Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και δύο εβδομάδες προσπαθώ με τεχνικό να συνδέσω τη δορυφορική κεραία μου με hotbird ώστε να βρω τα ελεύθερα Ιταλικά κανάλια(rai uno κτλ) και δεν τα έχω καταφέρει.Βρήκαμε σχεδόν τα πάντα εκτός από τα Ιταλικά κανάλια.Με ένα search στο νετ είδα σε κάτι πίνακες ότι αυτά κανάλια παραμένουν ελεύθερα και στον συγκεκριμένο δορυφόρο.

Ο τεχνικός λέει ότι για να τα βρούμε πρέπει να γνωρίζουμε τις συχνότητες.

Τι λάθος κάνουμε;Είναι όντως ακόμη αυτά τα κανάλια ελεύθερα στον hotbird και σε ποιες συχνότητες;

Ευχαριστώ! 

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελευθερα ειναι ακομα και με δεκτη νοβα...

Οι sd εκδόσεις των καναλιών ειναι ελεύθερες και η συχνότητα τους ειναι 10992 V 27500 2/3

Καταρχήν ευχαριστώ και πάλι για τις γρήγορες απαντήσεις σας.

Από εκεί πέρα,αυτό που θα κάνω λοιπόν είναι να πω του τεχνικού να βάλει το δέκτη στην παραπάνω συχνότητα,έτσι δεν είναι;Η κατάλαβα λάθος;

Ααα ξέχασα να πω ότι αποκωδικοποιητή έχω τον Synaps TSHD-2875 CX.Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι ή παίζει κάποιο ρόλο.

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω το δεκτη σου, μπορείς να δοκιμασεις είτε να κανείς ένα ολικο σκαναρισμα το δορυφόρο και μετά να ψάξεις τα κανάλια που θες στη λίστα με τα κανάλια που βρήκε είτε να βάλεις χειροκίνητα τη συχνότητα και να δεις αν έχει σήμα και να κατεβασεις τα κανάλια της. Εγώ το μόνο που μπορώ να υποθεσω ειναι ότι δεν ειναι στοχευμένο καλά το πιάτο και χάνει αυτές τις συχνότητες

Edit: αυτόν τον τεχνικό τον πληρωσες κι ολας;

Δημοσ.

απλά τα RAI όταν δείχνουν κάτι για το οποίο δεν έχουν τα δικαιώματα εκτός ιταλίας τα κλειδώνουν,οπότε μπάλα ταινίες και τέτοια τα ξεχνάς...

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω το δεκτη σου, μπορείς να δοκιμασεις είτε να κανείς ένα ολικο σκαναρισμα το δορυφόρο και μετά να ψάξεις τα κανάλια που θες στη λίστα με τα κανάλια που βρήκε είτε να βάλεις χειροκίνητα τη συχνότητα και να δεις αν έχει σήμα και να κατεβασεις τα κανάλια της. Εγώ το μόνο που μπορώ να υποθεσω ειναι ότι δεν ειναι στοχευμένο καλά το πιάτο και χάνει αυτές τις συχνότητες

Edit: αυτόν τον τεχνικό τον πληρωσες κι ολας;

Σχετικά με το σκανάρισμα έχω μια απορία: Τι διαφορά έχει η τυφλή αναζήτηση από την εργοστασιακή που βλέπω μέσα στο μενού;

Λεφτά δεν πήρε όχι,αλλά μου κάνει εντύπωση που κόλλησε σε μένα μια κι έχει περάσει με επιτυχία τις μισές κεραίες nova,ote tv της περιοχής.

απλά τα RAI όταν δείχνουν κάτι για το οποίο δεν έχουν τα δικαιώματα εκτός ιταλίας τα κλειδώνουν,οπότε μπάλα ταινίες και τέτοια τα ξεχνάς...

Ναι αυτό το θυμάμαι από παλιότερα που είχα δορυφορικό.Δεν βλέπω αθλητικά,ταινίες κτλ τα έχω αναλάβει από αλλού,οπότε τα ιταλικά τα θέλω μόνο για να περνάει η ώρα.

Δημοσ.

Βλέπει ο δέκτης σου τα κλειδωμένα κανάλια;;;

Γιατί αν δεν τα βλέπει θα πρέπει να κάνεις σάρωση την ώρα που παίζουν ανοιχτά,και πάλι παίζεται να μην τα καταλάβει αναλόγως πόσο «καλός» είναι.

Δημοσ.

Βλέπει ο δέκτης σου τα κλειδωμένα κανάλια;;;

Γιατί αν δεν τα βλέπει θα πρέπει να κάνεις σάρωση την ώρα που παίζουν ανοιχτά,και πάλι παίζεται να μην τα καταλάβει αναλόγως πόσο «καλός» είναι.

Ναι ο δέκτης μου βλέπει κανονικά τα κλειδωμένα κανάλια.Τα Rai παραμένουν όμως κλειδωμένα όλη τη μέρα,οπότε κάτι δεν είναι σωστά ρυθμισμένο.Μια από αυτές τις μέρες είπε θα περάσει πάλι ο τεχνικός,για να δούμε τι θα κάνει...

Επισκέπτης
Δημοσ.

http://gr.kingofsat.net/pos-13E.php

Κάνε χειροκίνητα την αναζήτηση για να είσαι σίγουρος.Για τα RAI ότι λέει ο thelf και για να μην ξεχαστώ:Ότι λεφτά έδωσες στον τεχνικό ζήτα τα πίσω!Ακόμα κι εμείς οι ερασιτέχνες τα ξέρουμε......

Δημοσ.

Μια από αυτές τις μέρες είπε θα περάσει πάλι ο τεχνικός,για να δούμε τι θα κάνει...

Πες του να φέρει και κάναν δέκτη όπου τα έχει έτοιμα περασμένα και που σίγουρα παίζουν,δεν ξες ποτέ, μπορεί κάτι να έχει ο δέκτης σου.

Δημοσ.

Πες του να φέρει και κάναν δέκτη όπου τα έχει έτοιμα περασμένα και που σίγουρα παίζουν,δεν ξες ποτέ, μπορεί κάτι να έχει ο δέκτης σου.

Έχω έναν που τον δούλευα κάνα 2 χρόνια πριν και τα έπιανε κανονικά.Αύριο θα δοκιμάσω να σαρώσω και με αυτόν και θα σας δώσω αποτελέσματα.

Δημοσ.

Τελικά έκανα πριν λίγο έκανα μια αναζήτηση με τον παλιό αποκωδικοποιητή και τα αποτελέσματα ήταν ακριβώς τα ίδια με τον προηγούμενο,χάλια μαύρα.

Επίσης ήθελα να ρωτήσω: 300+ κανάλια δεν είναι λίγα για τον hotbird;Καμιά 1000+ δεν έπρεπε να βρίσκει (ελεύθερα και κλειδωμένα);

Μου φαίνεται ο τύπος με σύνδεσε με Κάιρο  :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπες στο kingofsat και πέρνα χειροκίνητα τις συχνότητες.Δες τι κανάλια γράφει και τι κανάλια πιάνεις.

Δημοσ.

Το πιθανοτερο ειναι το πιατο σου να μην ειναι στοχευμενο καν στον hotbird, αλλα αλλου. Για δες τα καναλια που επιασε αν υπαρχουν στον hotbird. Γενικως πες καμια 10ρια ονοματα ελευθερων καναλιων που πιανει αυτη τη στιγμη.

Ο τεχνικος σου ας παει να αρμεξει καμια αγελαδα καλυτερα αν του πηρε 2 βδομαδες να στοχευσει hotbird και ακομα να τον βρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...