Προς το περιεχόμενο

Darkest Dungeon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι πολυ ενδιαφερον το playthrough, εχω μαθει αρκετα πραγματα που δεν τα ξερα παροτι εχω 100 ωρες played!

Αναμενω πως και πως τα Champion Dungeons!

Δημοσ.

Η μασκούλα θα μου πηγαίνει χάρμα, μου κάνει και ωραία μέση, ευχαριστώ πολύ!

Πρώτο πράγμα που είδες στο μπουντρούμι ήταν το Shambler altar, και μάλιστα με Antiquarian στο party που θα έκανε τη μάχη ανέκδοτο :D Θα μπορούσες να δοκιμάσεις πάντως έναν apprentice Shambler πιο μετά, αν τα πράγματα πάνε καλά.

Man of the Dungeon ο Gjoker, με στενό συναγωνισμό από την Antiquarian που κάπως κατάφερνε να μαζέψει τα μισά kills του μπουντρουμιού με το σουγιαδάκι της, τρομάρα της. Ενδιαφέρον run γενικά, με πολλές μαζεμένες μάχες που απαιτούσαν καλή διαχείριση σε μήκος χρόνου. Στενοχωρήθηκα επίσης που δεν είδα τον Ikaruga να μεταμορφώνεται σε ένα ανήμερο κτήνος από τα βάθη της Κόλασης, αλλά είσαι τόσο προσεκτικός με το stress που δε μου φάνηκε περίεργο (αλλά αν όχι σε μπουντρούμι που σου πάει καλά, πότε?).

Σε κάτι πιο σοβαρό, πολύ καλύτερη και ζωντανότερη περιγραφή, το απόλαυσα πολύ περισσότερο και μου φάνηκες και λιγότερο σφιγμένος. Χρήσιμες πληροφορίες, ωραία εξήγηση γενικά για το τι είναι τι, και από πλευράς χρόνου έληξε στο ίδιο επίπεδο με άλλα medium runs που είχαν και λιγότερες μάχες. Θα σου έκανα two thumbs up αλλά ο ένας έχει αρχίσει να σαπίζει και φοβάμαι μην τον χάσω.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Eπεισόδιο 18ο, ποδονίφτης, μέρος δεύτερο, και συνέβησαν διάφορα ενδιαφέροντα:

Πρώτα, το μικρόφωνο εμφάνισε ένα θεματάκι και το κομμάτι στο hamlet δεν έχει σχόλιο. Προστέθηκαν τρία ονόματα (με το ένα πήρα μια μικρή πρωτοβουλία να το "χωρέσω" λίγο στη λογική του παιχνιδιού αλλά μπορεί να αλλάξει ξανά αν δεν ικανοποιεί -έχω άλλη μια ιδέα, αυτή θα εφάρμοζα αλλά θέλω την άδεια του μέλους πρώτα :))

Δεύτερον, boss fight, με περισσότερη -ελπίζω- ανάλυση για τους λόγους που διάλεξα αυτή την ομάδα, tips για την αντιμετώπιση της σειρήνας κτλ.

Τρίτον, έκπληξη. Δείτε και πείτε εντυπώσεις :)

https://youtu.be/BnqeXY2WXgQ

• Like 5
Δημοσ.

χαχαχααχ ΣΝΕΗΠ με είπε ο παλιοadmin!!

ΡΕ ουυυ ρεε!! Να πεθάνεις μέσα στα μπουντρούμια και ήλιο να μην ξαναδείς! :P

(μου άρεσε πάντως σα χαρακτήρας από το Χάρη Πότερ :lol: )

Δημοσ.
  Στις 24/2/2017 στις 2:01 ΜΜ, Snoob είπε

Εγώ Tep ήθελα να τον βγάλω, πάντως...

ΤΕΠ??

Τερπ? που είναι κομμάτι από το πραγματικό μου όνομα;

i am an abomination!!

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ πριν λίγη ώρα για το ps vita. Δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο μέχρι αύριο, που φεύγω για 13ωρη πτήση, όπου και θα το δοκιμάσω.

Λίγο που έβαλα την πρώτη αποστολή, μέχρι να μπεις στην πανσιόν, τον χάσαμε τον ένα πατριώτη. Ελπίζω να τα καταφέρω να κάνω πρόοδο, διότι αισθητικά είναι υπέροχο, αλλά είναι δύσκολο για τα δεδομένα μου.

Δημοσ.
  Στις 26/2/2017 στις 5:23 ΜΜ, paparoupas11 είπε

Λίγο που έβαλα την πρώτη αποστολή, μέχρι να μπεις στην πανσιόν, τον χάσαμε τον ένα πατριώτη.

Καλύτερα πάρε κι άλλα παιχνίδια για την πτήση, γιατί δε σε βλέπω να τη βγάζεις καθαρή.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το our family, no, to our internet connection, yes.

Ελπίζω ότι από αύριο το απόγευμα θα συνεχίσω. Δυστυχώς είχε θέμα η σύνδεση τις τελευταίες ημέρες και είναι αδύνατο να διαθέτω 7 ώρες για να ανέβει ένα βίντεο των 45 λεπτών, ούτε γίνεται να αφήνω τον υπολογιστή 24 ώρες ανοιχτό.

Δημοσ.

Η γυναίκα μου έφαγε μεγαλύτερο κόλλημα από εμένα, παράτησε το civ 6 και αυτό λέει πολλά..

Έχω 6 ήρωες level 6 αλλά ακόμα δεν έχω πάει σε level 5 αποστολές. Έχω χάσει 3 ήρωες so far.

Βασικά πήγα σε μία level 5 αποστολή αλλά στην μέση έκανα abbadon

Δημοσ.

Γελάω Alex για την στιγμή που θα συμβεί "αυτό" (δε σου λέω, στο αφήνω έκπληξη) και ήδη σε οραματίζομαι να ανοίγεις τρύπες στους τοίχους και την γυναίκα σου να βρίζει σαν νταλικιέρης :P

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
  Στις 10/3/2017 στις 10:07 ΠΜ, Tobajara είπε

Πριν 2 μέρες η Red Hook έβαλε αγγελία στο site της για τρίμηνο συμβόλαιο QA. Υποθέτω αυτό σημαίνει πως θα δούμε το DLC κατά τον Ιούνη.

http://www.darkestdungeon.com/job-posting-embedded-qa-tester/

Στα υπόλοιπα, Snoob, σε ψάχνουμε, once our estate was the envy of this land...

Επειδή είμαι moderator στο subreddit του παιχνιδιού και μιλάμε συχνά με τους developers, μας είπαν ότι τον Q/A τον θέλουν και για post - release support και ότι προσπαθούν να είναι έτοιμοι για το Crimson Court μέσα στον Απρίλη.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Θέλω κι εγώ να συνεχίσω, αλλά δυστυχώς υπάρχει σοβαρό θέμα με τη σύνδεση, σέρνεται. Πήγα να ανεβάσω το επόμενο επεισόδιο και μου έδωσε ενδεικτικό χρόνο 17 ώρες... Πολύ απλά δεν γίνεται.

Ήρθε τεχνικός του ΟΤΕ, υπάρχει πρόβλημα στο καλώδιο που έρχεται από τον πίνακα στο σπίτι. Τρέχα-γύρευε, περιμένω τώρα να έρθει ηλεκτρολόγος να δούμε αν μπορεί να περαστεί εξωτερικό και αν δεν έχω θέμα με την πολυκατοικία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...