι πολυ καλο τηλεφωνο αλλα η εγγυηση εχει ληξει. Μηπως ξερετε καποιο καλο καταστημα να το παρω για να μου το επιδιορθωσουν χωρις πολλα εξόδα. (δηλαδη ειχα ρωτησει κοτσοβολο και πλαισιο και μου ειχανε πει οτι ασχετως τι ζημια εχει παθει το τηλεφωνο θα πρεπει να πληρωσω 20 ευρω για να το στειλουν για ελεγχο στην αντιπροσωπεια της Samsung στην Ελλαδα και μετα αναλόγως της ζημιας θα υπάρχει εξτρα χρεωση.)
kataramenos32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δεν νομιζω να καταφερεις να το φτιαξεις χωρις να κανεις πολλα εξοδα.Αν η συσκευη δεν δινει καθολου σημαδια ζωης πιθανον να θελει αλλαγη πλακετας η οποια θα κοστισει τοσο οσο και μια καινουρια ισιαξια συσκευη
demflou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αν ειναι ομως καποιο προβλημα με την μπαταρια; Θα ηθελα καποιο να μου επιβεβαιωση πιο ειναι το προβλημα και ποσο θα κοστισει η επιδιορθωση του.
kataramenos32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μονο στο σερβις μπορουν να σου πουνε σιγουρα τι βλαβη εχει εκτος και αν εχεις κανενα φιλο τεχνικο να σου κανει διαγνωση.Βρες ποιο ειναι το προβλημα και ρωτησε μας ξανα για να σου πουμε τις δυνατες λυσεις
ask Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 να ξερεις πως και συ σιγουρα θα μπορεσεις να το επισκευασεις καθως στο youtube κυκλοφορουνε videos για ολα τα μοντελα.εγω επισκευασα-αλλαξα την οθονη και τα κουμπια-στο samsung galaxy s plus αν και νουμπας με τη βοηθεια του.trust yourself dude!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα