Mitsakos86 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Καλημέρα. Χθες είχα την ατυχία να σπάσει η οθόνη μου στο note 3. Δουλεύει κανονικά και η αφή και η οθόνη απλά το κρύσταλλο έχει ράγισμα. Ρώτησα στην samsung και μου είπαν 195 ευρώ. Το θέμα είναι ότι κάπου διάβασα ότι και να την αλλάξεις σε εξουσιοδοτιμενο και πάλι θα λήξει η εγγύηση. Ισχύει? Γιατί αν είναι έτσι τότε να την αλλάξω μόνος μου γιατί την εμπειρία την έχω δεν είναι κάτι δύσκολο αν είναι να λήξει η εγγύηση έτσι κι αλλιώς.
kataramenos32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Lol να λήξει η εγγύηση επειδή θα σου αντικαταστήσουν την οθόνη???
Mitsakos86 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Έτσι διάβασα σε ένα άλλο φόρουμ λόγο του ότι έχει φάει τούμπα. Τι να σου πω δεν ξέρω γι'αυτο το ψάχνω κι εγω
kataramenos32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Το οτι η εγγυηση δεν καλυπτει το σπασιμο ειναι γνωστο αλλα αυτο που λες μου ακουγεται σαν βλακεια της αρβατο
Mitsakos86 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ότι δεν καλύπτει το σπάσιμο το γνωρίζω. Το άλλο το διάβασα και γι αυτό το ρωταω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα