κυριαζο16 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδιά εχω ενα προβλημα εάν μπορείτε να με βοηθήσετε οταν παω να συνδέσω το iphone στο PC (που τρεχει με win 7 )με το USB μου βγάζει το προγραμμα οδήγησης συσκευής δεν εγκαταστάθηκε με επιτυχία.. Σε αλλο PC που το σύνδεσα δεν εχει κανενα προβλημα μηπως ξερει καποιος να με βοηθησει;[/ Sent from my iPhone using Insomnia
κυριαζο16 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Κανένας δεν μπορει να με βοηθήσει; Sent from my iPhone using Insomnia
micos000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Έβαλες itunes; Είσαι συνδεμένος στο internet όταν συνδέεις το iphone; Αν δεν θέλεις itunes δοκίμασε αυτό (http://en.kioskea.net/faq/3741-how-to-install-ipod-and-iphone-driver-without-itunes) ή αποτύχει δες αυτό (http://www.copytrans.net/support/install-iphone-ipod-touch-and-ipad-drivers-without-installing-itunes/)
κυριαζο16 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι το εχω το iTunes οταν παω να βαλω για πρωτη φορα το iphone στο PC μου έβγαλε ενα μνμ και δεν διαβάζει το iTunes το iphone! Δοκίμασα και αυτα που μου ειπες αλλα παλι τπτ στο δεύτερο link που μου έστειλες στην μέση της εγκατάστασης μου έβγαλε οτι απέτυχε η εγκατάστας Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2014 από κυριαζο16
micos000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Αν έχεις το itunes τότε έχεις και τους drivers. Το ότι δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο μπορεί να είναι άλλο θέμα. Ίσως να φταίει το τηλέφωνο ή το καλώδιο. Δοκίμασε μόνο με τους drivers σε άλλο pc.
micos000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Οπότε είναι κάποιο πρόβλημα ή με το pc ή με το itunes. Η υπηρεσία bonjour τρέχει ή την έχεις κόψει; Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις το itunes και να το ξαναστήσεις;
κυριαζο16 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το δοκίμασα και αυτο μαλλον πρεπει να φταιει το PC πιστευω με το format να το διορθώσει!
κυριαζο16 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Απο οτι διαπίστωσα δεν εχει εγκατασταθεί το device mobile manager δεν υπαρχει καν μεσα στον σκληρό για αυτο δεν διαβάζει τους driver του iphone πως θα το εγκαταστησω τψρα;
κυριαζο16 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Τελικα μετα απο πολυ προσπαθεια και πολυ ψάξιμο το θεμα λύθηκε μετα απο format!! Ευχαριστω παιδιά για την βοήθεια σας
micos000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Τελικα μετα απο πολυ προσπαθεια και πολυ ψάξιμο το θεμα λύθηκε μετα απο format!! Πανάκεια. 1
Peleus17 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μιας και έλυσες το θέμα, θα πω μια άλλη εκδοχή που μπορεί να φταίει για το πρόβλημα. Όταν κάθε φορά που βάζουμε κάποιο οδηγό a.k.a driver, στις ρυθμίσεις των Windows υπάρχει η επιλογή επαλήθευσης οδηγών. Εάν ο οδηγός δεν είναι επίσημος από κάποια εταιρία και δεν έχει την "υπογραφή" της τότε τα Windows δεν θα τον εκγαταστησουν για λόγους ασφαλείας μέχρι να απενεργοποιηθει η επαλήθευση. Το λέω για τυχόν μελλοντικά θέματα που μπορεί να προκύψουν
micos000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δεν νομίζω να ήταν θέμα drivers. Το itunes στήνει αυτόματα ότι χρειάζεται το iphone και οι drivers της apple είναι υπογεγραμμένοι κανονικά.
κυριαζο16 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Το θεμα ηταν οτι δεν εκανε εγκατάσταση το mobile manager device και γιατρό το λογο δεν διάβαζε το iphone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα