mtzs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δε νομιζω παντως να χαλαει καποιον να το παρει απο Κωτσο αυτη τη στιγμη εαν φυσικα σκοπευει να αγορασει PS4. Τουλαχιστο στα λογια θα εχει κατι παραπανω απο το τιποτα μετα το περας της εγγυησης.
vasi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/konsola-ps4/131505-sony-ps4-500gb-%CE%BC%CE%B5-4%CE%B5%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7#prettyPhoto Με 4 χρόνια εγγύηση! Τα μπέρδεψε ο κοτσοβολος τα ηλεκτρονικά με τα παλιά προϊόντα, ψυγεία-κουζίνες-πλυντήρια !!! αν χαλάσει επιδιορθωνεται ?? η μνήμη, η cpu ?? απο τον μάστορα της γειτονιάς ???? ή θα τρέχουμε δικαστικός !!
hackertom Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Τα μπέρδεψε ο κοτσοβολος τα ηλεκτρονικά με τα παλιά προϊόντα, ψυγεία-κουζίνες-πλυντήρια !!! αν χαλάσει επιδιορθωνεται ?? η μνήμη, η cpu ?? απο τον μάστορα της γειτονιάς ???? ή θα τρέχουμε δικαστικός !! προφανώς πουλάνε " αέρα "
hasiotis_john Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Εμένα γνώμη μου είναι πως είναι μια χαρά προσφορά μιας και τα μαραφέτια αυτά χαλάνε πολύ εύκολα! Κάντε μια βόλτα στα φόρουμ του PS4 και θα δείτε αρκετά προβλήματα που έχουν ήδη αντιμετωπίσει πολλοί χρήστες! Σκεφτείτε τι έχει να γίνει μετά από ένα χρόνο που λήγει η εγγύηση της κονσόλας (είναι γνωστό πως η Sony δίνει //κακώς, παρανόμως// 1 χρόνο μόνο!!) Αν μου έλεγε κανείς να διαλέξω : 1) PS4 300 ευρώ , ή 2) PS4+ την παραπάνω εγγύηση στα 409 θα διάλεγα το 2 χαλαρά! Μετά από τόσα χρόνια που αγοράζω ηλεκτρονικές συσκευές και με αυτά που έχω δει/ ή βιώσει ο ίδιος .... , πιστεύω πως μια καλή εγγύηση είναι μερικές φορές σημαντικότερη και από το ίδιο προϊόν! Πέρα από αυτό με την παραπάνω εγγύηση, θα έχει και άριστη μεταπώληση αν το βάλετε σε αγγελία.... Τα μπέρδεψε ο κοτσοβολος τα ηλεκτρονικά με τα παλιά προϊόντα, ψυγεία-κουζίνες-πλυντήρια !!! αν χαλάσει επιδιορθωνεται ?? η μνήμη, η cpu ?? απο τον μάστορα της γειτονιάς ???? ή θα τρέχουμε δικαστικός !! Προφανώς ΔΕΝ διάβασες καθόλου (!!!!) τους όρους της εγγύησης!! Λέει και για δωρεάν ανταλλακτικά! Αν χαλάσει η CPU θα σου βάλουν άλλη!! Και αν τα "παίξει τελείως" θα σου δώσουν καινούργιο!! Απλά τα πράγματα! Υπηρεσία 4ετής ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη Απεριόριστες Δωρεάν επισκευές ή νέα συσκευή σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής. Ξεγνοιάστε για 4 χρόνια, με Δωρεάν απεριόριστες επισκευές, ανταλλακτικά και μεταφορικά! Εξασφαλισμένη προστασία Απεριόριστες Δωρεάν επισκευές για 4 χρόνια Νέα συσκευή σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής Καμία επιπλέον χρέωση για μεταφορικά ή ανταλλακτικά. 5
LordPanag Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Εχει κανεις εμπειρια απο παρομοιες υπηρεσιες να μας πει αν ειναι "ξεγνοιαστες" και ποσο ?
Genatos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Σε θεματα υπολογιστη εχω εμπειρια απο εναν ξαδελφο μου.. Και ηταν απολυτα ευχαριστημενος. Ειχε 3 χρονια πληρη καλυψη, στα 2 του αλλαξαν μητρικη που καηκε σε 5 μερες και στα 3 μετα απο μια διακοπη καηκε τροφοδοτικο, μητρικη και καρτα γραφικων.. Επειδη δεν τους συμφερε η επισκευη του εδωσαν καινουργιο, που στο site ειχε 550ευρω, οσα δηλαδη πηρε το δικο του 3 ζρονια πριν ομως πια ειχε καλυτερα χαρακτηριστικα, απλα τον καθυστερησαν λιγο ( περιπου 15 μερες). Sent from my iPhone using Insomnia 1
XronisR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Εχω εμπειρια απο πακετο για λαπτοπ.Ειχα το Full πακετο και στα 2 χρονια μου εβγαλε 3-4 καμενα pixel και το cpu fan εκανε σαν προπελα.Μου δωσανε ενα λενοβο μεχρι να ερθει το δικο μου,εκανε 20-25 μερες αλλα ολα οκ.
