Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά εχω ενα προβλημα εάν μπορείτε να με βοηθήσετε οταν παω να συνδέσω το iphone στο PC (που τρεχει με win 7 )με το USB μου βγάζει το προγραμμα οδήγησης συσκευής δεν εγκαταστάθηκε με επιτυχία.. Σε αλλο PC που το σύνδεσα δεν εχει κανενα προβλημα μηπως ξερει καποιος να με βοηθησει;[/

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το εχω το iTunes οταν παω να βαλω για πρωτη φορα το iphone στο PC μου έβγαλε ενα μνμ και δεν διαβάζει το iTunes το iphone! Δοκίμασα και αυτα που μου ειπες αλλα παλι τπτ στο δεύτερο link που μου έστειλες στην μέση της εγκατάστασης μου έβγαλε οτι απέτυχε η εγκατάστας

Επεξ/σία από κυριαζο16
Δημοσ.

Αν έχεις το itunes τότε έχεις και τους drivers. Το ότι δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο μπορεί να είναι άλλο θέμα. Ίσως να φταίει το τηλέφωνο ή το καλώδιο. Δοκίμασε μόνο με τους drivers σε άλλο pc.

Δημοσ.

Οπότε είναι κάποιο πρόβλημα ή με το pc ή με το itunes. Η υπηρεσία bonjour τρέχει ή την έχεις κόψει; Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις το itunes και να το ξαναστήσεις;

Δημοσ.

Απο οτι διαπίστωσα δεν εχει εγκατασταθεί το device mobile manager δεν υπαρχει καν μεσα στον σκληρό για αυτο δεν διαβάζει τους driver του iphone πως θα το εγκαταστησω τψρα;

Δημοσ.

Μιας και έλυσες το θέμα, θα πω μια άλλη εκδοχή που μπορεί να φταίει για το πρόβλημα. Όταν κάθε φορά που βάζουμε κάποιο οδηγό a.k.a driver, στις ρυθμίσεις των Windows υπάρχει η επιλογή επαλήθευσης οδηγών. Εάν ο οδηγός δεν είναι επίσημος από κάποια εταιρία και δεν έχει την "υπογραφή" της τότε τα Windows δεν θα τον εκγαταστησουν για λόγους ασφαλείας μέχρι να απενεργοποιηθει η επαλήθευση. Το λέω για τυχόν μελλοντικά θέματα που μπορεί να προκύψουν

Δημοσ.

Δεν νομίζω να ήταν θέμα drivers. Το itunes στήνει αυτόματα ότι χρειάζεται το iphone και οι drivers της apple είναι υπογεγραμμένοι κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...