Προς το περιεχόμενο

Τηλεόραση UltraHD

xariskalamata

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια καινούργια τηλεόραση Ultra HD και πιο συγκεκριμένα την samsung 55' UE55HU7500. Ο προβληματισμός μου είναι αν θα μπορώ να έχω ποιότητα εικόνας 4k βλέποντας ταινίες ανάλυσης 1920Χ1080. Ο κατασκευαστής λέει ότι μπορεί να κάνει upgrade στην ανάλυση αλλά μήπως κάποιος έχει δει κάτι αντίστοιχο στην πράξη και μπορεί να το επιβεβαιώσει? Κρίμα δεν είναι 1000+ ταινίες να πάνε χαμένες από την μία και 2.500 € να μείνουν ανεκμετάλευτα μέχρι να ξανακατεβάσω όλες αυτές σε 4κ ανάλυση? Και αν βγουν σε τέτοια ανάλυση όλες οι παλιές...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να τις κατεβασεις ολες αυτες τις ταινιες σε 4k αναλυση το μονο που εχεις να κανεις ειναι...Υπομονη...Σε τουλαχιστον 2 χρονια που το 4k θα αρχισει να θεωρηται "mainstream" ξανασκεψου το...Προς το παρον κατσε σε 1080p μεχρι να οριμασει η τεχνολογια. Να πω οτι εψαχνες για monitor στο Pc σου ωστε να παιζεις παιχνιδια παει στο καλο...Αλλα τωρα δεν ειναι κριμα?

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια καινούργια τηλεόραση Ultra HD και πιο συγκεκριμένα την samsung 55' UE55HU7500. Ο προβληματισμός μου είναι αν θα μπορώ να έχω ποιότητα εικόνας 4k βλέποντας ταινίες ανάλυσης 1920Χ1080.

OXI

Ο κατασκευαστής λέει ότι μπορεί να κάνει upgrade στην ανάλυση αλλά μήπως κάποιος έχει δει κάτι αντίστοιχο στην πράξη και μπορεί να το επιβεβαιώσει?

Το Upscale ελάχιστα πράγματα προσφέρει. Το 1080 είναι 1080. ***

Κρίμα δεν είναι 1000+ ταινίες να πάνε χαμένες από την μία και 2.500 € να μείνουν ανεκμετάλλευτα μέχρι να ξανακατεβάσω όλες αυτές σε 4κ ανάλυση? Και αν βγουν σε τέτοια ανάλυση όλες οι παλιές...

Όταν έρθει το 4Κ μπορεί να σε συμφέρει να μην κατεβάζεις τίποτα και τα τις βλέπεις όλες OnLine και νόμιμα. Επίσης καμμία ταινία δεν πήγε χαμένη λόγω ανάλυσης. Αν η ταινία είναι καλή παραμένει καλή και σε DVD.

*** Η σύγκριση DVD με composite συνδεσμολογία vs DVD Upscaled σε 1080 με HDMI είναι ατυχής. Η σύγκριση DVD με HDMI vs DVD Upscaled σε 1080 με HDMI είναι η σωστή και τελικά δεν έχει και ιδιαίτερη διαφορά. Διακρίνεται σαφώς σε freeze frame αλλά στην κίνηση δύσκολο να την διακρίνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...