spacemonkey Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Αν λοιπον καποιος θα εδινε 70 ευρω για την 4ετη τοτε σιγουρα μετραει. Εγω δεν θα τα εδινα, όπως βεβαια δεν θα εδινα και τα 409 για σκετο ή με 4ετη ps4 με τιποτα. Περι ορεξεως όμως... Ευτυχως σε αυτή τη ζωη δεν θελουμε ολοι τα ιδια. Το αν δε θα εδινες 409 για σκετη κονσολη η με 4ετη υποστηριξη εχει να κανει με την κριση σου οτι η συγκεκριμενη παιχνιδομηχανη δεν αξιζει αυτα τα χρηματα(αν και αυτο δε το εχω ακουσει ξανα κοιτωντας το hardware του ps4) η αν δεν εχει βαρυτητα η εγγυηση 4 χρονων, απ οπου και αν παρεχεται.. Δεν μετραει μονο για αυτον που θα δινε 70 για την 4ετη, μετραει για τον οποιονδηποτε σκεφτοταν αυτη την περιοδο να αγορασει Ps4 σκεπτομενοι ολοι οτι η τιμη του ps4 θα αργησει πολυ να πεσει..Ειδικα για hardcore players πιστευω ειναι μια πολυ καλη προσφορα γιατι ξερεις οτι εχεις το κεφαλι σου ησυχο οσο και αν ζορισεις το μηχανημα. Ευτυχως σε αυτή τη ζωη δεν θελουμε ολοι τα ιδια, συμφωνω 100% σε αυτο Δεν υπάρχει καμία προσφορά κατά τη γνώμη μου. Αυτη η τιμή (409) του συγκεκριμένου πακέτου έχει εμφανιστεί εδώ και εβδομάδες στον Κωτσοβολο Δεν νομίζω ότι υποστηρίζουν αντικατάσταση συσκευής Δεν ξέρω τι και πως και αν μπορεί να καλύψει οτιδήποτε ο Κωτσοβολος όσον αφορά σε service για PS4 Aυτη η τιμη ειχε εμφανιστει με 1 χρονο εγγυηση οχι 4..οποτε ειναι αστοχο να συγκρινεις 2 προσφορες στα ιδια λεφτα οταν η μια εχει 3 χρονια παραπανω εγγυηση. Σε οποιο μαγαζι και αν ψαξεις, με 409 δεν παιρνεις τιποτα παραπανω πλην της κονσολας και της βασικης εγγυησης, Δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει να κατακρινεις το support που προσφερει ο κωτσοβολος στο p4 οταν ο ιδιος δεν γνωριζεις καλα καλα.. 4
mikesss Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Aυτη η τιμη ειχε εμφανιστει με 1 χρονο εγγυηση οχι 4..οποτε ειναι αστοχο να συγκρινεις 2 προσφορες στα ιδια λεφτα οταν η μια εχει 3 χρονια παραπανω εγγυηση. Σε οποιο μαγαζι και αν ψαξεις, με 409 δεν παιρνεις τιποτα παραπανω πλην της κονσολας και της βασικης εγγυησης, Δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει να κατακρινεις το support που προσφερει ο κωτσοβολος στο p4 οταν ο ιδιος δεν γνωριζεις καλα καλα.. Αυτο που ειπα για την τιμη ειναι οτι το συγκεκριμενο πακετο με την 4ετη υποστηριξη εχει εμφανιστει εδω και δυο βδομαδες περιπου στο site του Κωτσοβολου στα 409 ευρω, οσο και το απλο πακετο δηλαδη που ανεκαθεν ειχε αυτη την τιμη. Το γνωριζω γιατι κοιταω καθημερινα τις τιμες του PS4. Οσον αφορα το support του Κωτσοβολου, δεν το κατακρινω. Ειπα ξακαθαρα οτι δεν γνωριζω τι μπορει να προσφερει οσον αφορα σε service PS4, οποτε δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι θα μας καλυψει πληρως αν συμβει κατι. Γνωριζουν να επιδιορθωσουν οτιδηποτε σε PS4; Θα εχουν δυνατοτητα για αμεση αντικατασταση ή θα μας ταλαιπωρησουν; Αναφερεται οτι σε περιπτωση αδυναμιας επισκευης, αντικαθισταται με νεα συσκευη. Εχει τυχει ποτε σε κανεναν αυτο, να του αντικαταστησουν μια συσκευη στα πλαισια της 4ετους υποστηριξης; Δεν ειναι επισημη εγγυηση απο τη Sony, ειναι τεχνικη υποστηριξη απο καταστημα...
spacemonkey Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δεν διευκρινιζεται καπου οτι γινεται επιδιορθωση (σε ενα καμμενο funακι ας πουμε) Το πιο πιθανο ειναι να αλλαζουν τα προβληματικα κομματια με καινουρια η refurbished, κατι το οποιο δε φανταζει και τοσο χρονοβορο..Προσωπικα, ακομα και 20 μερες που λεει ο λογος να μου κρατησουν την κονσολα τη μια φορα που θα συμβει το κακο, εχω αρκετα μεγαλο διαστημα να αισθανομαι ασφαλεια.. Σε γενικες γραμμες και απο σχολια συμforumιτων ο κωτσοβολος δεν εχει ακουστει να ειναι ασυνεπης στις εγγυησεις του, βεβαια ποτε δεν ξερεις... 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Γιατι δεν κανεις ένα κλικ ενός δευτερολεπτου ολο κι ολο, στο λινκ του πρωτου ποστ για να δεις αμεσα αν ισχυει η όχι, αλλα καθεσαι και περιμενεις πιθανον ωρες/ημερες να σου απαντησει καποιος; («Αν είσαι φίλος, μην μου δίνεις ψάρια να τρώω, μάθε με να ψαρεύω», λεει η κινέζικη παροιμία) Add: Εληξε η τιμη, 459 εχει τωρα. Και στον τιτλο η προσθηκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα