Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα μετά από 5 χρόνια χρήσης άλλαξα την Τhermal Compound του επεξεργαστή και ενώ φυσικά είδα μείωση στην θερμοκρασία τα αποτελέσματα δεν μου φαίνονται ικανοποιητικά. Επιπλέον διαπιστώνω μεγάλη διαφορά στην θερμοκρασία του κάθε πυρήνα. 

αν μπορούσατε να το τσεκάρετε και να μου την γνώμη σας.

επιπλέον μονο ο πρώτος πυρήνας φαίνεται να ανεβάζει θερμοκρασία. μέγιστο pick που εχω δεί ως τώρα είναι 64 βαθμοι και αυτο εν ώρα gaming.

Αυτό που κυρίως με προβληματίζει είναι οι μη ισορροπημένες (unbalanced) θερμοκρασίες των πυρήνων.

post-301144-0-95910400-1402146357_thumb.png

Δημοσ.

Φυσιολογικό είναι αφού έχουν διαφορετικό φόρτο να έχουν και διαφορετικές θερμοκρασίες,όπως και ο πρώτος πυρήνας αφού εκεί εκτελούνται τα περισσότερα θα είναι λίγο ποιο ανεβασμένος.

• Like 1
Δημοσ.

ποια πάστα είχα πριν δεν θυμάμαι. απο ψύκτρα έχω μία aftermarket της cooler master, hyper n620! ο επεξεργαστής είναι quad 2 duo q9550. όσο αφορα τo ποση ποσοτητα έβαλα, είναι σχετικό στο ματί. εγω πιστεύω εβαλα οσο έπρεπε.

Δημοσ.

Αφού έχεις το πολύ 60° σε cpu που αντέχει μέχρι 100° μην σε αγχώνει αν τα έβαλες σωστά,σωστά τα έβαλες και μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες.

Δημοσ.

κανονικα με την aftermarket ψυκτρα, δεν θα επρεπε να ειχα πολυ χαμηλοτερες θερμοκρασίες???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...