Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να μου πει αν ξερει καποιος πως μπορω να περιορισω το bandwith στο wifi μου. Δηλαδη εγω που ειμαι με ethernet να εχω 1.0mb και ολο το upload και οσοι ειναι μεσα μεσω wifi να εχουν 500-600mb down και 0 up. 
Eυχαρηστω  

Δημοσ.

Δε ξέρω αν γίνεται ακριβώς αυτό που ζητάς, αλλά αν παίζεις παιχνίδια και κολλάς όταν μπαίνουν οι άλλοι, εμένα αυτό που μου έφτιαξε λίγο την κατάσταση, ήταν στο QoS (Quality of Service), έφτιαξα 2 rules, 1 για Ethernet όπου έβαλα Type of Service Minimize Delay και 1 για WLAN όπου έβαλα Minimize Monetary Cost. Router έχω ένα ZTE, και δε ξέρω πως θα είναι στο δικό σου router οι ονομασίες των feature αυτών.

Ενδεικτικά, δε ξέρω πως και γιατί, αλλά μόνον όταν έμπαινε η μια απ'τις δυο αδερφές μου, με ένα συγκεκριμένο κινητό, με έφτανε σε σημείο να έχω και αποσυνδέσεις από παιχνίδια. Μόλις έφτιαξα τα rules, είτε ήταν μέσα είτε όχι, δεν το έπαιρνα καν χαμπάρι.

Δημοσ.

Την εχω την επιλογη αυτη 8α την δοκιμασω και θα σου πω. ναι αυτο ειναι το προβλημα μου μακαρι να στρωσει νασαι καλα φιλαρακι!

Μου εχει το qos αλλα αποεπιλογες δεν εχει να βαλω αυτες κριμα...

Δημοσ.

Μμ, σε εμένα είναι πιο απλοικά, δε μπορώ να σε βοηθήσω. Πάντως αν καταφέρεις και κάνεις ένα καλό config στο QoS ίσως δεις αποτελέσματα. Άρχισε με το να διαβάζεις manual του router σου, σε search στο google.

Μιας και το θυμήθηκα, μπορείς να κοιτάξεις και κάποια προγράμματα τύπου NetLimiter pro. Αυτά συνήθως κάνουν δουλειά, αλλά μην περιμένεις από freeware, ψάξε για τίποτα από θείο αν δεν σκοπεύεις να πληρώσεις.

Δημοσ.

ναι βασικα κατι τετοιο αν γινοταν μεσω προγραμματος γιατι απο ρουτερ δεν, νασαι καλα ρε φιλαρακι ευχαρηστω για το χρονο σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...