alex_000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 ειχα full roster από level 6 και όλα τα trinkets και βασικά το game εκτός του DD μου φάνηκε εύκολο. Ο λόγος που δεν συνέχισα είναι ότι στην δεύτερη αποστολή χρειάζεται man at arms και έχασα τους 2 που είχα και βαριέμαι άπειρα να ξανακάνω άλλους.. αλλιώς θα είχα πολύ κόσμο να κάψω ακόμα Ακόμα και τέζα farm να έχεις κάνει σε quirks και ancestral items το DD είναι μανίκι. Εγώ προσωπικά θα έκανα backup tο save αν είχα αφιερώσει ήδη πολύ χρόνο μέχρι τότε πριν μπω DD.
Balantakos Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Μολις το αγοαρα και εγω απο instant-gaming...να ασχοληθω μονο με το gamepedia του παιχνιδιου για να μαθω πραγματα η υπαρχει καποιο αλλο site?
Tmark Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Θα χασεις ολη την ομορφια του παιχνιδιου αν διαβασεις wiki. Παιξε το blind, θα χασεις ηρωες, θα κανεις λαθη αλλα θα μαθεις! Αυτη ειναι η ομορφια του Darkest Dungeon! My two cents.. 2
Tobajara Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Habemus launch date! 19 Ιουνίου σε Steam/ GOG/ Mac και τιμή 10 δολλάρια! Έχουμε να περιμένουμε, πέρα από τη νέα περιοχή, νέους εχθρούς και το νέο boss, επιπλέον κτίρια στο χωριό, ένα νέο ήρωα, trinkets και βελτιωμένους χάρτες. Η τιμή είναι φτηνότερη απ'όσο περίμενα, και σε συνδυασμό με τις εκπτώσεις του Steam ελπίζω να πέσει ένα 10 - 15%. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!! http://www.darkestdungeon.com/crimson-court-release-information/ 5
Tmark Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Επειδή είμαι moderator στο subreddit του Darkest Dungeon έγινα invite στην closed beta του Crimson Court, όπως θα δείτε παρακάτω: Hey Mods! We are hosting a CLOSED BETA playtest of the Crimson Court, if you are interested please email me. Understand that there will be an NDA that you have to sign, as well as some other personal information that we request. We will hold all personal information for our use only, and will not share it with anyone. But if you are interested and want to participate and give feedback on the new stuff please email me! Επειδή δεν έχω χρόνο να μπω, μήπως θα ήθελε να μπει κάποιος άλλος στην θέση μου? Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2017 από Tmark
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 God damn it... Νταξ, πολλές φορές μου έχουν πετύχει άσχημα roll με πολλαπλά miss από μεριάς μου και πολλαπλά crit από τον αντίπαλο αλλά ποτέ ξανά δεν μου έτυχε κάτι τόσο κακό. Εναντίον του 16-pounder canon, είμαστε σε ανταλλαγή πυρών, έχω arbalest, vestal, crusader, hound master και όλα βαίνουν καλώς σχετικά με εναλλάξ mark target στο κανόνι, stuns και kills στο μαλακισμένο που του ανάβει το φιτίλι και γενικά τους άλλους δυο παπάρες τους κάνω heal το damage που μου προκαλούν. Οοοοοοοοοχι καριολάκι λέει το dice roll σε κάποια στιγμή, εκεί που ο φιτίλιας έχει ήδη mark από την arbalest (με -25% dodge debuff) εν τέλη κάνει Miss η κυρία με αποτέλεσμα ο φιτίλιας να ανάψει το κανόνι. Παρακαλούσα για ένα missfire τον επόμενο γύρο αλλά δεν το ήθελε το ζάρι και τρώω ένα ξεγυρισμένο 40+ damage σε όλους που τους φέρνει ταυτόχρονα και στο deaths door με τον αμέσως επόμενο τύπο με του τουφέκι να κάνει ένα blanket fire...και να μου διαλύσει την ομάδα εντελώς...ούτε ένας save. Κόντεψε να μου φύγει το ποντίκι από τα νεύρα μου...
Tobajara Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Κλασσική ερώτηση - τι party είχες? Προσωπικά παίρνω το λιγότερο δυνατό ρίσκο σε αυτή τη μάχη με Hellion - Grave Robber - Arbalest - Bounty Hunter (Vestal ίσως) ώστε να είμαι σίγουρος για το ότι θα φάω τον πυροβολητή. Ο Bounty Hunter ΔΕΝ είναι εκεί για το Mark αλλά σα damage dealer και να καθαρίζει τους αντίπαλους melee ώστε να μειώνεται η συνολική ζημιά. Εναλλακτικά μπορείς κάποια καφρίλα τύπου move - stun, που το έχω κάνει αλλά δεν το συνιστώ. Ντου και ξύλο στον πυροβολητή και υπομονή.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Στο κανόνι (σε αντίθεση με τον Swine και το σαμιαμίδι, ας πούμε) θέλεις χαρακτήρες που να χτυπάνε στις θέσεις 3-4. Αυτό που λέει ο Tobajara: εξοντώνεις πάσει θυσία τον πυροβολητή σε κάθε γύρο, healing και ό,τι περισσέψει στο κανόνι. Το blanket fire είναι μεν σπαστικό, αλλά κάνει λιγοστή ζημιά (η vestal την καλύπτει άνετα). Προσωπικά, δεν ασχολούμαι με τίποτε εκτός του πυροβολητή και τσούκου-τσούκου να φάω το κανόνι: στο τέλος οι υπόλοποι, άσε που όσο σκοτώνεις melee αντιπάλους υπάρχει περίπτωση να σου βγάλε ισχυρότερους και να έχεις μπλεξίματα. Η arbalest, πάντως, δεν έπρεπε να κάνει mark αλλά χτύπημα. Και η helion είναι ταμάμ για αυτή τη μάχη, με χτυπήματα σε όλες τις θέσεις. Η grave robber επίσης εξαιρετική. Βάζεις και μια vestal για healing και έχεις ladies team που μπορεί να αντεπεξέλθει ωραιότατα, συν του ότι έχεις και καλό trap disarm, με 1-2 αντικείμενα ή traits που ενισχύουν το scouting λογικά είσαι εντάξει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δέκα ωρίτσες περίπου, λέει. Εγκληματίες, Δευτεριάτικα... 2
Tmark Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ορίστε και το trailer. https://www.youtube.com/watch?v=iCJ6UNvEG94 Τσιμπησα και δωρεάν κλειδάκι από τον Red Hook John, επειδή είμαι mod στο subreddit του παιχνιδιου.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Tobajara-Snoob η arbalest μου έκανε mark γιατί σε champion level ο φλόγιστρος έχει καμιά 30+ dodge. Εκανα mark για να είμαι σίγουρος ότι o hound master θα τον φάει με την πρώτη, του έδωσα και σκυλομπισκότο πριν την επίθεση...έκανε όμως Miss μιας και ότι και να κάνεις το cap είναι 90% to hit chance. Το blanket fire δεν είναι πρόβλημα εκτός και αν όλοι βρίσκονται σε deaths door όπου και όλοι βρέθηκαν μετά την επίθεση από το ίδιο το κανόνι. Ηταν κακή ζαριά για κάτι που δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα εκτός και αν άρχιζε τον επόμενο γύρο πρώτη η vestal μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να επαναφέρεις την ομάδα άπαξ και μπορέσει να πυροβολήσει το κανόνι χωρίς missfire. Μια ομάδα level 5 λοιπόν με τα πάντα αναβαθμισμένα ως το level 4 αποδεκατίστηκε χωρίς να έχω την ευκαιρία να κάνω τίποτα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Χωρίς το mark πόσο ήταν το hit chance; Θέλω να πω, εκτός κι αν μιλάμε για 60αρια, όπου κι εκεί χωράει κουβέντα, 2 x 75%, ας πούμε, είναι καλύτερα από 1 x 90%. Fully upgraded, πρέπει να έχουν καλές πιθανότητες να χτυπήσουν, όλοι αυτοί (συν τυχόν trinkets κτλ.) Αν εξαιρέσεις τον crusader, πάντως, η υπόλοιπη ομάδα ήταν εντάξει. Πλην όμως, είναι ρίσκο να έχεις -1 επίθεση ανά γύρο στον τύπο που μπορεί να σε τσακίσει. 1
Tobajara Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ειδικά σε αυτή τη μάχη δε μπορείς να βασίζεσαι σε μία μόνο επίθεση στον πυροβολητή, τραβάει αρκετά και το ζάρι κάποια στιγμή θα σε φτύσει. Σε Champion υπάρχουν ωραία accuracy trinkets που σου λύνουν το πρόβλημα οπότε για τέτοιο στόχο είναι προτιμότερο να έχεις περισσότερες επιθέσεις παρά Mark, επειδή ΤΙΠΟΤΑ δε σου εξασφαλίζει hit και επιβάλλεται να έχεις εναλλακτική. Προσωπικά πρώτη επιλογή Grave Robber που μπορεί να τον ξεκάνει με τη μία, δεύτερη Hellion που έχει θεματάκι με το Accuracy αλλά γενικά τα πάει καλά, τρίτη Arbalest που είναι λίγο χειρότερη από Grave Robber. Το βασικό είναι πως όλοι αυτοί μπορούν να τον σκοτώσουν με flat damage. Τώρα, για το κανόνι, παίζεται. Αν είσαι διατεθειμένος να παίξεις At Death's Door έχοντας μια Vestal για το mass heal (αν έχουν έστω και 1 HP δεν έχουν death check) η μάχη πάλι βγαίνει, αλλά σίγουρα είναι ρίσκο. Έχω παίξει αρκετές φορές με την ιδέα ενός At Death's Door party, ειδικά με Crusader, αλλά θέλει πολύ ειδικό στήσιμο και τύχη στα quirks.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Τα ποσοστά to hit ήταν τραγικά εναντίον του. Η ίδια η Arbalest είχε 78% hit και ο hound master 59% χωρίς buff/debuff. Με σκυλομπισκότο ανέβαζες το hit +10acc ακόμα που και πάλι δεν ήταν καλή βαθμολογία. Επιπλέον η arbalest δεν θα μπορούσε να σκοτώσει με την πρώτη τον τύπο (εκτός και αν ήταν crit) ενώ ο houndmaster είχε πολύ μικρά ποσοστά επιτυχίας για να το ριψοκινδυνέψω. Ηταν περίπτωση μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Με mark από arbalest + σκυλομπισκότο ο houndmaster πήγε στο cap του 90% hit και η επίθεση σίγουρα σκότωνε τον φλογιστή με απλό damage. Ξεκάθαρα ήταν ατυχία της στιγμής. Απλά το γαμοκανόνι προκαλεί τρομερό damage. Επόμενη "στρατηγική" μου να έχω όπως και δήποτε plague doctor μαζί μου για το διπλό stun στις πίσω σειρές + buff damage για τους δικούς μου damage dealers. Εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνεις τίποτα στο ίδιο το κανόνι τότε χαρακτήρες όπως η Helion και ο Lepper που έχουν και οι ίδιοι damage+acc buff συνδυαστικά με της plague doctor θα σκίσουν βάρδουλα. Ετσι θέλω να το σχηματίζω στο μυαλό μου τουλάχιστον, θα δείξει η νεκροψία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα