Tobajara Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 ο houndmaster πήγε στο cap του 90% hit και η επίθεση σίγουρα σκότωνε τον φλογιστή με απλό damage. Αυτό το καλύψαμε και εγώ και ο Snoob Ειδικά σε χρονοβόρες μάχες ΔΕ θες να παίζεις με τις πιθανότητες. Ξανακοίτα τα trinkets που διάλεξες και στην ανάγκη καθυστέρησε τη μάχη, το % της Arbalest είναι καλούτσικο αλλά μπορεί να βελτιωθεί αρκετά (και η χαμηλή ζημιά που αναφέρεις δεν είναι καλό), ο Houndmaster απαράδεκτος, οι άλλοι δύο υποθέτω άκυροι τύποι. Δοκίμασε με Arbalest / Grave Robber / Vestal (Bounty Hunter) / Hellion . Η Vestal σου δίνει Mass Heal, ο Bounty Hunter σου δίνει Mark αν το αγαπάς τόσο πολύ και damage στο κανόνι ή τον αντίπαλο heavy hitter, οι άλλοι ακόμα και χωρίς mark/buff κάνουν μπόλικο damage. Trinkets σου δίνουν και καλό crit chance και ακόμα περισσότερο damage (πχ τα δαχτυλίδια που δίνουν buffs Acc/ Dmg ανάλογα με το φως).
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Τα trinkets μου είναι λίγο κακής ποιότητας η αλήθεια και νομίζω ότι ήρθε και η ώρα να τα βάλω με τον shrieker γιατί μου έχει κλέψει 24 από αυτά (3 επιδρομές μέχρι τώρα στην 55 εβδομάδα). Επίσης είμαι εξαιρετικά άτυχος σε αυτό το run καθώς δεν μου έχει έρθει στο κάρο ούτε μια antiquarian και αντιμετωπίζω και οικονομικά προβλήματα παρά το γεγονός ότι όλο μου το roster είναι όσο εξελιγμένο πάει βάση level. Η διαφορά με το κωλοκανόνι στο champion level είναι ότι ο φιτίλιας δεν ψοφάει πλέον με τη μια όπως έκανε στα προηγούμενα level. Τώρα θέλει focused επίθεση/buff/debuff για να τον φας. Αυτή η "αλλαγή" και μόνο κατέστρεψε την ομάδα μου (ονόματι K-9 από το παιχνίδι) και που με έβγαζε μέχρι τώρα ασπροπρόσωπο στη συγκεκριμένη μάχη. Βρήκαν το τέλος τους τελικά από αυτούς που τους είχαν τυρί στο ψωμί τους μέχρι τώρα.
Tobajara Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ηγοράσθη και κατεβαίνει!!! Ποιός άλλος για τη βάρκα μας, να πάμε παράλληλα playthroughs? Ruin has come to our family... 3
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ηγοράσθη και κατεβαίνει!!! Ποιός άλλος για τη βάρκα μας, να πάμε παράλληλα playthroughs? Ruin has come to our family... θα το πάρω μετά την εξεταστική το DLC.. μην ruin has come to our marks 1
Tmark Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ηγοράσθη και κατεβαίνει!!! Ποιός άλλος για τη βάρκα μας, να πάμε παράλληλα playthroughs? Ruin has come to our family... Το έχω βάλει και εγώ να κατέβει, το βράδυ θα μπω. Φρέσκο run σε Darkest mode. 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος αν το Blood Curse δεν θεραπεύεται;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Διαβάζω σοβαρές (και, όσο μπορώ να κρίνω από τις περιγραφές, βάσιμες) ενστάσεις για το Crimson Court. Περιμένω με ανυπομονησία εντυπώσεις από όσους το έχουν ήδη.
ilos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Εγώ λίγο που έπαιξα με παλιό save είμαι της άποψης να ξεκινήσετε με νέο save το DLC μόνο και μόνο για να έχετε πρόσβαση στα blood vials και στα districts πιο γρήγορα με non farmed chars γιατί είναι τραγικό από ένα σημείο και μετά να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε 5-10 cursed resolve 6 chars με 3 locked quirks ποιον θα κρατήσεις και ποιος θα φάει σουτ...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Το διαβάζω κι εγώ πως είναι προτιμότερο (τουλάχιστον ως έχει τώρα το DLC, αν υποτεθεί ότι συζητάνε αλλαγές) να ξεκινήσεις νέο παιχνίδι. Δεν ξέρω, για θέματα ισορροπίας διαβάζω, για καταστροφή εξαιρετικών χαρακτήρων χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι (άλλο το να κάνεις βλακείες, έχω χάσει κι έχω χάσει αστέρια από ανοησίες μου...) για grind στο grind. Διστάζω. Δεν μπόρεσα να το πάρω με το που κυκλοφόρησε, όπως το είχα σχέδιο, κι έπειτα από το πρώτο κύμα ενθουσιασμού (97% θετικές είχε χτες τα μεσάνυχτα) έχει πέσει αισθητά και το πρόβλημα είναι πως διαβάζω λογικά πράγματα στα παράπονα. Μήπως θα ήταν καλύτερα να το είχαν κάνει standalone;
LongTom Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Το έφερε ο θείος διότι το είδα στο γιουτούμπι και είπα να δω κάτι άλλο εκτός του Cold Waters. Άρχισε πολύ ωραία,με ατμόσφαιρα και τα λοιπά και μετά άρχισαν τα όργανα... Κάθε βήμα όλοι έχουν PSTD και είναι δια το φρενοκομείο. Δεν έχασα κανέναν ήρωα, αλλά όλοι ήταν για πέταμα μετά.Πολλά τα ψυχολογικά, λίγα τα λεφτά να πάρω νέους ή να φτιάσω τους παλιούς. Επίσης τι στο διάολο έκαναν με το Help-εξήγηση; Το χειρότερο που έχω δει εδώ και εικοσαετία,δεν κατάλαβα χριστό. Από την άλλη όταν πήγα να διαβάσω στο ίντερνετς πως έχει το πράμα, αυτό το "you cannot be attached to your characters - you have to die to learn" και οι τέτοιες cheesy πίπες απαντήσεις στα φόρουμια με ξενέρωσαν ιδιαίτερα θα έλεγα. Ελιτισμός για ένα kickstarter RPG;Έλεος. Όλοι έγραφαν ότι πρέπει να κάνεις τα ίδια και τα ίδια μέχρι να περάσω στο lvl2 και το παιχνίδι φαίνεται ότι είναι δομημένο γύρω από τέτοια λογική. Τεσπα, μάλλον θα δω κανένα άλλο RPG.
ilos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μα το παιχνίδι δεν είναι rpg, strategy/manager είναι με turn based μάχες στα dungeons. Αντιμετώπισε το σαν ένα πιο ρηχό xcom (και παρακάλα για καλά dice rolls ειδικά στην αρχή που το μαθαίνεις )..
LongTom Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μα το παιχνίδι δεν είναι rpg, strategy/manager είναι με turn based μάχες στα dungeons. Αντιμετώπισε το σαν ένα πιο ρηχό xcom (και παρακάλα για καλά dice rolls ειδικά στην αρχή που το μαθαίνεις ).. Ναι, αυτό κατάλαβα.Προσωπικά έψαχνα για χαλαρό RPG/cARPG,όχι για stress manager. Μπα, δεν θα το συνεχίσω διότι βαριέμαι αφάνταστα τα manager games,μάλλον θα δω τι εστί Grim Dawn που μοιάζει με το Titan Quest.
jokul7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Το ξεκίνησα κι εγώ. Το παιχνίδι είναι απίστευτα εθιστικό! Ξεκίνησα με το DLC on στο normal χωρίς να ξέρω τι περιλαμβάνει, πήγα στο courtyard με τους παιχταράδες μου, με κατασπάραξε ο κροκόδειλας με συνοπτικές διαδικασίες, άρχισα καινούριο χωρίς το dlc (πολύ άδικο το dlc on για νέους παίχτες...). Ερώτηση: Υπάρχει γυρισμός αν χάσεις τους παίχτες που έχεις επενδύσει κλπ ξεκινώντας με νέους μηδενικού lvl ή καλύτερα όλο από την αρχή με καλύτερο management; 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Από την κριτική του RPS: "Essentially, the Crimson Court pushes you into accepting the mission before you’re ready and then punishes you for it." Κακός σχεδιασμός, θα έλεγα. Γενικά, υπάρχει μια "παράδοση" να ακούγονται ηχηρά παράπονα κάθε φορά που οι Red Hook προσθέτουν νέα στοιχεία (θυμάμαι τι είχε γραφτεί με την εισαγωγή των πτωμάτων στο παιχνίδι) αλλά νομίζω πως αυτή τη φορά τους ξέφυγε κάπως η κατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα