Προς το περιεχόμενο

Darkest Dungeon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μάλιστα..μοχθηρός admin ακούγεσαι! ελπίζω να μην πέσω πάνω σου ποτέ και με σφάξεις και μένα έτσι :D

να περιμένω το expansion μπας και είναι πιο χαμηλή η τιμή του;Αλλιώς μέχρι να το μάθω,θα πιάσουμε άνοιξη..

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι η τιμή είναι πολύ καλή ήδη, δεν ξέρω βέβαια πού θα κυμαίνεται το DLC και τι είδους "πακέτο" θα κάνουν με το βασικό παιχνίδι για να μπει -ακόμη- περισσότερος κόσμος στο DD.

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω άλλο ένα βίντεο μέσα στο Σ/Κ, κυρίως γιατί από εδώ και πέρα ξεκινά ουσιαστικά το παιχνίδι, χωρίς scripted στοιχεία πλέον,  οι 3 νέοι χαρακτήρες που θα έρθουν με την άμαξα είναι απόλυτα τυχαίοι, οι αποστολές στο ruins επίσης. Δυστυχώς έχω το θέμα με το upload που αργεί, συν του ότι αν με ένα -ελάχιστο- editing ένα short/easy είναι γύρω στα 25 λεπτά, θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός με το χρόνο ώστε να μην τραβήξουν πάρα πολύ τα μεγαλύτερα.

Πάντως το Overture Box ήταν απίθανο εύρημα για πρώτη αποστολή. Δεν νομίζω να μου έχει τύχει ποτέ very rare αντικείμενο τόσο νωρίς.

Δημοσ.

Νομίζω ότι η τιμή είναι πολύ καλή ήδη, δεν ξέρω βέβαια πού θα κυμαίνεται το DLC και τι είδους "πακέτο" θα κάνουν με το βασικό παιχνίδι για να μπει -ακόμη- περισσότερος κόσμος στο DD.

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω άλλο ένα βίντεο μέσα στο Σ/Κ, κυρίως γιατί από εδώ και πέρα ξεκινά ουσιαστικά το παιχνίδι, χωρίς scripted στοιχεία πλέον,  οι 3 νέοι χαρακτήρες που θα έρθουν με την άμαξα είναι απόλυτα τυχαίοι, οι αποστολές στο ruins επίσης. Δυστυχώς έχω το θέμα με το upload που αργεί, συν του ότι αν με ένα -ελάχιστο- editing ένα short/easy είναι γύρω στα 25 λεπτά, θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός με το χρόνο ώστε να μην τραβήξουν πάρα πολύ τα μεγαλύτερα.

Πάντως το Overture Box ήταν απίθανο εύρημα για πρώτη αποστολή. Δεν νομίζω να μου έχει τύχει ποτέ very rare αντικείμενο τόσο νωρίς.

αν σε διευκολύνει,εγώ ανεβάζω στο youtube αλλά και στο mega, με 4g..

πάει σφαίρα.. με 1.70mb/s συνήθως γίνεται το upload..

Δημοσ.

αν σε διευκολύνει,εγώ ανεβάζω στο youtube αλλά και στο mega, με 4g..

πάει σφαίρα.. με 1.70mb/s συνήθως γίνεται το upload..

Ενα φίλος μου πήγε και ανέβασε απ την σχολή, λόγο χαμηλού up στο σπίτι, σε 11 λεπτά 8 giga :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεύτερο επεισόδιο, δεύτερη εβδομάδα. Σε επίπεδο εξελίξεων λίγα πράγματα, οι νέοι θα δουν και ένα curio που καλό είναι να αποφεύγεται (εγώ x2 πήγα γυρεύοντας και την πάτησα, αλλά γούστο είχε).

Συντομότερο το βίντεο αυτή τη φορά (17 λεπτά) και λίγο κατώτερης ποιότητας. Βελτιώθηκε πολύ ο χρόνος του upload, όμως, το καβουρδιστήρι μου με ευγνωμονεί. Πείτε εντυπώσεις, αν "βλέπεται" από άποψη εικόνας, θα βοηθήσει για μια καλύτερη ροή βίντεο, αλλά αν είναι πολύ μέτριο να δω τι μπορώ να βελτιώσω.

https://youtu.be/1eXqarygyYE

• Like 4
Δημοσ.

Δεύτερο επεισόδιο, δεύτερη εβδομάδα. Σε επίπεδο εξελίξεων λίγα πράγματα, οι νέοι θα δουν και ένα curio που καλό είναι να αποφεύγεται (εγώ x2 πήγα γυρεύοντας και την πάτησα, αλλά γούστο είχε).

