sylvester73 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Καλημερα σας Εχω ενα φορουμ και θελω να βαλω διαφημισεις ετσι ωστε να καλυψω τα βασικα εξοδα που εχει. Δηλαδη να βαλω 1-2 διαφημισεις και να περνω χρηματα αναλογα με τα κλικ που κανουν οι χρηστες Για καποιους προσωπικους λογους δεν θελω να χρησιμοποιησω το adsense απλα θελω εσεις να μου προτεινετε καποια αλλη εταιρια η οποια για να βγαλεις τα χρηματα να πρεπει να εχεις μαζεψει ενα μικρο ποσο και οχι 50 και 100. Ακομα, εκτος απο διαφημισεις που πανε με τα κλικ ξερετε καποιο αλλο τροπο ετσι ωστε καποιος να βγαλει χρηματα μεσα απο ενα site? Το site δεν εχει πολυ επισκεψημοτητα, αλλα και το ποσο που θελω το μηνα ειναι ελαχιστο 5-10 ευρω Και το σημαντικοτερο να ειναι αξιοπιστη Σας ευχαριστωωω παραααα πολυ Χιλια συγνωμη για τα ορθογραφικα μου
Zein Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ποσους επισκεπτες εχει η σελιδα σου τον μηνα περιπου?
parlapipator Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Πρέπει να βάλεις google analytics στην ιστοσελίδα σου καταρχήν.
jmirko15 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 5-10 euro/month από τις διαφημίσεις που ψάχνεις να βάλεις (CPC or CPM) θες τουλάχιστον 3-5 χιλιάδες επισκέψεις τον μήνα (εφόσον έχεις "καλό" traffic). Πληροφοριακά. Όσο για το google analytics, δεν το χρειάζεσαι.
sylvester73 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Το μηνα πανω κατω ειναι γυρω στις 6-με 7 χιλιαδες επισκεψεις
cyclo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Το μηνα πανω κατω ειναι γυρω στις 6-με 7 χιλιαδες επισκεψεις Θα πρέπει να μας πεις και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σου. δεν στέλνεις ένα link να τη δούμε;
sylvester73 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Θα πρέπει να μας πεις και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σου. δεν στέλνεις ένα link να τη δούμε; Το Link http://fantastic-forum.info/
Anorymous Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 5-10 euro/month από τις διαφημίσεις που ψάχνεις να βάλεις (CPC or CPM) θες τουλάχιστον 3-5 χιλιάδες επισκέψεις τον μήνα (εφόσον έχεις "καλό" traffic). Πληροφοριακά. Όσο για το google analytics, δεν το χρειάζεσαι. Και πάλι δεν είναι σίγουρο εγώ που το έχω τρεις μήνες με 25000 δηλαδή περίπου 8 χιλιάδες τον μήνα έχω βγάλει μόλις 24 ευρώ από περίπου 200 κλικ.
jmirko15 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Και πάλι δεν είναι σίγουρο εγώ που το έχω τρεις μήνες με 25000 δηλαδή περίπου 8 χιλιάδες τον μήνα έχω βγάλει μόλις 24 ευρώ από περίπου 200 κλικ. Ναι είναι λίγο random, μιας και παίζουν ρόλο και τα keywords σου (με τα οποία διαλέγει τι διαφημίσεις θα δείξει), traffic (χώρες κτλ). Επίσης έχεις και το CPM activated ή μόνο το CPC;
sylvester73 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ξερετε κανενα καλο site και αξιοπιστο? Σας ευχαριστω
Anorymous Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ναι είναι λίγο random, μιας και παίζουν ρόλο και τα keywords σου (με τα οποία διαλέγει τι διαφημίσεις θα δείξει), traffic (χώρες κτλ). Επίσης έχεις και το CPM activated ή μόνο το CPC; Και τα δύο έχω, το σπαστικό είναι ότι πχ σε μια διαφήμιση μπορεί να κάνουν δέκα κλικ και να πάρεις 50 λεπτά και είναι κάτι άλλες που μόνο με ένα κλικ σου δίνουν τα ίδια λεφτά. Επίσης μερικές φορές δεν ξέρω γιατί σε κάποια κλικ δεν σου δίνει καθόλου λεφτά.
getpaidgr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Εκτός από τα ad serving δίκτυα υπάρχει και το affiliate marketing. Αν δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι και πως λειτουργεί μπορώ να εξηγήσω περισσότερα. Εν ολίγοις, λαμβάνεις προμήθειες προωθόντας μέσα από banners και links προϊόντα και υπηρεσίες τρίτων. Συνήθως, χρησιμοποιόντας απλά Banners θα έχεις πιο φτωχά αποτελέσματα από ότι με το Google Adsense. Αν, όμως, ξέρεις να το χρησιμοποιείς έξυπνα, το Aff. marketing μπορεί να αποδειχθεί σε χρυσορυχείο. Δυστυχώς, κάτι που δυσκολεύει τα πράγματα στην ιστοσελίδα σου είναι πως δεν έχει κάποια συγκεκριμένη θεματολογία. Αυτό δεν είναι καλό στην προσπάθειά σου να την αξιοποιήσεις οικονομικά. Για αυτό ίσως δεν έχεις τόσο καλό αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη θεματολογία είναι ακόμα πιο σημαντική στο Affiliate marketing.Το μόνο καλό στην περίτπωσή σου είναι πως θα σου ταίριαζε να προωθείς τα πάντα... Με λίγα λόγια, σου ταιριάζουν όλα και δε σου ταιριάζει τίποτα. Ελπίζω να βόηθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα