j11h Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Εδώ και δύο εβδομάδες προσπαθώ με τεχνικό να συνδέσω τη δορυφορική κεραία μου με hotbird ώστε να βρω τα ελεύθερα Ιταλικά κανάλια(rai uno κτλ) και δεν τα έχω καταφέρει.Βρήκαμε σχεδόν τα πάντα εκτός από τα Ιταλικά κανάλια.Με ένα search στο νετ είδα σε κάτι πίνακες ότι αυτά κανάλια παραμένουν ελεύθερα και στον συγκεκριμένο δορυφόρο. Ο τεχνικός λέει ότι για να τα βρούμε πρέπει να γνωρίζουμε τις συχνότητες. Τι λάθος κάνουμε;Είναι όντως ακόμη αυτά τα κανάλια ελεύθερα στον hotbird και σε ποιες συχνότητες; Ευχαριστώ!
ksessalonikios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Οι sd εκδόσεις των καναλιών ειναι ελεύθερες και η συχνότητα τους ειναι 10992 V 27500 2/3
j11h Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ελευθερα ειναι ακομα και με δεκτη νοβα... Οι sd εκδόσεις των καναλιών ειναι ελεύθερες και η συχνότητα τους ειναι 10992 V 27500 2/3 Καταρχήν ευχαριστώ και πάλι για τις γρήγορες απαντήσεις σας. Από εκεί πέρα,αυτό που θα κάνω λοιπόν είναι να πω του τεχνικού να βάλει το δέκτη στην παραπάνω συχνότητα,έτσι δεν είναι;Η κατάλαβα λάθος; Ααα ξέχασα να πω ότι αποκωδικοποιητή έχω τον Synaps TSHD-2875 CX.Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι ή παίζει κάποιο ρόλο.
ksessalonikios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Χωρίς να ξέρω το δεκτη σου, μπορείς να δοκιμασεις είτε να κανείς ένα ολικο σκαναρισμα το δορυφόρο και μετά να ψάξεις τα κανάλια που θες στη λίστα με τα κανάλια που βρήκε είτε να βάλεις χειροκίνητα τη συχνότητα και να δεις αν έχει σήμα και να κατεβασεις τα κανάλια της. Εγώ το μόνο που μπορώ να υποθεσω ειναι ότι δεν ειναι στοχευμένο καλά το πιάτο και χάνει αυτές τις συχνότητες Edit: αυτόν τον τεχνικό τον πληρωσες κι ολας;
TheELF Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 απλά τα RAI όταν δείχνουν κάτι για το οποίο δεν έχουν τα δικαιώματα εκτός ιταλίας τα κλειδώνουν,οπότε μπάλα ταινίες και τέτοια τα ξεχνάς...
j11h Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Χωρίς να ξέρω το δεκτη σου, μπορείς να δοκιμασεις είτε να κανείς ένα ολικο σκαναρισμα το δορυφόρο και μετά να ψάξεις τα κανάλια που θες στη λίστα με τα κανάλια που βρήκε είτε να βάλεις χειροκίνητα τη συχνότητα και να δεις αν έχει σήμα και να κατεβασεις τα κανάλια της. Εγώ το μόνο που μπορώ να υποθεσω ειναι ότι δεν ειναι στοχευμένο καλά το πιάτο και χάνει αυτές τις συχνότητες Edit: αυτόν τον τεχνικό τον πληρωσες κι ολας; Σχετικά με το σκανάρισμα έχω μια απορία: Τι διαφορά έχει η τυφλή αναζήτηση από την εργοστασιακή που βλέπω μέσα στο μενού; Λεφτά δεν πήρε όχι,αλλά μου κάνει εντύπωση που κόλλησε σε μένα μια κι έχει περάσει με επιτυχία τις μισές κεραίες nova,ote tv της περιοχής. απλά τα RAI όταν δείχνουν κάτι για το οποίο δεν έχουν τα δικαιώματα εκτός ιταλίας τα κλειδώνουν,οπότε μπάλα ταινίες και τέτοια τα ξεχνάς... Ναι αυτό το θυμάμαι από παλιότερα που είχα δορυφορικό.Δεν βλέπω αθλητικά,ταινίες κτλ τα έχω αναλάβει από αλλού,οπότε τα ιταλικά τα θέλω μόνο για να περνάει η ώρα.
TheELF Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Βλέπει ο δέκτης σου τα κλειδωμένα κανάλια;;; Γιατί αν δεν τα βλέπει θα πρέπει να κάνεις σάρωση την ώρα που παίζουν ανοιχτά,και πάλι παίζεται να μην τα καταλάβει αναλόγως πόσο «καλός» είναι.
j11h Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Βλέπει ο δέκτης σου τα κλειδωμένα κανάλια;;; Γιατί αν δεν τα βλέπει θα πρέπει να κάνεις σάρωση την ώρα που παίζουν ανοιχτά,και πάλι παίζεται να μην τα καταλάβει αναλόγως πόσο «καλός» είναι. Ναι ο δέκτης μου βλέπει κανονικά τα κλειδωμένα κανάλια.Τα Rai παραμένουν όμως κλειδωμένα όλη τη μέρα,οπότε κάτι δεν είναι σωστά ρυθμισμένο.Μια από αυτές τις μέρες είπε θα περάσει πάλι ο τεχνικός,για να δούμε τι θα κάνει...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 http://gr.kingofsat.net/pos-13E.php Κάνε χειροκίνητα την αναζήτηση για να είσαι σίγουρος.Για τα RAI ότι λέει ο thelf και για να μην ξεχαστώ:Ότι λεφτά έδωσες στον τεχνικό ζήτα τα πίσω!Ακόμα κι εμείς οι ερασιτέχνες τα ξέρουμε......
TheELF Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μια από αυτές τις μέρες είπε θα περάσει πάλι ο τεχνικός,για να δούμε τι θα κάνει... Πες του να φέρει και κάναν δέκτη όπου τα έχει έτοιμα περασμένα και που σίγουρα παίζουν,δεν ξες ποτέ, μπορεί κάτι να έχει ο δέκτης σου.
j11h Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Πες του να φέρει και κάναν δέκτη όπου τα έχει έτοιμα περασμένα και που σίγουρα παίζουν,δεν ξες ποτέ, μπορεί κάτι να έχει ο δέκτης σου. Έχω έναν που τον δούλευα κάνα 2 χρόνια πριν και τα έπιανε κανονικά.Αύριο θα δοκιμάσω να σαρώσω και με αυτόν και θα σας δώσω αποτελέσματα.
j11h Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Τελικά έκανα πριν λίγο έκανα μια αναζήτηση με τον παλιό αποκωδικοποιητή και τα αποτελέσματα ήταν ακριβώς τα ίδια με τον προηγούμενο,χάλια μαύρα. Επίσης ήθελα να ρωτήσω: 300+ κανάλια δεν είναι λίγα για τον hotbird;Καμιά 1000+ δεν έπρεπε να βρίσκει (ελεύθερα και κλειδωμένα); Μου φαίνεται ο τύπος με σύνδεσε με Κάιρο
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μπες στο kingofsat και πέρνα χειροκίνητα τις συχνότητες.Δες τι κανάλια γράφει και τι κανάλια πιάνεις.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το πιθανοτερο ειναι το πιατο σου να μην ειναι στοχευμενο καν στον hotbird, αλλα αλλου. Για δες τα καναλια που επιασε αν υπαρχουν στον hotbird. Γενικως πες καμια 10ρια ονοματα ελευθερων καναλιων που πιανει αυτη τη στιγμη. Ο τεχνικος σου ας παει να αρμεξει καμια αγελαδα καλυτερα αν του πηρε 2 βδομαδες να στοχευσει hotbird και ακομα να τον βρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα