Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε τοτε δεν λεει αν ειναι τοσα λεφτα μονο για το bracket δηλαδη το σιδερακι για να βαλεις την υδροψυξη τοτε ειναι πανακριβο.

Και δεν αξιζει με τη καμια αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα μονο για τον ανταπτορα.

• Like 2
Δημοσ.

Να πω και εγω την βλακεια μου!καταρχην πιστευω πως συμφερει μονο με μια gpu σκεφειτε λιγακι ενα συστημα με crossfire,sli και στην cpu τι κουτι αραγες θα θες

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν έχεις λεφτά για 2 κάρτες της προκοπής ώστε να αξίζει το crossfire / sli τότε θα έχεις και για κουτί της προκοπής...

• Like 7
Δημοσ.

Δεν αξιζει παιδια για κανεναν λογο.Απο θερμοκρασιες σιγουρα καλυτερες απο την stock ψυξη αλλα απο θορυβο δεν συμφερει.Και το λεω με σιγουρια μιας και ειμαι fanboy της corsair και εχω αλλαξει ολη την Hydro σειρα στο pc μου.Αν θελεις να εχεις καλες θερμοκρασιες θα εχεις και θορυβο.Οποτε καλυτερα τα 40 δολαρια να τα δωσεις να παρεις καλυτερους ανεμιστηρες για το κουτι σου η πουλα την καρτα που εχεις και συμπληρωσε για να παρεις μια με καλυτερο συστημα ψυξης εξ'αρχης και οχι reference. Peace

Δημοσ.

καλυτερη ψυξη ναι, αθορυβη λειτουργια μονο αν εχεις βαλει ακριβα fans

true

κατά κανόνα, μόνο custom WC συστήματα είναι silent, όπου μπορείς να βάλεις μεγάλης διατομής + χαμηλόστροφα ανεμιστήρια σε μεγάλα ψυγεία (ειδικά αν έχεις στο ίδιο loop cpu + gpu)

έχω υδρόψυξη χρόνια και το κάνω όχι μόνο για τον θόρυβο και τις θερμοκρασίες, άλλα και σαν hobby. Εκ πείρας λοιπόν δεν μπορώ να συστήσω custom σύστημα σε κάποιον που δεν έχει το μεράκι, γιατί το να κάνεις ένα custom σύστημα θέλει αρκετές "εργατοώρες" (δεδομένου ότι ξέρεις τι κάνεις).

όλα αυτά τα συστήματα πουλάνε κατά πρώτο λόγο το plug & play. Αν κάποιος θέλει ένα silent υδρόψυκτο, τότε πάει σε custom (έχει παιδιά στην Ελλάδα που φτιάχνουν υδρόψυκτα σε καλές τιμές αν κάποιος δεν γνωρίζει/θέλει να ασχοληθεί).

PS: Πάντως μην συνδέουμε υδρόψυκτο = αθόρυβο. Το WC όπως και άλλες τεχνολογίες (peltier, phase change κτλ) αποσκοπούν κυρίως στις χαμηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με την αερόψυξη. Αν κάποιος θέλει και λιγότερο (ή καθόλου) θόρυβο, αυτό είναι προαιρετικό. Υπάρχουν τύποι που κάνουν κάτι υδρόψυκτα με delta fans που ακούγονται σαν jets :) .

• Like 2
Δημοσ.

Αν έχεις λεφτά για 2 κάρτες της προκοπής ώστε να αξίζει το crossfire / sli τότε θα έχεις και για κουτί της προκοπής...

Και για υδρόψυξη της προκοπής...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αξιζει παιδια για κανεναν λογο.Απο θερμοκρασιες σιγουρα καλυτερες απο την stock ψυξη αλλα απο θορυβο δεν συμφερει.Και το λεω με σιγουρια μιας και ειμαι fanboy της corsair και εχω αλλαξει ολη την Hydro σειρα στο pc μου.Αν θελεις να εχεις καλες θερμοκρασιες θα εχεις και θορυβο.Οποτε καλυτερα τα 40 δολαρια να τα δωσεις να παρεις καλυτερους ανεμιστηρες για το κουτι σου η πουλα την καρτα που εχεις και συμπληρωσε για να παρεις μια με καλυτερο συστημα ψυξης εξ'αρχης και οχι reference. Peace

Ή αγοράζεις μια Arctic Accelero Xtreme IV μ'ένα 60άρικο κι έχεις και πολύ καλές θερμοκρασίες και χαμηλά επίπεδα θορύβου!

http://www.eworld.com.gr/products/details/4535

Δημοσ.

Και η υδροψυξη και η αεροψυξη καταλήγουν στον αέρα στο τέλος. Απλά με την υδροψυξη έχεις το πλεονέκτημα της μεγαλύτερη ευελιξίας στην επαφή σου με τον αέρα.

Αλλιώς αν υπάρχει διαθέσιμος χώρος και ροή αέρα ακόμα και μια τέτοια http://www.coolermaster.com/cooling/v-series/v8-gts/"αερο ψύξη" είναι αρκετή.

ΥΓ. Με τα σύγχρονα heat pipes και chambers των "αεροψυκτρων" ο όρος αερόψυξη και υδροψυξη αρχίζει και μπερδεύεται....

Δημοσ.

Ε τοτε δεν λεει αν ειναι τοσα λεφτα μονο για το bracket δηλαδη το σιδερακι για να βαλεις την υδροψυξη τοτε ειναι πανακριβο.

Και δεν αξιζει με τη καμια αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα μονο για τον ανταπτορα.

σιγά, αυτό το κατασκευάζω και μόνος μου...

Δημοσ.

<p>Μούφες η υδρόψυξη, τσάμπα λεφτά.</p>

Όχι κ μούφα η υδροψυξη..αν ξέρεις τι να κάνεις κ πως να τα κάνεις όλα να λειτουργούν σε χαμηλές θερμοκρασίες δεν είναι μούφα! Να παίζεις COD 3 κτλ σε full γραφικά, overclocking στα ύψη κ να έχεις 34 βαθμούς θερμοκρασία σε χαλάει? Να σου στείλω φώτο από το pc μου να καταλάβεις..

Μούφες η υδρόψυξη, τσάμπα λεφτά.

γιατι το λες αυτο?καλυτερη ψυξη και αθορυβη λειτουργια
Και λίγα λες..
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια το ψαχνω εδω και καιρο ξερεις κανεις τι παιζει?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...