Προς το περιεχόμενο

Home cinema 5.1 για αναπαραγωγή ταινιών

Triple_HR21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα σε ολους θελω να αναβαθμισω το υπαρχον home cinema που εχω ενα sony 5.1 με κατι καινουργιο και ποιο καλο

καταρχην περιμενω να μου ερθει αυτη η tv samsung UE55F6400 και θα την συνδεω με pc σταθερο και θα βλεπω ταινιες 1080p οπως κανω και τωρα :) αλλα με μικροτερη tv 47αρα,και οχι μονο ταινιες σερφαρισμα κλτπ κανονικη οθονη την εχω δηλαδη!αποσταση θεασης εχω 2-3 μετρα

δεν εχω ιδεα απο τι παιζει με τα home cinema και τι μου χρειαζεται εμενα..εχω δει μερικα να ειναι 3d ασυρματα ηχεια κτλπ αλλα και παλι ειμαι πολυ πισω σε αυτον το τομεα,εχει και 6.1 αν δεν κανω λαθος

εχω βαλει στο ματι αυτα http://www.e-shop.gr/samsung-ht-f4550-3d-blu-ray-51-home-theater-system-p-PER.703226κατι τετοιο θα ηθελα

περιμενω γνωμες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημερα σε ολους θελω να αναβαθμισω το υπαρχον home cinema που εχω ενα sony 5.1 με κατι καινουργιο και πιο καλο

Τι πρόβλημα έχει το Sony?

( Αν δεν έχεις ιδέα τι παίζει με Home Cinema και τι σου χρειάζεται, μήπως δεν σου χρειάζεται; )

Όλα έχουν κάνουν με το ποσο μεγάλος και τι δομή εχει ο χώρος σου ( σχήμα κτλ) αλλα και το ποσο που είσαι διαθετημενος να δώσεις.

Το χω πει και σε άλλο thread αλλα αν θες πραγματική αναβάθμιση μείνει μακριά απο sony, lg , samsung, pioneer κτλ κτλ όσον αφορά ενιαίες λύσεις για home cinema.

Ο ήχος που φτάνει στα αυτιά σου απο τέτοια σύστημα τα ως επι το πλείστον ειναι κάτω του μέτριου.

Sent from my iPhone using Insomnia

Αν δεν διαπιστώνεις από μόνος σου την έλλειψη, την αδυναμία ή το πρόβλημα του συστήματός σου δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση. Το μέτριο, καλό, super κλπ είναι σχετικά. 

Μην περιμένεις ποιότητα ήχου απο τέτοια συστήματα. Ούτε απο το Sony, ούτε απο το Samsung. Aν σε ενδιαφερει να απολαμβανεις ταινιες σε καλη ποιοτητα μαζεψε καποια χρηματα και στήσε ενα home cinema κομμάτι-κομμάτι.

Εντάξει εγώ επειδή έχω δοκιμάσει home cinema, ομολογώ πως τα ασύρματα είναι κάτι παραπάνω από απίστευτα. Δοκιμάστε και μετά πείτε δεν κάνουν και ότι ο ήχους τους είναι κάτω του μετρίου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...