Συντομότερο το βίντεο αυτή τη φορά (17 λεπτά) και λίγο κατώτερης ποιότητας. Βελτιώθηκε πολύ ο χρόνος του upload, όμως, το καβουρδιστήρι μου με ευγνωμονεί. Πείτε εντυπώσεις, αν "βλέπεται" από άποψη εικόνας, θα βοηθήσει για μια καλύτερη ροή βίντεο, αλλά αν είναι πολύ μέτριο να δω τι μπορώ να βελτιώσω.

https://youtu.be/1eXqarygyYE

Εμένα τουλάχιστον το 720p με χαλάει λίγο, σε 24" οθόνη η διαφορά από 1080p είναι αισθητή. Δεν είναι unwatchable, Αλλά με το που ξεκίνησε να παίζει, πήγα αμέσως να ανεβάσω την ανάλυση.

Βέβαια, δεν ξέρω πώς μπορείς να μείνεις στα 1080p ΚΑΙ να μειώσεις το μέγεθος του αρχείου.

Γιατί δεν ρίχνεις μια ερώτηση στο video subforum? ίσως να ξέρει κάποιος να σε βοηθήσει

Δημοσ.

Το Darkest Dungeon δεν είναι παιχνίδι που εξαρτάται από τα γραφικά οπότε κανένα πρόβλημα με την εικόνα, από εμένα.

Θα δω το Επεισόδιο 2 οσονούπω και θα αφήσω εντυπώσεις, αναμένω επικολυρικές καταστάσεις πάντως, ειδικά στα bosses.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πιθανότατα τα επόμενα επεισόδια (ενδεχομένως μετά το 3, που ίσως ανέβει αύριο) να τα ανεβάζω μέσα στην εβδομάδα (στο δεκάωρο της δουλειάς, δεν μπορεί, όσο αργή και να είναι η σύνδεση θα το ανεβάσει -ελπίζω). 

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως, αν θέλω 17 λεπτά για ένα short/easy, τα μεγαλύτερα ή θα τραβάνε πολύ σε έκταση το βίντεο (ας αφήσουμε κατά μέρος τον όγκο) ή θα πρέπει να τα σπάω σε δύο μέρη.

Αργεί και η λήξη του συμβολαίου μου, να με πάρουν κανένα τηλέφωνο για πακέτο VDSL :Ρ

Δημοσ.

Ενα φίλος μου πήγε και ανέβασε απ την σχολή, λόγο χαμηλού up στο σπίτι, σε 11 λεπτά 8 giga :P

ε μα ναι!! και από το πανεπιστήμιο που έκανα,άντε γεια η φάση!

είναι ο λόγος που έχω κάνει φοιτητικό στικάκι 4gb(προσπαθώ τα vids μου να είναι κάτω από 3gb έτσι κιαλλιώς.. ώστε να μπορώ να κάνω upload γρήγορα..σιγά μη περιμένω με 80-100kb/s upload από το σπίτι..

Είχα βάλει να ανεβάσω το ντοκιμαντέρ που είχα φτιάξει, 1.7gb και έλεγε 5.5ώρες,και μου έκοψε και το πέρασα στο tablet και με το 4g σε 15 λεπτά και πολύ μπορεί να λέω ήταν UP.

Βέβαια τώρα κάτι μου έκανε η vodafone,και όταν πάω να ανεβάσω μεγάλο αρχείο,μου κόβει την γραμμή σε Η+ από κει που είμαι με 4g..

κυρ admin,γράφε βίντεα με το plays.tv

πολύ μικρά αρχεία, μηδενικό impact στο performance του παιχνιδιού.

μετά είδα ότι εσύ είσαι

http://plays.tv/u/Huygens

Δημοσ.

Μερικά σχόλια.

Μου αρέσει πολύ το ότι δε μιλάς πάνω στις ομιλίες του παιχνιδιού. Δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε κάποιον που μαθαίνει τώρα το παιχνίδι, αλλά από πλευράς επεξήγησης μου φάνηκε κάπου ενδιάμεσα του "πάμε ένα campaign και να σχολιάζουμε το campaign" και "εκμάθηση του παιχνιδιού". Σωστός σχολιασμός βέβαια (Arbalist - Bounty Hunter  - Man At Arms πολύ καλοί χαρακτήρες για αρχή αλλά με τα αρχικά quirks ή τους κρατάς μέχρι να τους τα βγάλεις ή τους διαολοστέλνεις)

Στην επιλογή trinket/ μπουντρουμιού θα πήγαινα πρώτα για το Worrystone (-% Stress) και μετά για το δαχτυλίδι +25% dmg σε Unholy, για να βοηθήσει στα Ruins.

To run προφανώς δεν αντέχει σε κριτική, απλά θα μπορούσες να συζητήσεις λίγο περισσότερο τακτικές, positive/ negative quirks και πώς σκέφτεσαι να εξελίξεις τους χαρακτήρες.

Στα του παιχνιδιού, έχω την εντύπωση πως η δυσκολία σε στάνταρ επίπεδο (όχι Stygian και όχι Radiant) έχει εξομαλυνθεί με τα τελευταία patches.

Γενικά πολύ ευχάριστο και χαλαρό let's play, thumbs up, και η ποιότητα μου φάνηκε ανεκτή - υπάρχει ένα σπάσιμο στην κίνηση αλλά δε με ενόχλησε.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Θα μπορούσα να κάνω αρκετά περισσότερα σχόλια, αλλά φοβάμαι ότι θα τραβήξει πολύ η διάρκεια. Νομίζω στο πρώτο εξήγησα-σχολίασα περισσότερο, αλλά έπαθα ένα σοκ με τις 4,5 ώρες που χρειάστηκαν για το upload και στο δεύτερο "έκοψα". Ίσως υπερβολικά πολύ, δεν ξέρω.

Ο αφηγητής μου αρέσει και θέλω όσο μπορώ να τον αφήνω να ακούγεται.

Θα προσπαθήσω να είμαι πιο αναλυτικός στο 3ο επεισόδιο, αρχίζω και συνηθίζω κάπως το να μιλάω "στον αέρα". 

• Like 3
Δημοσ.

Το Darkest Dungeon δεν είναι παιχνίδι που εξαρτάται από τα γραφικά οπότε κανένα πρόβλημα με την εικόνα, από εμένα.

Θα δω το Επεισόδιο 2 οσονούπω και θα αφήσω εντυπώσεις, αναμένω επικολυρικές καταστάσεις πάντως, ειδικά στα bosses.

Σίγουρα δεν παίζουν ρόλο για το παιχνίδι, απλά στο video μου φαίνονται θολά λόγο της μικρότερης ανάλυσης και επειδή σε μένα τουλάχιστον κάνει αμέσως αίσθηση, το ανέφερα.

Φυσικά δεν επηρεάζει την ποιότητα του let's play αλλά μόνο της εικόνας

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το τρίτο επεισόδιο θα είναι σε 1080p. Ας πάρει περισσότερο το upload, τι να γίνει.

Όσοι διαθέτουν χρόνο να δουν αυτά τα βίντεο, ας έχουν μία όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα. Θα κάνω αυτό που ανέφερα νωρίτερα, upload μέσα στην εβδομάδα -ανάλογα με το τι επιτρέπει η δουλειά.

Τώρα, για τη διάρκεια, δεν ξέρω. Σίγουρα θα επιλέξω medium στην τρίτη εβδομάδα -ευκαιρία να αναφερθώ και σε κάποια ακόμη στοιχεία του παιχνιδιού που δεν εμφανίζονται στα μικρά μπουντρούμια. Πόσο θα πάρει, δεν ξέρω, σίγουρα περισσότερο. Βέβαια, βλέπω ανθρώπους που έχουν κάνει και βίντεο 50+ λεπτά, οπότε καλός είμαι στα 37 :)

• Like 1
Δημοσ.

Το τρίτο επεισόδιο θα είναι σε 1080p. Ας πάρει περισσότερο το upload, τι να γίνει.

Όσοι διαθέτουν χρόνο να δουν αυτά τα βίντεο, ας έχουν μία όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα. Θα κάνω αυτό που ανέφερα νωρίτερα, upload μέσα στην εβδομάδα -ανάλογα με το τι επιτρέπει η δουλειά.

Τώρα, για τη διάρκεια, δεν ξέρω. Σίγουρα θα επιλέξω medium στην τρίτη εβδομάδα -ευκαιρία να αναφερθώ και σε κάποια ακόμη στοιχεία του παιχνιδιού που δεν εμφανίζονται στα μικρά μπουντρούμια. Πόσο θα πάρει, δεν ξέρω, σίγουρα περισσότερο. Βέβαια, βλέπω ανθρώπους που έχουν κάνει και βίντεο 50+ λεπτά, οπότε καλός είμαι στα 37 :)

Αν και είναι καλύτερα σαν γενικός κανόνας να μην είναι πολύ μεγάλα τα βίντεο για να μην κουράζεται αυτός που το βλέπει και"φεύγει", στην περίπτωση σου δεν νομίζω να έχεις λόγο να σε ανησυχεί. Το κάθε επεισόδιο σου θα είναι ένα run λόγο της φύσης του παιχνιδιού. Ίσως μόνο σε μεγάλα dungeons ή boss fights να τα χωρίζεις σε 2 κομμάτια.

Δεν κωλυσιεργείς ιδιαίτερα και στο παιχνίδι, οπότε εμένα τουλάχιστον Δεν με έχεις κουράσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...