Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δεν σας έβαλα τυχαία στους ιμάντες, κύριοι (hint-hint, nudge-nudge). Τα journals είναι lore, μπορείς να τα διαβάσεις στα ερείπια του αγάλματος του προγόνου, στο hamlet. Πέρα από το ότι είναι πολύ όμορφες ιστορίες, όμως, έχω την υποψία ότι χρειάζονται για να ολοκληρωθεί το άγαλμα (μαζί με τα άλλα βίντεο που φιλοξενούνται εκεί, από τα διάφορα boss) και επομένως να ξεκλειδώσει το achievement για την αποκατάσταση του hamlet. Δεν το έχω τσεκάρει, όμως (και δεν μπορώ γιατί το είχα ξεκλειδώσει σε ea εκδοχή του παιχνιδιού, μήνες πριν την οριστική κυκλοφορία). Το θέμα είναι πως ποτέ δεν έχω καταφέρει να τα μαζέψω όλα, αν και έχω την εντύπωση πως κάτι συμβαίνει μετά το radiant patch και εμφανίζονται συχνότερα, δεν θυμάμαι ποτέ στις 15 εβδομάδες να είχα ήδη δύο πλήρη σετ σελίδων και τα υπόλοιπα πολύ κοντά στην ολοκλήρωση. 1
Tmark Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Όλα τα νέα starting rooms και για τα τέσσερα regions. 2
Tobajara Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Να ευχαριστήσω τον Όργιο για το critical heal στη δεύτερη μάχη, είσαι Occultist εμπιστοσύνης. Ωραίο αυτό με τις μύτες και το heal , έχεις το ελεύθερο να μας πεθάνεις στην πλάκα Κοίτα να δεις που κάτω από διψήφιο δεν έκανα ποτέ damage ΚΑΙ με defuff άμα λάχει (με εξαίρεση ένα χτύπημα στην τελευταία room battle), μου χάλασε το σερί για πάνω από 15 το τελευταίο κοπρόσκυλο εκεί που με στόχευσαν και έτρεχε το αίμα ποτάμι. Μοιράζω πόνο σαν αυτό που νιώθει το σώμα μου από τη φρικτή ασθένεια που μου έστειλε ο Πανάγαθος. Η Grave Robber περιέργως δεν πήγε πολύ καλά, σταθερά χαμηλά rolls. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2017 από Tobajara 3
mike299 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Και crit και dodge και αξιόπιστο stun. Εύγε, νέε μου :Ρ Θυμίζω τι χαρακτήρες υπάρχουν διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή, αν ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος: 1 x man-at-arms 1 x helion 1 x bounty hunter 2 x grave robber 2 x vestal 1 x jester 1 x antiquarian 1 x arbalest Mike για τον man at arms please Αν δεν το ζητήσει κανένας άλλος, Viconia για την vestal
Tmark Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Η χαρη του Baldur's Gate εφτασε μεχρι και το Darkest Dungeon! 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 16o επεισόδιο, boss fight, με insomniacs στην ομάδα: https://youtu.be/aMVhUUmSjYw Tα 2 ονόματα (Mike, Viconia) θα περαστούν στο επόμενο επεισόδιο. Μένουν ακόμη αν ενδιαφέρεται κάποιος: 1 x helion1 x bounty hunter2 x grave robber1 x vestal1 x jester1 x antiquarian1 x arbalest 2
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 16o επεισόδιο, boss fight, με insomniacs στην ομάδα: https://youtu.be/aMVhUUmSjYw Tα 2 ονόματα (Mike, Viconia) θα περαστούν στο επόμενο επεισόδιο. Μένουν ακόμη αν ενδιαφέρεται κάποιος: 1 x helion 1 x bounty hunter 2 x grave robber 1 x vestal 1 x jester 1 x antiquarian 1 x arbalest και γω θέλω να παίζω στα μπουντρούμια σου,σαν jester
Tobajara Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Εντάξει, o Tmark απλά έφερνε critical όποτε γούσταρε, μας βλέπουν και μικρά παιδιά,αιδώς Αργείοι... Snoob τώρα είναι αργά γιατί έχεις ρίξει τα μισά bosses και σε επίπεδο apprentice δε λένε πολλά, αλλά σε veteran θα μπορούσες να περιγράψεις τις κινήσεις του καθενός και να σχολιάσεις τη στρατηγική σου, θα έκανε πολύ ενδιαφέρουσες τις μάχες και θα βοηθούσε τον κόσμο που δεν ξέρει τόσο καλά το παιχνίδι. 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ντάξει μωρέ, έριξε εκεί πέρα δυο-τρία χτυπηματάκια, μην το κάνουμε ζήτημα Και να σκεφτείς πως, όποιον σύντροφο κι αν έριχνε η μάγισσα στη μαρμίτα, ο Tmark έχανε το +20% DMG από το καπέλο γιατί έπαυε να είναι στην 4η θέση... Γενικά, όμως, τα πήγε καλά η ομάδα, Nosakos σταθερός στα stun, κοπάνησε και κόσμο με το mace, GjokerR επίσης σταθερός στα χτυπήματα -λίγο καλύτερο healing θα εξυπηρετούσε, αλλά δεν χρειάστηκε. Πάντως, δεν έχω καταφέρει πολλές φορές να βγάλω τη μάγισσα σε 2 γύρους. Περισσότερο σχόλιο θα έχουν σίγουρα τα υπόλοιπα bosses, γιατί έχουν συνθετότερους μηχανισμούς αντιμετώπισης πέραν του "χτύπα γρήγορα να τους βγάλουμε από τη μέση". Βέβαια, αυτό ισχύει με όλους, δεν θέλεις να τραβήξει μια μάχη με boss, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις δεν γίνεται και θα το δούμε αυτό όταν έρθει η ώρα για αυτές τις μάχες. Πάντως -και δεν το λέω για να δικαιολογηθώ, απλά περιγράφω την κατάσταση- βασικό μου "άγχος" αν θέλετε είναι να μην τραβήξουν τα μπουντρούμια περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο, γιατί ήδη τα 40+ λεπτά θέλουν ώρες για upload. Σίγουρα μπορώ να περιγράφω περισσότερο, αλλά φοβάμαι πως αν σταματάω (γιατί πρέπει να σταματάς, αλλιώς προχωρώντας πέφτεις στο επόμενο event) θα πιάσουμε την ώρα. Τι θα γίνει στα long δεν ξέρω ακόμη. Στο πρώτο θα έχω σίγουρα χρονόμετρο από δίπλα. Ένα άλλο θέμα είναι πως ξεκίνησα με το Darkest Dungeon για να πειραματιστώ με την εγγραφή, ώστε να παρουσιάσω αργότερα παιχνίδια λιγότερο γνωστά. Βέβαια, την πάτησα, γιατί τουλάχιστον το ένα (που θα το ξεκινούσα τέλος του μήνα, αρχές του Μαρτίου το αργότερο) είναι ασύμβατο με το PlaysTV και τώρα ψάχνω άλλο πρόγραμμα εγγραφής, ελαφρύ και freeware, για να δω τι θα γίνει κι εκεί. Υ.Γ. Εντύπωση μου κάνει που δεν ζήτησε κανείς Grave Robber. Χαλαρά από τις αγαπημένες μου κατηγορίες, παντού τα πηγαίνουν καλά, σε Cove και Ruins όμως δίνουν ρέστα. 2
>-Nosakos<- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Σταθερή αξία ο man-at-arms μου, πήρα και το kill στο Boss.. καλά πάμε. Βέβαια ο κακόμοιρος ο occultist παραλίγο να γίνει στιφάδο, πολύ αγχωτικό που τον άφησες τόση ώρα μέσα. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Η -πικρή- εμπειρία λέει πως δεν αξίζει να ασχοληθείς με τη μαρμίτα. Χάνεις χρόνο (επιθέσεις που θα μπορούσαν να στοχεύουν τη μάγισσα) ενώ, ακόμη και να τη διαλύσεις τη μαρμίτα, θα εμφανιστεί ξανά. Η μάγισσα θέλει ξεκάθαρα στόχευση από την αρχή, άρα θες ομάδες όπου και οι τέσσερις (μιας και δεν ξέρεις ποιος θα πέσει πρώτος σαν τον Οβελίξ στο μαγικό ζωμό της γριάς), να μπορούν να χτυπήσουν στις θέσεις 3-4. Αν έχεις και καλό bleed (όπως για παράδειγμα ο jester, o houndmaster ή η helion) βολεύει επίσης, και λίγο χαμηλότερα χτυπήματα να δώσουν (που, και οι τρεις συγκεκριμένες κατηγορίες είναι ικανές για χοντρα crits) μαζεύεται η ζημιά που θες από το bleed. Η προσφορότερη λύση είναι να πας φουλ επίθεση και να είσαι προετοιμασμένος για human αντίπαλο. Υπάρχουν άλλα bosses όπου δεν πιάνει η φουλ επίθεση για διάφορους λόγους και η αναμέτρηση τραβάει περισσότερο. Ουσιαστικά η μαρμίτα είναι ρολόι που μετράει αντίστροφα, έναν χαρακτήρα με περίπου 25 πόντους τον έχει "ξεράσει" at death's door σε τρεις γύρους, αν πιάσει tank άντε να πάει τέσσερις, πέντε βαριά; (δεν θυμάμαι 5 γύρους να αντέχει κάποιος αλλά δεν κρατάω τόσο ακριβείς σημειώσεις). (Τώρα σκέφτομαι πόση ώρα θα μου έπαιρνε να τα πω όλα αυτά μέσα στο βίντεο...) 1
Tmark Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Χρόνια εκπαίδευσης στο μουσκέτο βγήκαν στην επιφάνεια επιτέλους.. 3
Tobajara Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 (Τώρα σκέφτομαι πόση ώρα θα μου έπαιρνε να τα πω όλα αυτά μέσα στο βίντεο...) Θα σου έπαιρνε ακριβώς 2 γύρους και όση ώρα σκεφτόσουν "τι να πάρεις τι ν'αφήσεις". Μην υποτιμάς επίσης το νεκρό χρόνο στους διαδρόμους που συνήθως δε συμβαίνει τίποτα, μπορείς να χωρέσεις πολλή ομιλία σε ένα μπουντρούμι χωρίς να αυξήσεις καθόλου τη διάρκειά του.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Επεισόδιο 17ο, κατηφορίζουμε στο cove να βρέξουμε ποδάρι και να ετοιμάσουμε για την επόμενη αποστολή αναμέτρηση με boss: 4
ikaruga24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μη φοβού Snoob, μια χαρά τα λες τα ονόματα. Το δικό μου αν θες το διαβάζεις και ανάποδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα