lizardking Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Το πρόβλημα που εχω είναι οτι μετά από 3 χρόνια που ξαναχρησιμοποιω το κινητό δεν δεχετε την κάρτα sim μου λέει ότι βάζω λάθος το pin κάτι που είναι απίθανο και την ένδειξη ότι η sim is lock. Το κινητό το δούλευα κανονικά πριν 3 χρόνια με την ίδια sim που εχω και τώρα , αλλά μετά το άφησα και η μπαταρία του τα έπαιξε και πήρα μια καινούργια και το ανοίγω και μου βγάζει αυτό το πρόβλημα.
lizardking Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 μην μου λες αυτό!!! για πιο λόγο να κάνω απόσυρση και επίσης κοστίζει η απόσυρση. Την ώρα που βάζω το pin και δεν μου το παίρνει εάν πατήσω αγνόησή μπαίνω μέσα στα windows 6.1 και βλέπω ότι λειτουργούν όλα σαν συσκευή αλλά με τον παροχέα δεν έχω σύνδεση.
lizardking Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 το πρόβλημα είναι ότι έσβησα και όλα τα υπόλοιπα και γύρισα στο αρχικό profile όπως το πήρα και με αυτό τρώει την μπαταρία αέρα, και δεν θυμάμαι πως το είχα κάνει είχα περάσει άλλη rom δεν θυμάμαι καθόλου, μια βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα