Προς το περιεχόμενο

Darkest Dungeon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο έκτο επεισόδιο, κατηφορίζουμε για ψάρι στο Cove:

https://youtu.be/u5KCuuIkE9I

Μια πρόταση Snoob , βάλε στον τίτλο μια επικεφαλίδα που να δηλώνει ότι είναι στα ελληνικά τα σχόλια σου πχ Let's Play .... - Greek Commentary

Δεν θα αυξήσει βέβαια σημαντικά τα view, αλλά ίσως βοηθήσεις κάποιον που δεν ξέρει καλά αγγλικά να ενδιαφέρεται για το παιχνίδι, να βρει τα βίντεο σου πιο εύκολα.

• Like 4
  • Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Μια πρόταση Snoob , βάλε στον τίτλο μια επικεφαλίδα που να δηλώνει ότι είναι στα ελληνικά τα σχόλια σου πχ Let's Play .... - Greek Commentary

Δεν θα αυξήσει βέβαια σημαντικά τα view, αλλά ίσως βοηθήσεις κάποιον που δεν ξέρει καλά αγγλικά να ενδιαφέρεται για το παιχνίδι, να βρει τα βίντεο σου πιο εύκολα.

Eυχαριστώ για την πρόταση.

Το άλλαξα και στον τίτλο (αναφέρει ότι έχει ελληνικό σχολιασμό πλέον) και στα settings του βίντεο. Δεν με απασχολούν τα views, για το κέφι μου το κάνω και τα μέλη του insomnia, αλλά, ναι, εφόσον μπορεί να ενδιαφέρει και κάποιους άλλους εκτός insomnia, γιατί όχι.

Κάθε σχόλιο καλοδεχούμενο :)

• Like 1
Δημοσ.

Eυχαριστώ για την πρόταση.

Το άλλαξα και στον τίτλο (αναφέρει ότι έχει ελληνικό σχολιασμό πλέον) και στα settings του βίντεο. Δεν με απασχολούν τα views, για το κέφι μου το κάνω και τα μέλη του insomnia, αλλά, ναι, εφόσον μπορεί να ενδιαφέρει και κάποιους άλλους εκτός insomnia, γιατί όχι.

Κάθε σχόλιο καλοδεχούμενο :)

Ευχαρίστηση μου.

Να ξέρεις πάντως ότι όταν βγάλεις βίντεο για να γιορτάσεις τα 1 εκ. subscriptions, θέλουμε ευχαριστήριο λόγο αλλά oscar που θα έχεις λίστα με τα ονόματα μας.

Σχόλια του τύπου "Χωρίς εσάς, αυτό το κανάλι δεν θα ήταν πραγματικότητα" και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα, θα εκτιμηθούν δεόντως :P

Δημοσ.

πιο πολύ παρακολουθώ βίντεα παρά παίζω το παιχνίδι!

τελικά τί έκανες με το μέγεθος των βίντεο;

Κατέβασες το bitrate?

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, αύξησα την υπομονή μου στο upload :)

Βίντεο αργότερα απόψε ή αύριο και έχουμε πολλά να δούμε και να σχολιάσουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι, αύξησα την υπομονή μου στο upload :)

Βίντεο αργότερα απόψε ή αύριο και έχουμε πολλά να δούμε και να σχολιάσουμε.

χαχαχα,,τρελός!!

youtuber ανερχόμενος έχει γίνει ο admin μας :D

ετοίμασε το socialblade σου

• Super Moderators
Δημοσ.

Έβδομο επεισόδιο, σημαντικότατο, καθώς είχα την πρώτη απώλεια.

Οι παλιοί θα καταλάβουν εύκολα το λάθος, αλλά για όσους ξεκινούν τώρα -και επειδή πολλά λέγονται για τη δυσκολία του παιχνιδιού και πόσο τυχαίο ή άδικο είναι- να επισημάνω πως το λάθος είναι πέρα για πέρα δικό μου: πήρα ρίσκο, μου στοίχισε σε στρες, θα μπορούσα να είχα βγει αλώβητος, αλλά θεώρησα πως είχα τη νίκη στο τέλος σίγουρη και έκανα λάθος σε 2 -τουλάχιστον- κινήσεις.

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, αυτή είναι για μένα μία από τις μεγάλες χαρές κάθε παιχνιδιού. Δεν τα ρίχνουμε στο σύστημα, στο άδικο το ζάρι κτλ. Προσέχουμε και μαθαίνουμε.

Καλή παρακολούθηση, κάθε σχόλιο όπως πάντα καλοδεχούμενο.

• Like 3
Δημοσ.

Είχε ένα delay η εικόνα σε σχέση με τον ήχο στο επ7 ?

σε λίγο θα καταλήξω σαν τον xtrm να έχω δει πιο πολύ το playthrough σου απ το να έχω παίξει

Δημοσ.

Δεν παρατηρώ κάτι τέτοιο, σε ποιο σημείο περίπου σου άφησε αυτή την αίσθηση;

την διαφορά την παρατηρώ μεταξύ του ήχου του game και των επιθέσεων κυρίως. πχ στο blight attack της αράχνης μετά το 12:45 ακούω πρώτα τον ήχο της επίθεσης και μετά βλέπω τον αντίστοιχο animation. επίσεις φαίνεται καλά στα heal του occultist

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει δίκιο snoob, ο ήχος στο youtube είναι πράγματι μπροστά σε σχέση με την εικόνα για κάτι δέκατα του δευτερολέπτου. 

την διαφορά την παρατηρώ μεταξύ του ήχου του game και των επιθέσεων κυρίως. πχ στο blight attack της αράχνης μετά το 12:45 ακούω πρώτα τον ήχο της επίθεσης και μετά βλέπω τον αντίστοιχο animation. επίσεις φαίνεται καλά στα heal του occultist

confirmed!

snoob αν ήσουν σαν αυτή,θα σε είχα ερωτευτεί! έχω λίωσει και βλέπω darkest dungeon απο κεινη

https://www.twitch.tv/lyvane

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Super Moderators
Δημοσ.

Επεισόδιο 8, το αγουροξυπνημένο: επιστροφή στο cove, χαμός από σελίδες ημερολογίων και χορός από crits. 

Με τον ήχο δεν ξέρω τι παίζει, μήπως φταίει το μοντάζ; Στα πρώτα 5 λεπτά, ας πούμε, το ακούτε ή μήπως στο μπουντρούμι, από ένα σημείο και μετά;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...