Προς το περιεχόμενο

Darkest Dungeon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρατήσεις χαρακτήρων εδώ.

Greygore σε whatever character αν είναι εύκολο, έχω γενικά προτίμηση σε Houndmaster ή Man-at-Arms αλλά δεν καίγομαι και ιδιαίτερα για κάποιο συγκεκριμένο class :P

Ιδέα: (Οτ)αν χάσεις κάποιον named χαρακτήρα, υπάρχει πάντα η μέθοδος Rogue Legacy για τους αντικαταστάτες - Greygore the 2nd κ.τ.λ. :P (αν και δεν ξέρω τι character limit έχουν τα ονόματα στο Darkest Dungeon).

• Like 1
  • Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, μεταξύ μας είμαστε αλλά τα γράφω εδώ για το τυπικό και για να έχουν σημείο αναφοράς οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι: Greygore ο Houndmaster και Tmark η Musketeer. Δεν υπάρχουν άλλοι, για την ώρα, σε αυτές τις δύο κατηγορίες.

Απομένουν:

2 x man-at-arms

1 x leper

1 x helion

1 x bounty hunter

2 x grave robber

2 x occultist

2 x vestal

1 x abomination

1 x jester

1 x antiquarian

1 x arbalest

Δεν είναι διαθέσιμοι ο crusader και ο highwayman.

• Like 2
Δημοσ.

Week 11-12 και ακομα δεν εθαψα κανέναν απο τους ήρωες μου, μια φορά έκανα μόνο abandon και αυτό λογω stress δεν ηθελα να το ρισκαρω... Κανω αυτο που ολοι λένε να ΜΗΝ κανω , δενομαι με τους ηρωες, έχω ένα κλειστό rotation 10-12 που χρησιμοποιω με συνδυασμούς αρκετά αποτελεσματικους so far...

και εγώ περίπου στα ίδια είμαι έχω χάσει έναν so far. Δεν δένομαι ιδιαίτερα αλλά είμαι προετοιμασμένος όσο μπορώ. 

-------------------

Χτες στον Swine Prince πήγα να φάω wipe όμως. Ξεκίνησα χτυπώντας το αρχιδάκι από πίσω (Wilbur) και έφαγα 3 Enraged Destruction με το καλημέρα. Ευτυχώς ο Wilbur ψόφησε από bleed σε 2 γύρους και δεν χρειάστηκε να τον ξαναχτυπήσω. Τελικά κέρδισα την μάχη χωρίς απώλειες λόγω του τουμπανο heal team που έχω, αλλά δεν ξέρω αν ήταν η σωστή τακτική να ξεκινήσω από τον Wilbur. Ίσως καλύτερα να τον κάνω μόνιμα stun. 

Η Hellion ήταν @ deaths door 2 φορές αλλά γενικά η ομάδα ήταν χαμηλά. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Επεισόδιο 13 (αυτό πριν τη μετονομασία των χαρακτήρων): μεσαίο μπουντρούμι, αλλά με ιδιαιτερότητες. Μικρής -για την έκτασή του- διάρκειας.

Ξεκινάει σε λίγο το recording του 14ου επεισοδίου, οπότε θα έχουμε και τις πρώτες αλλαγές ονομάτων. Προφανώς αυτές θα γίνουν "live" για να τις δείτε :)

• Like 1
Δημοσ.

Τότε για μένα ο λεπρός. Έπαιξα με την ιδέα να διαλέξω την αγαπημένη μου Bounty Hunter αλλά η σύλληψη του Leper μου αρέσει περισσότερο.

DOWN WITH THE SICKNESS ΛΕΜΕ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το 14ο θα ανέβει το βράδυ κάποια στιγμή -ελπίζω- καθώς βγήκε μεγαλούτσικο επεισόδιο.

Συνέβησαν πολλά και διάφορα, άλλωστε boss fight ήταν. Μουχαχά.

• Like 2
Δημοσ.

Το ελπίζω, γιατί το τελευταίο επεισόδιο ήτο λίγο σούπα, πολύ άδειο μπουντρούμι.

Ελπίζω επίσης να έχει μέσα το μίασμα της κοινωνίας μου, τον απόκληρο, το δραπέτη της Σπιναλόγκας!

Σε κάτι πιο σοβαρό, η γενικότερη δυσκολία έχει μειωθεί. Πέρα από την antiquarian, η αυξημένη τιμή των gems και η δυνατότητα να μαζεύεις περισσότερο χρυσάφι δίνουν σημαντικά περισσότερα χρήματα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Παρόλο που συνήθως δεν αφήνεις curio για να τα μαζέψεις στο σκοτάδι, όχι μόνο δεν έχεις χρηματικό πρόβλημα αλλά δεν έχει χρειαστεί καν να διαλέξεις ανάμεσα σε upgrades, stress και lock/ remove quirks. Θυμάμαι τον εαυτό μου να βελάζει σε αρχικά runs αν στράβωναν, ενώ τώρα από τη μια η χαμηλότερη τιμή και από την άλλη το περισσότερο χρήμα λύνει το πρόβλημα. Δεν είμαι σίγουρος ότι μου αρέσει.

Σε ζαριές, είναι ακόμα apprentice, παίζεις πολύ πειθαρχημένα και γενικά τα πράγματα είνα ακόμα βατά, οπότε δε μπορώ να βγάλω συμπεράσματα. Νομίζω όμως ότι έχουν πειραχτεί λίγο προς το πιο βολικό.

• Super Moderators
Δημοσ.

O κατάλογος έχει ως εξής:

Greygore the Houndmaster

Tmark the Musketeer

Orgios the Occultist

Tobajara the Leper

GjokerR the Occultist

Nosakos the Man-at-Arms

Ikaruga the Abomination

Διαθέσιμοι ακόμη:

1 x man-at-arms

1 x helion

1 x bounty hunter

2 x grave robber

2 x vestal

1 x jester

1 x antiquarian

1 x arbalest

Με μπλε τα ονόματα που έχουν περαστεί ήδη, με κόκκινο τα ονόματα που δεν έχουν περαστεί ακόμη in-game.

Το ελπίζω, γιατί το τελευταίο επεισόδιο ήτο λίγο σούπα, πολύ άδειο μπουντρούμι.

[...]

Πράγματι πολύ άδειο μπουντρούμι αυτό της 13ης εβδομάδας. Της 14ης είχε περισσότερη κίνηση...

Θα κάνω μια προσπάθεια, όσους έχουν διαλέξει χαρακτήρα, να τους βάλω σε αποστολή όσο το δυνατόν συντομότερα, αλλά προσπαθώ πάντοτε και λογικές ομάδες να φτιάχνω, και να μην παίρνω μεγάλα ρίσκα ώστε να προχωράει το campaign γρηγορότερα, για να φτάσουμε σε συνθετότερα μπουντρούμια και απαιτητικότερους αντιπάλους. 

Λίγη υπομονή και όλοι θα μαρτυρήσετε θριαμβεύσετε στα μπουντρούμια!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...