Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω το παρακατω συστημα:

Case :Thermaltake Xaser VI LCS (Υδροψυξη για Cpu μονο)

CPU : i7 920
Motherboard : Asus Rampage 2 Extreme
Ram : Corsair dominator 3x1GB 1866Mhz triple channel (http://output.to/sideway/default.asp?qno=110100007)

VGA: Ati 4890 Top

Power Supply : Tagan 900 BZ

Θελω να κανω μια αναβαθμιση και λεω να ξεκινησω απο τις Ram.
Ειδα αυτες που μου αρεσαν http://www.corsair.com/en-us/cmt12gx3m3a2000c9.
Η απορια μου ειναι με το παραπανω συστημα θα δουλεψουν στα 2000 Mhz  χωρις προβληματα ?
Και οσον αφορα την συμβατοτητα νομιζω δεν πρεπει να υπαρχει θεμα απο οσο εχω ψαξει μεχρι τωρα εκτος και αν καποιος γνωριζει κατι αντιθετο.
Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δημοσ.

Κατα κύριο λόγο gaming απλα θέλω να κάνω μια καλη αναβάθμιση ώστε να κρατήσει ... Απλα ήθελα να φτάσω μεχρι εκει που μπορω όσον αφορά τις αποδόσεις γι αυτο τα 2000 MHz . Ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις !! Απλα δεν ξέρω αν ειναι ασφαλές και εφικτό με τον επεξεργαστη να φτάσω τα 2000 χωρίς να υπάρχει πρόβλημα ζημιας

Δημοσ.

μια καλη καρτουλα δυστυχως φευγει αρκετα σε τιμη .... και μεχρι να μπορεσω να μαζεψω το ποσο θα προτιμουσα να ξεκινησω απο ram 

Δημοσ.

170 euro για RAM σαν αναβάθμιση σε PC για games; Δε το προτείνω.
Καλύτερα να πάρεις μια R9 270x, και RAM να αναβαθμίσεις σε DDR4 - αν βέβαια προχωρήσεις και σε αναβάθμιση MOBO-CPU αργότερα-.

Αν θες να αναβαθμίσεις RAM, μιας και τα 3GB είναι λίγα, πάρε το πιο φθηνό RAM 2x4GB Kit στα 1600Mhz, κατά προτίμηση low-profile ψύκτρα και θα είσαι μια χαρά.

Δημοσ.

μια καλη καρτουλα δυστυχως φευγει αρκετα σε τιμη .... και μεχρι να μπορεσω να μαζεψω το ποσο θα προτιμουσα να ξεκινησω απο ram

Κρατά τα λεφτακια σου τότε να μαζέψεις πιο γρήγορα. Δεν αξίζει η αναβάθμιση ram αυτή τη στιγμή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...