Tmark Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μπραβο Snoob για τα βιντεος, αρκετα ποιοτικα ως τωρα! Με εψησες για νεο run, αν και ειχα ορκιστει να μην το ξανακουμπησω μεχρι το expanaion!
alex_000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Το αγόρασα για να παίζω παρέα με την γυναίκα. Η δυσκολία δεν μας ενοχλεί ακόμα και όταν είναι σε επίπεδο αδικίας, αλλά το grinding / farming μας ενοχλεί. Για τι επίπεδο να πάμε Radiant η Darkest (το Stygian δεν το συζητάω καν)
ikaruga24 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 To παιχνίδι είναι -μόνο- farming/grinding Alex οπότε αν σας ενοχλεί αυτό τότε δεν είναι και το καλύτερο παιχνίδι που μπορείτε να ασχοληθείτε. Αν δεν είχε αυτό το artwork και αυτήν την παρουσίαση το έργο θα πάλιωνε πολύ νωρίτερα. Ειδικά όσο πάει προς το τέλος το grinding θα γίνει ανυπόφορο και θα καταλάβεις γιατί. Βέβαια που και που ένα run δεν είναι κακό για να "ρουφήξεις" την ατμόσφαιρα του και να στανιάρεις. Απλά μην το πάρετε σοβαρά καθώς δεν είναι παιχνίδι που σέβεται τον χρόνο σας. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Τρίτο επεισόδιο, και βγήκε θηρίο (52+ λεπτά). 1080p, ελπίζω να είναι καλύτερη η ποιότητα αυτή τη φορά. Πρακτικά, θα πρέπει να σπάω ακόμη και τα medium σε 2 μέρη, και ευκολότερα να ανεβαίνουν, και ευκολότερα να τα παρακολουθεί κάποιος. Έκανα αρκετά λάθη αυτή τη φορά, και στο τέλος μια χοντρή αβλεψία μου στοίχισε γερή επιβάρυνση στο stress. Από εβδομάδα η συνέχεια, με αρκετά πιο αργούς ρυθμούς λόγω δουλειάς, βεβαίως. https://youtu.be/L7Rk5ggBpek 6
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Τρίτο επεισόδιο, και βγήκε θηρίο (52+ λεπτά). 1080p, ελπίζω να είναι καλύτερη η ποιότητα αυτή τη φορά. Πρακτικά, θα πρέπει να σπάω ακόμη και τα medium σε 2 μέρη, και ευκολότερα να ανεβαίνουν, και ευκολότερα να τα παρακολουθεί κάποιος. Έκανα αρκετά λάθη αυτή τη φορά, και στο τέλος μια χοντρή αβλεψία μου στοίχισε γερή επιβάρυνση στο stress. Από εβδομάδα η συνέχεια, με αρκετά πιο αργούς ρυθμούς λόγω δουλειάς, βεβαίως. https://youtu.be/L7Rk5ggBpek μα πόσο μεγάλο; 1080p 30fps με 5 το πολύ 10mb/s bitrate.. μιας και δεν είναι fps,και δεν έχει γρήγορες σκηνές συνέχεια,δε θα είναι πρόβλημα να το παρακολουθήσουμε.. με 35mb/s bitrate έχω 4.5ωρες βίντεο που είναι 25gb..όπως και 10λέπτο που είναι 2.5gb.. θα είχα πολύ μικρότερο σε μέγεθος αρχείο αν το είχα 5 το bitrate.. α τώρα είδα ότι λες,μεγάλο σε διάρκεια!
mike299 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Τρίτο επεισόδιο, και βγήκε θηρίο (52+ λεπτά). 1080p, ελπίζω να είναι καλύτερη η ποιότητα αυτή τη φορά. Πρακτικά, θα πρέπει να σπάω ακόμη και τα medium σε 2 μέρη, και ευκολότερα να ανεβαίνουν, και ευκολότερα να τα παρακολουθεί κάποιος. Έκανα αρκετά λάθη αυτή τη φορά, και στο τέλος μια χοντρή αβλεψία μου στοίχισε γερή επιβάρυνση στο stress. Από εβδομάδα η συνέχεια, με αρκετά πιο αργούς ρυθμούς λόγω δουλειάς, βεβαίως. https://youtu.be/L7Rk5ggBpek Αυτό που λέει και ο xtrmsnpr, μήπως μπορείς να κατεβάσεις το bit rate? Μικρύνει έτσι το μέγεθος του αρχείου? 1
Greygore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Είχα αρχίσει και εγώ το παιχνίδι πριν κανένα μήνα (ας είναι καλά ο Snoob και τα let's plays του που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον ) και πραγματικά το χαίρομαι - ειδικά τις καθημερινές που πήξαμε στις υπερωρίες, ταιριάζει φοβερά για κανά μισάωρο πριν τον ύπνο να τρέχω ένα short/medium dungeon, δίνει ακόμα και στα "εύκολα" ένα sense of accomplishment... Έχω μια απορία, ο Collector πόσο rare encounter είναι; Τον πέτυχα σε δύο συνεχόμενα run (όπου ο μόνος κοινός παράγοντας που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι και στα δύο είχα antiquarian), και δεν ήταν και απο τις πιο.... ευχάριστες εκπλήξεις (όχι δηλαδή οτι με χάλασε το Dismas' Head που πήρα, αν και περίμενα να έχει έστω κάποιο dialogue όταν το φοράς στον Dismas ). Πάντως, η διαφορά στα gold yields μετά το patch είναι αισθητή, σε short απο 8 με 9k ανέβηκε στα 13k~ τα τελευταία 2 που έτρεξα, επιτέλους μπορώ να το παίξω κάπως πιο... large με τους low-level recruits αν τύχει κάποιο κακό quirk. 2
Tmark Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Η πιθανοτητα ειναι 5%, αν εισαι γεματος στο 65% του inventory σου και πανω! 1
Tobajara Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως, η διαφορά στα gold yields μετά το patch είναι αισθητή, σε short απο 8 με 9k ανέβηκε στα 13k~ τα τελευταία 2 που έτρεξα, επιτέλους μπορώ να το παίξω κάπως πιο... large με τους low-level recruits αν τύχει κάποιο κακό quirk. Έχει εξομαλυνθεί αρκετά η δυσκολία, τόσο στο χρηματικό όσο νομίζω και στις ζαριές. Τέλειωσα ένα παιχνίδι που είχα παρατήσει προς το τέλος και στο Darkest Dungeon τα πράγματα κύλισαν αρκετά λογικά.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 έκανα κάτι τρελό.. φάρμαρα κάρτες με το idle master για να μαζέψω χρήματα.. έχει bug και όταν πατάς επόμενο-επόμενο συνεχόμενα σχεδόν, σου πετάει κάρτες το steam, δίχως να περιμένεις να πιάσει τα λεπτά που χρειάζεται το κάθε παιχνίδι .. Μέχρι που πέταξε το steam να δηλώσω αν μένω Μουρικα ή όχι,για να μπορώ να πουλήσω μέχρι 200 κάρτες σε έναν ημερολογιακό χρόνο ή να βγάλω μέχρι 20k νταλαρζ που είναι ο νόμος εκεί,αλλιώς αφού είμαι εκτός, δώστου να καταλάβει) έκατσα από τις 2 μέχρι τώρα..και φάρμαρα κάρτες.Πρέπει να φάρμαρα γύρω στις 400+ κάρτες.Ξεκίνησα με 0€ και κατέληξα με πλεόνασμα +0.70€ από την τιμή του παιχνιδιού,και δεν έχουν πουληθεί όλες οι κάρτες.. για τους άπιστους,όλα έχουν καταγραφεί με διάφορες φώτος+βιντεοζ που τραβούσα και έστελνα σεναν φίλο μου ) πήρα το παιχνίδι.. τώρα μένει να μην σπάσω καμία οθόνη από την δυσκολία που θα συναντήσω.. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Η αξία του παιχνιδιού είναι στην αγωνία να τα βγάλεις πέρα με τα διάφορα θέματα που προκύπτουν: να μάθεις ποιος αντίπαλος κάνει τι, ποιος σου δημιουργεί σοβαρότερα θέματα, πώς μπορούν να συνεργαστούν οι χαρακτήρες που έχεις στη διάθεσή σου. Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά -για μένα- το γούστο είναι να κάνεις λάθη και να μαθαίνεις: στο τελευταίο βίντεο έκανα μια χοντρή γκάφα (τέλος-τέλος, δες τα δύο τελευταία λεπτά αν θες) και μου στοίχισε άσχημα σε στρες. Δεν μου φταίει το παιχνίδι, δική μου γκάφα ήταν (όπως και νωρίτερα, που ξεχνάω να ανοίξω μια σκαρκοφάγο). 1
Greygore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Η πιθανοτητα ειναι 5%, αν εισαι γεματος στο 65% του inventory σου και πανω! Makes sense, με antiquarian είχα γεμίσει διάφορα "καλούδια" Ευχαριστώ για την διευκρίνιση!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Στρες, λαιμαργία, ανύπαρκτο scouting και άλλα πολλά, στο τέταρτο επεισόδιο. 3
Tobajara Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Τι να πω, δεν ξέρω... Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ boss χωρίς φουλ δυάρι party με trinkets της προκοπής, περίμενα πως θα πας άκλαφτος. Απεναντίας βγήκε στο πολύ χαλαρό. Παρατήρησα πάντως πως, πέρα από ένα σπαστικό σερί στα stun σου σε ένα σημείο, οι ζαριές ήταν αρκετά σταθερές - ελάχιστα misses ειδικά στο boss, μερικά "φιλικά" misses από την άλλη μεριά, criticals ακόμα και από χαρακτήρες που δεν το συνηθίζουν... Αλλιώς το έχω συνηθίσει το Darkest Dungeon, και όλο και περισσότερο πιστεύω πως έχει πέσει αρκετά η δυσκολία. Από την άλλη μου φάνηκε κάπως υπερβολικό το άγχος για το φαί και το stress ήταν γενικά διαχειρίσιμο. Ειδικά για το συγκεκριμένο run οι ομάδες που έβγαλε ήταν σκανδαλώδεις. Ελάχιστοι stress dealers και νομίζω κανένας μετά το rest.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Έχω επιχειρήσει ξανά boss με μικρές ομάδες, ειδικά τον Necromancer που είναι ο πρώτος που βγαίνει -λιγότερο τη Siren που υπό συνθήκες επίσης βγαίνει. Δεν θα επιχειρούσα τόσο νωρίς τη Witch, ούτε τον Swine, αλλά δεν θα πήγαινα απαραίτητα με φουλ δυάρια. Προφανώς θα ήταν καλύτερα έτσι. Σε αυτό το run δεν πήγε τόσο καλά όσο περίμενα η Bounty Hunter -δεν έκανε κάτι τραγικά κακό, βέβαια, αλλά ούτε και ξεχώρισε, όπως στο προηγούμενο. Η συνέχεια με άλλους χαρακτήρες, να ξεκουραστούν λίγο αυτοί ώστε να μπουν σε stress relief, και σε άλλη κατηγορία μπουντρουμιού, αρκετά μείναμε στα ruins σε πρώτη φάση. Το πρόβλημα είναι πως έχω αρκετούς με fear of beast και γενικά fear κάποιας κατηγορίας αντιπάλων, οπότε θα δούμε τι χαρακτήρες θα μου βγάλει, ίσως "απολύσω" κάποιους. Έχω παραλείψει να αναφέρω πως (επειδή εκκρεμεί και ένα σχετικό achievement αλλά και για ποικιλία/έξτρα δυσκολία) στόχος μου είναι να έχω έναν από όλους + musketeer που ήδη βρήκα μια συμπαθητική, για να δούμε περισσότερες συνεργασίες ή ασυμβατότητες μεταξύ των διαφόρων χαρακτήρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα