Προς το περιεχόμενο

Darkest Dungeon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κόβω κάποια σημεία, αλλά όχι στη ροή του dungeon. Δυστυχώς το editing του PlaysTV δεν το έχω κατακτήσει για να τολμάω πολλά-πολλά (αν και δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα ευέλικτο, του YouTube πρέπει να δίνει περισσότερες δυνατότητες). Αλλά, και πάλι, πόσο να κόψεις; Και δεν πρέπει να εξηγήσεις τι έκοψες (ένα διάδρομο χωρίς παγίδες/ιδιαίτερα curios κτλ.)

Κάτι που θα δοκιμάσω είναι να έχω έτοιμη την ομάδα, εξοπλισμένη με αντικείμενα, και όσους θα στείλω για θεραπείες κτλ. σεταρισμένους ώστε να περνάει πιο γρήγορα το κομμάτι του hamlet, αν και τώρα που έχω μια σχετική άνεση (χάρη στα 2 runs με την antiquarian) θέλω να τους δώσω και 4ο camp skill, να τα σχολιάσω λίγο κτλ.

Η άλλη λύση είναι να θεωρήσω "όριο" τα 20-25 λεπτά και να σπάω τα επεισόδια εκεί. Αν υποτεθεί πως θα αντέξω (και θα με αντέξετε) μέχρι τέλους, θα κλείσει η σειρά με 500 επεισόδια :)

μη το κόβεις με το playstv..πάρε απλώς το αρχείο που σου γράφει,και βάλτο μέσα σε premiere ή όποιο χρησιμοποιείς να κάνεις το edit

έχοντας παίξει κανα 10ωρο,μπορώ να πω ότι μου αρέσει το παιχνίδι..

Χάνω τελείως,ξανά αρχίζω από την αρχή..δεν έχω θέμα,μέχρι να το μάθω παραπάνω.

Όπως ακριβώς το περίμενα.

Δημοσ.

Εγώ περίμενα λίγο παραπάνω ουσία καθώς άκουσα ότι βγήκε rpg της χρόνιας. Μου θυμίζει περισσότερο browser game παρά CRPG. Δεν είναι κακό αλλά περίμενα κάτι σαν το Legend of Grimrock σε δύο διαστάσεις. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως, ο σχολιασμός στα τελευταία επεισόδια είναι πολύ καλύτερος. Γενικά μη φοβάσαι το χρόνο, υπάρχουν άφθονα νεκρά διαστήματα κατά το παιχνίδι ή ακόμα και κατά τις μάχες που μπορείς απλά να μιλάς για το τι σκοπεύεις να κάνεις, για ποιο λόγο έπαιξες με αυτό τον τρόπο, τι πήγε καλά και τι άσχημα κλπ.

Για τα runs, έκανες ένα λάθος στο Cove στη δεύτερη μάχη πριν το τέλος που την τράβηξες περισσότερο απ'όσο έπρεπε αλλά ευτυχώς δε σου στοίχισε, ενώ στο Weald περίμενα μετά το πρώτο μισό να είχες πολύ περισσότερα προβλήματα με το stress που είχες μαζέψει. Απορώ πώς το έριξες τόσο χωρίς να πιεστείς από πλευράς health.

Είναι ενδιαφέρον να βλέπω ένα διαφορετικό τρόπο παιξίματος από το δικό μου, καθώς είμαι λιγότερο επιφυλακτικός και κοιτάζω να βγάζω από τη μέση κόσμο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Γενικά προτιμώ τις singe target, high damage abilities, δεν καθυστερώ ιδιαίτερα να τελειώσω μια μάχη (αρκετές φορές μου έχει τύχει να ιδρώσω να βγάλω ένα heal για να το χάσω από χτύπημα στον επόμενο γύρο) και φοβάμαι πολύ λιγότερο το stress. Έχω πειραματιστεί αρκετά με At Death's Door setups και αυτό μου έχει διώξει το φόβο για checks.

Επεξ/σία από Tobajara
  • Super Moderators
Δημοσ.

Επεισόδιο 10, The Beauty (antiquarian) & The Beast (abomination).

Είχα τον abomination και καθόταν, έστησα μια ομάδα και πέρασα από τα ruins για χρήμα και εμπειρία. Καλά πήγε, είχαμε και εξελίξεις, αλλά θα τις δούμε σε άλλο επεισόδιο.

Για την ώρα:

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ περίμενα λίγο παραπάνω ουσία καθώς άκουσα ότι βγήκε rpg της χρόνιας. Μου θυμίζει περισσότερο browser game παρά CRPG. Δεν είναι κακό αλλά περίμενα κάτι σαν το Legend of Grimrock σε δύο διαστάσεις. 

Πραγματικά και μενα αυτη την αισθηση μου δίνει, αυτη του Browser game. Βεβαιως αυτό δεν σημαίνει οτι το παιχνίδι δεν ειναι ΕΘΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ και υπερβολικά enjoyable! Είναι αρκετά απλό για να το ξεκινήσεις και πριν καταλαβεις έχουν περάσει αρκετες ώρες και συ είσαι κολλημένος στην οθόνη.

Παρόλαυτα δεν θα το χαρακτήριζα ακριβώς RPG περισσότερο tabletop με στοιχεία rpg, περισσότερο ένα απλουστευμένο arkham horror μου θυμίζει παρά οτιδήποτε άλλο...

• Like 1
Δημοσ.

ζήλεψα και γω..

νομίζω με γλέντησε το παιχνίδι

Βασικά έτσι όπως πήγες με τόσο υψηλό sanity (edit: stress :)  ) δεν είχες απλά καμμία ελπίδα έτσι και αλλιως...

Δημοσ.

ζήλεψα και γω..

νομίζω με γλέντησε το παιχνίδι

^^ sorry ρε φίλε αλλά μπήκες σε μάχη με τον leper σου να έχει με το ζόρι 10% HP, και όλους να είναι full στο stress τι περίμενες.  

Δημοσ.

Βασικά έτσι όπως πήγες με τόσο υψηλό sanity (edit: stress :)  ) δεν είχες απλά καμμία ελπίδα έτσι και αλλιως...

^^ sorry ρε φίλε αλλά μπήκες σε μάχη με τον leper σου να έχει με το ζόρι 10% HP, και όλους να είναι full στο stress τι περίμενες.  

(δεν είναι ότι ξέρω να παίζω,ακόμα το μαθαίνω)

εε μου την έπεσαν κάτι τυπάδες πιο πριν..θέλαν να μου πάρουν λεφτά από τα κάλαντα,και παλέψαμε..

Σε κάτι τέτοια δε ξέρω τι να κάνω..Γιαυτό και ήθελα συμβουλές..

Πέφτω πάνω σε mobs πριν μπω μέσα σε κάποιο room,με αποτέλεσμα να τρώω τα resources μου εκεί...Δεν έχω και πολλά φράγκα :s

Εκεί τί γίνεται;Κάνω abandon quest και γυρίζω πόλη;

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά ναι, μπορείς να κάνεις abandon quest αν τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα και έχεις μαζέψει αρκετό gold & trinkets.

Αλλά να ξέρεις ότι και οι ήρωες σου είναι αναλώσιμοι, ειδικά αν έχουν αρκετά σοβαρά negative quirks. Dismiss και πάμε στον επόμενο.

Για αυτό είναι σημαντικό να κάνεις upgrade το Stagecoach τις πρώτες βδομάδες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ήταν οριακή η κατάσταση της ομάδας σου όταν μπήκες στο δωμάτιο. Ο madman είναι από τους πλέον προβληματικούς αντιπάλους (καλό dodge και δυνατότητα για mass stress στους δικούς σου).

Δεν χωράει ιδιαίτερος σχολιασμός σε αυτή τη μάχη, γιατί πρακτικά ήταν προδιαγεγραμμένο το αποτέλεσμα. Περισσότερο ενδιαφέρον σε επίπεδο εκμάθησης μηχανισμών θα είχε να δούμε τι συνέβη πριν και να το συζητήσουμε.

• Like 1
Δημοσ.

ναι γιαυτό το έβαλα το βιντεο πιο πολύ για βοήθεια!Όχι για να δείξω ότι παίζω.

Στην αρχική έκδοση του βίντεο είχα και την προηγούμενη μάχη,που έτυχε μόλις μπήκα στο μπουντρούμι..το μέγεθος ήταν 11.5λεπτά και 700mb..και έκανε έναν αιώνα να κάνει upload ακόμα και από το 4g(μάλλον κάποιο θέμα με την γραμμή)..οπότε το έκοψα μόνο σε αυτή την μάχη,και βγήκε 400mb.

Δημοσ.

Όταν ξεκίνησες το quest σε τι κατάσταση ήταν οι ήρωες? Εγώ δεν ξεκινάω quest με ήρωα πάνω από 20 stress. Επίσης έχεις Vestal στο party αλλά άφησες ήρωα να παίσει τόσο χαμηλά.. γιατί?

Εγώ προσωπικά τα party μου τα θέλω heal-heavy από εμπειρία με τα CRPG γενικά. Στους Leper θέλω Solemnity για να αυτοσυντηρούνται είναι πολύ δυνατό. Δεν ξέρω με τι στυλ παίζουν άλλοι αλλά εγώ θα είχα κάνει μάλλον abbadon quest ακόμα και 30% να ήταν ο leper

Από την άλλη παίζω με το option να κάνω delay την μάχη χωρίς αποτέλεσμα γιατί παίζω στο εύκολο επίπεδο.. όταν ξεκινήσω με την γυναίκα θα παίξω το normal. 

Δημοσ.

Όταν ξεκίνησες το quest σε τι κατάσταση ήταν οι ήρωες? Εγώ δεν ξεκινάω quest με ήρωα πάνω από 20 stress. Επίσης έχεις Vestal στο party αλλά άφησες ήρωα να παίσει τόσο χαμηλά.. γιατί?

Εγώ προσωπικά τα party μου τα θέλω heal-heavy από εμπειρία με τα CRPG γενικά. Στους Leper θέλω Solemnity για να αυτοσυντηρούνται είναι πολύ δυνατό. Δεν ξέρω με τι στυλ παίζουν άλλοι αλλά εγώ θα είχα κάνει μάλλον abbadon quest ακόμα και 30% να ήταν ο leper

Από την άλλη παίζω με το option να κάνω delay την μάχη χωρίς αποτέλεσμα γιατί παίζω στο εύκολο επίπεδο.. όταν ξεκινήσω με την γυναίκα θα παίξω το normal. 

ήταν κάπου στο 50 στρεσαρισμένα τα παιδιά,μόνο ο ένας ήταν 100(έφαγα καλά στην προηγούμενη αίθουσα και ανέβηκαν όλοι),δεν είχα άλλους...οι άλλοι κάναν αποθεραπεία,όσους μπορούσα να πληρώσω δηλαδή!

ακόμα δεν έχω μάθει τους χαρακτήρες και με τί σύνθεση να κατεβαίνω στα σκοτάδια..γιαυτό και πειραματίζομαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...