Greygore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Λίγη υπομονή και όλοι θα μαρτυρήσετε θριαμβεύσετε στα μπουντρούμια! In time, we will know the tragic extent of your failings... (Χεχεχε...) Εφ'όσον δεν πάω άκλαφτος απο Shambler, δεν υπάρχει θέμα με τα deaths (ακόμα "κλαίω" για τον Giscard μου, τον φάγαν τα σκοτάδια) 1
Tobajara Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 E In time, we will know the tragic extent of your failings... (Χεχεχε...) Εφ'όσον δεν πάω άκλαφτος απο Shambler, δεν υπάρχει θέμα με τα deaths (ακόμα "κλαίω" για τον Giscard μου, τον φάγαν τα σκοτάδια) A εμένα δε με χαλάει καθόλου, θέλω μάλιστα να παίρνει μονίμως Masochistic Affliction από το stress για να του πέφτουν μύτες, αυτιά, δάχτυλα κλπ από τη σαπίλα και να χαίρεται. The dead long for torture - to FEEL once more! , που λέει και η σχετική ατάκα... 1
Greygore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 A εμένα δε με χαλάει καθόλου, θέλω μάλιστα να παίρνει μονίμως Masochistic Affliction από το stress για να του πέφτουν μύτες, αυτιά, δάχτυλα κλπ από τη σαπίλα και να χαίρεται. Είναι πονεμένη ιστορία... (στο δικό μου playthrough) ο κακόμοιρος μου Houndmaster είχε την ατυχία να βιώσει πρώτος απο όλους τους ήρωες μου τι έστι Shambler
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Και 14ο επεισόδιο έχουμε, και boss έχουμε, και insomniacs στο roster έχουμε και από όλα τα καλά. 4
Greygore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Greygore crit, σταθερή αξία να 'ουμ....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Και crit και dodge και αξιόπιστο stun. Εύγε, νέε μου :Ρ Θυμίζω τι χαρακτήρες υπάρχουν διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή, αν ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος: 1 x man-at-arms 1 x helion 1 x bounty hunter 2 x grave robber 2 x vestal 1 x jester 1 x antiquarian 1 x arbalest 1
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Darkest Dungeon Build #17549 is Live Sorry!An error was encountered while processing your request: There was an error communicating with the network. Please try again later.
Tobajara Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Greygore crit, σταθερή αξία να 'ουμ.... Όντως, εκεί που αμόλησε το γκέκα και έσκασε το critical στο γουρουνόπουλο το boss ήταν ωραία στιγμή. Χωρίς αυτό μπορει να υπήρχε κανένα Death's Door για ένα γύρο, αν και ο Snoob θα το είχε χειριστεί όπως έπρεπε. 1
Greygore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Darkest Dungeon Build #17549 is Live Added New Batch of 200+ Community Party Names. (NO LOC for these yet, they will all be in English for now) Added more locations for new Trinket fx Disabled provision warnings when preparing for the Shrieker Tweaked Shrieker AI Uncapped Trap Disarms (100% or more should _always_ succeed now) Shift-Click can now also sell stacks while Provisioning Fixed Quirk Descriptions Added missing strings Added remaining Localization for strings added in the Radiant Update. Fixed a bug that allowed Man-At-Arms to guard 2 targets simultaneously. Potential Fix for Invisible Obstacle bug Fixed to a town event cooldown bug Added new art for each dungeon regions starting room. New Option:Game Menu > Options > Other > Auto-Center Dungeon Map: (Default: ON) Dungeon map will auto-center on party when idle. Μερικά ουσιαστικά fixes βλέπω, όπως και 2-3 quality of life improvements.... Το "missing strings" δεν κατάλαβα τι θέλει να πει ο ποιητής, ίσως αναφέρουν κάτι στα official φόρα του παιχνιδιού. 2
Tmark Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Τα νέα party names: http://pastebin.com/xukJig4R In other news 4
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Eπεισόδιο 15ο: όλα τα ονόματα μελών έχουν περαστεί καθώς ξεκινάμε για περιπέτεια στο Weald... https://youtu.be/WIupZlNkT6o 3
GjokerR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος, αλλά είναι ανάγκη να με δέσετε στο κρεβάτι με ιμάντες;ps θα ήταν ωραίο αν στα curio που αφήνεις κάνεις μια αναφορά στο γιατί να αφήνεις (σύντομη), όπως έχεις κάνει πχ για τα βιβλία
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Το Ηylomania είναι προβληματικό quirk, απλώνει χέρι ο χαρακτήρας εκεί που δεν πρέπει Παρενθετικά, ως σχόλιο στο επεισόδιο 15: σωστά δεν άγγιξα τον τάφο χωρίς φτυάρι, το πτώμα ήταν ρίσκο χωρίς επιδέσμους (4 στις 10 πιθανότητες για κάτι καλό και κακώς δεν άνοιξα το φέρετρο, αφού είχα 7/10 πιθανότητες για κάτι καλό χωρίς κίνδυνο για αρνητικό, απλά δεν θα κέρδιζα κάτι. Επίσης ήταν ρίσκο το effigy (χωρίς holy water). Θα προσπαθήσω στα επόμενα βίντεο να εξηγώ αναλυτικότερα γιατί αφήνω κάποια αντικείμενα. 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Με το καλημέρα στο κρεβάτι με τους ιμάντες μ΄ έβαλες Κερδίζεις τίποτα απο τα journals που μαζεύεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα