takisanar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αν μου φερουν 5s απο Αμερικη τι πρεπει να κανω για να εχω την cosmote καρτα μου εδω? (official unlock,rsim, τι παιζει μ αυτα?)
thanosrx8 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 1)με official unlock χρησιμοποιεις την συσκευη σου κανονικα με νανοσιμ οπως δουλευεις και μια ελληνικη συσκευη2) με rsim που ειναι ειδικο τσιπακι και πανω μπαινει η νανοσιμ και κατα καποιο 'τροπο' ξεκλειδωνεις το lock του τηλεφωνου για ξενα δικτυα3)αν το κινητο ειναι lock σε αμερικανικο παροχο τσεκαρεις και την επιλογη για unlock απο διαφορες σελιδες που προσφερουν αυτη την επιλογη με καποιο χρηματικο αντιτιμο!
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αν μου φερουν 5s απο Αμερικη τι πρεπει να κανω για να εχω την cosmote καρτα μου εδω? (official unlock,rsim, τι παιζει μ αυτα?) iPhone 5s: Αγορα απο Apple Store Αμερικης Kαι σε περιπτωση που βαριεσαι να το διαβασεις, Verizon unlocked λειτουργει μια χαρα με ολα τα..G και χωρις κανενα προβλημα γενικως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις