Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το PC με το πιο κάτω χαρακτηριστικά.Έχω την εντύπωση ότι για τα χαρακτηριστικά που έχει δεν είναι τόσο γρήγορος δλδ κολλάει λίγο στο Chrome και στους άλλους browsers.Γι αυτό έιπα να κάνω ένα benchmark με το PCMARK 7.Το score μου ήταν 1307.Πως το βλέπετε?

Το PC μου είναι:

AMD Athlon X2 Processor 7750

NVIDIA GeForce 9600 GT

Motherboard ASRock N68C-S UCC

Module 1 2,048 MB Apacer Technology DDR2 @ 400 MHz

Hard drive model 500 GB ST500DM0 02-1BD142 SCSI Disk Device

Δημοσ.

Αλλο το Benchmark και αλλο οτι κολλάει , κατέβασε το hdsentinel και δες την υγεία του δίσκου σου επισης κανε ενα scan για trojans κτλπ με malwarebytes και superantispyware. Τέλος να προσθέσω οτι με 2gb ram ακομα στα 4 δηλαδή θα πηγαίνει σίγουρα πιο στρωτά και ομαλά

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι όπως έχουν γίνει οι browser,λόγο «αναγκών» των εποχών μας,μια χαρά λογικό είναι να κολλάει λίγο αφού είναι αδύναμος επεξεργαστής,δεν βοηθάνε και τα 2gb που αν έχεις win7/8 είναι το απόλυτο μίνιμουμ,αν ανοίγεις καμιά καρτέλα παραπάνω θα αρχίζει να διαβάζει δηλαδή από τον σκληρό και εκεί μετά πέφτει ακόμα περισσότερο η απόδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Ο σκληρός είναι καινούριος ούτε μήνα δεν έχει.Παρόλα αυτα λεέι ότι έχει ύγεια 99% και επίδοση 100% και μου βγάζει αυτό:

51 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. 
At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.
Προτείνετε να ερευνάτε το αρχείο καταγραφής του δίσκου τακτικά. Όλα τα νέα προβλήματα που βρίσκονται θα καταγράφονται εκεί.

Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια.

Για ιους έχω το ESET να τρέξω με αυτό?

Δημοσ.

Ο σκληρός είναι καινούριος ούτε μήνα δεν έχει.Παρόλα αυτα λεέι ότι έχει ύγεια 99% και επίδοση 100% και μου βγάζει αυτό:

51 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. 
At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.
Προτείνετε να ερευνάτε το αρχείο καταγραφής του δίσκου τακτικά. Όλα τα νέα προβλήματα που βρίσκονται θα καταγράφονται εκεί.

Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια.

Για ιους έχω το ESET να τρέξω με αυτό?

Σου αναφέρει ότι μπορει να παίζει πρόβλημα στη σύνδεση.

Άλλαξε μια sata καλώδιο, και δες αν συνεχίζει να στο εμφανίζει.

Μια χαρα είναι το ESET, αλλα δοκίμασε το malwarebytes.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω το PC με το πιο κάτω χαρακτηριστικά.Έχω την εντύπωση ότι για τα χαρακτηριστικά που έχει δεν είναι τόσο γρήγορος δλδ κολλάει λίγο στο Chrome και στους άλλους browsers.Γι αυτό έιπα να κάνω ένα benchmark με το PCMARK 7.Το score μου ήταν 1307.Πως το βλέπετε?

Το PC μου είναι:

AMD Athlon X2 Processor 7750

NVIDIA GeForce 9600 GT

Motherboard ASRock N68C-S UCC

Module 1 2,048 MB Apacer Technology DDR2 @ 400 MHz

Hard drive model 500 GB ST500DM0 02-1BD142 SCSI Disk Device

ποια  Win  εχεις επανω?

Δημοσ.

Άλλαξα το καλώδιο sata και ρεύματος και τίποτα.Έχω windows 32-bit.Τώρα θα βάλω και το malwarebytes.Δεν νομίζω πάντως να είναι ο σκληρός ρε παιδιά γιατί στην εκκίνηση των WIndows είναι πολύ γρήγορος....

Δημοσ.

Βασικά κανε το scan με malwarebytes πάντως γενικά με 2gb ακομα θα πηγαίνει πολυ καλύτερα το σύστημα

Δημοσ.

Έκανα το scan βρήκε αρκετά αλλά δεν βλέπω καμιά διαφορά...Το θέμα είναι ότι η M/B παίρνει 2 ddr2 και 2 ddr3.Εγώ είχα πάρει ένα σετ ddr2 4GB,χάλασε το ένα και βραχυκυκύκλωσε την μια θύρα της M/B και έλεγα να πάω με εγγυήση να πάρω τις ίδιες άλλα δεν θα παίζει όποτε πρέπει να πάρω ddr3 και να πληρώσω :-)

Δημοσ.

To PC σου ειναι τοσο παλιο που δεν αξιζει η οποιαδηποτε επιπλεον χρηματικη επενδυση πανω του καθως οτι λεφτα και να του πεταξεις α τα πετας σε μια μαυρη τρυπα (του κρατους). Αν δεν υπαρχει θεμα με το hardware δουλεψε οσο μπορεις με το software και κανε κανα κομποδεμα να κανεις ενα νεο συστημα να ξεμπερδευεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Άλλαξα το καλώδιο sata και ρεύματος και τίποτα.Έχω windows 32-bit (?????).Τώρα θα βάλω και το malwarebytes.Δεν νομίζω πάντως να είναι ο σκληρός ρε παιδιά γιατί στην εκκίνηση των WIndows είναι πολύ γρήγορος....

δλδ...,  αυτες οι απαντησεις ακριβειας.., τσακιζουν κοκκαλα!!!!!   :P   

δεν απαντας στην ερωτηση μου...!!    

WINDOWS XP  32bit

WINDOWS Vista 32bit

WINDOWS 7 32bit

WINDOWS 8 32bit

WINDOWS 8.1 32bit   ....????????????

κοιτα στην διαχειριση εργασιων, να δεις αν επαρκει η μνημη, ή αν "τελειωνει", οταν εχεις αρκετα προγραμματα -απο αυτα που χρησιμοποιεις- ανοικτα.

Δημοσ.

To PC σου ειναι τοσο παλιο που δεν αξιζει η οποιαδηποτε επιπλεον χρηματικη επενδυση πανω του καθως οτι λεφτα και να του πεταξεις α τα πετας σε μια μαυρη τρυπα (του κρατους). Αν δεν υπαρχει θεμα με το hardware δουλεψε οσο μπορεις με το software και κανε κανα κομποδεμα να κανεις ενα νεο συστημα να ξεμπερδευεις. 

Σωστό και αυτό.

Δημοσ.

Ασε που αν εχει καποιο προβλημα η μητρικη,θεωρητικα εστω και μικρη σαν πιθανοτητα,μπορει να σου ''φαει'' και την καινουργια ddr3 μνημη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...