sta2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Καλησπερα θα ηθελα να μου πει αν ξερει καποιος πως μπορω να περιορισω το bandwith στο wifi μου. Δηλαδη εγω που ειμαι με ethernet να εχω 1.0mb και ολο το upload και οσοι ειναι μεσα μεσω wifi να εχουν 500-600mb down και 0 up. Eυχαρηστω
selianx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δε ξέρω αν γίνεται ακριβώς αυτό που ζητάς, αλλά αν παίζεις παιχνίδια και κολλάς όταν μπαίνουν οι άλλοι, εμένα αυτό που μου έφτιαξε λίγο την κατάσταση, ήταν στο QoS (Quality of Service), έφτιαξα 2 rules, 1 για Ethernet όπου έβαλα Type of Service Minimize Delay και 1 για WLAN όπου έβαλα Minimize Monetary Cost. Router έχω ένα ZTE, και δε ξέρω πως θα είναι στο δικό σου router οι ονομασίες των feature αυτών.Ενδεικτικά, δε ξέρω πως και γιατί, αλλά μόνον όταν έμπαινε η μια απ'τις δυο αδερφές μου, με ένα συγκεκριμένο κινητό, με έφτανε σε σημείο να έχω και αποσυνδέσεις από παιχνίδια. Μόλις έφτιαξα τα rules, είτε ήταν μέσα είτε όχι, δεν το έπαιρνα καν χαμπάρι.
sta2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Την εχω την επιλογη αυτη 8α την δοκιμασω και θα σου πω. ναι αυτο ειναι το προβλημα μου μακαρι να στρωσει νασαι καλα φιλαρακι! Μου εχει το qos αλλα αποεπιλογες δεν εχει να βαλω αυτες κριμα...
selianx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Σου είναι εύκολο να στείλεις μια photo από το QoS μπας και μπορέσω να βοηθήσω;
selianx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μμ, σε εμένα είναι πιο απλοικά, δε μπορώ να σε βοηθήσω. Πάντως αν καταφέρεις και κάνεις ένα καλό config στο QoS ίσως δεις αποτελέσματα. Άρχισε με το να διαβάζεις manual του router σου, σε search στο google.Μιας και το θυμήθηκα, μπορείς να κοιτάξεις και κάποια προγράμματα τύπου NetLimiter pro. Αυτά συνήθως κάνουν δουλειά, αλλά μην περιμένεις από freeware, ψάξε για τίποτα από θείο αν δεν σκοπεύεις να πληρώσεις.
sta2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ναι βασικα κατι τετοιο αν γινοταν μεσω προγραμματος γιατι απο ρουτερ δεν, νασαι καλα ρε φιλαρακι ευχαρηστω για το χρονο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα