Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικά, αφαιρώ τα αρνητικά quirks το συντομότερο, αν ο χαρακτήρας έχει αποκτήσει κάποιο θετικό που το θέλω (παράδειγμα: occultist με eldritch hater/slayer). Υπάρχει όμως και η απόλυση, αν ο άλλος είναι ρεμάλι χωρίς upgrades και ήρθε με την άμαξα φρέσκο αίμα με καλύτερο αρχικό set, εννοείται πως έφυγε. Κάθε κατηγορία μπουντρουμιών έχει τα δικά της αντικείμενα που βοηθάνε στο ευνοϊκό interaction με τα διάφορα πράγματα που βρίσκονται στους διαδρόμους και τα δωμάτια. Ας πούμε, τα ruins θέλουν κλειδιά, αγιασμό και ιαματικά βότανα. Κάθε μπουντρούμι θέλει τροφή και πυρσούς (πυρσούς στην αρχή, υπάρχουν και πιο προηγμένες τεχνικές, μην τα μπερδέψουμε από τώρα όμως) Α, μην το ξεχάσω: φτυάρια. Ειδικά στο weald και το cove, αλλά πάντοτε είναι καλό να υπάρχουν φτυάρια. 2
Tobajara Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Να προσθέσω επίσης πως τα quirks που σχετίζονται με είδη εχθρών είναι πιο σημαντικά από αυτά που σχετίζονται με περιοχές. Μην υποτιμάς επίσης quirks και trinkets που δίνουν +XX% επιβίωση σε επίθεση At Death's Door. Από το σύνδρομο XCOM πάσχω κι εγώ αλλά η λογική του Darkest Dungeon είναι αρκετά διαφορετική. Πέρα από το ότι ο θάνατος είναι βασικό μέρος του gameplay, είναι υποχρεωτικό να μη βιάζεσαι να προχωρήσεις και να ανεβάζεις πολλές ομάδες παράλληλα. Το κενό ανάμεσα σε Apprentice και Veteran είναι μεγάλο, πόσο μάλλον πιο μετά. Βρες επίσης μια λίστα (υπάρχει στο wiki αλλά και το trial and error βοηθάει) με το τι αντικείμενο ταιριάζει σε ποιο curio για να τα κάνεις purify και να βγάζεις πολλά περισσότερα. Από ομάδες υπάρχει αρκετή ποικιλία και ευελιξία και πέρα από τα προφανή. Μετά από πολλές άσχημες εμπειρίες με το heal του Occultist προτιμώ τη Vestal για heal. Μάθε να παίζεις με Marked και αν δώσεις και καλό critical σε χαρακτήρες με + Marked dmg θα δεις διαφορά. Αγαπημένοι μου χαρακτήρες προσωπικά Bounty Hunter, Hellion, Grave Robber, Abomination, Vestal (δηλαδή ό,τι χτυπάει από παντού). 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Η Grave Robber είναι θεά: χτυπάει παντού, έχει poison, εξαιρετικό crit, πολύ καλό dodge, δυνατά trinket και scouting. Αλλά, αυτό που λέει ο Tobajara είναι το βασικότερο: πρέπει να ανεβαίνουν οι ομάδες παράλληλα, από 0-3 παίζουν στο πρώτο επίπεδο δυσκολίας, 3-4 στο δεύτερο, 5-6 στο τρίτο. Υπάρχει, βέβαια, ένα town event που επιτρέπει σε βετεράνους να μπουν σε χαμηλότερης δυσκολίας αποστολές, αλλά δεν μπορεί να βασιστεί κανείς σε αυτό. Houndmaster, πάρα πολύ καλός επίσης, χτυπάει παντού, έχει self heal και ένα μικρό mass stress heal. Συν του ότι έχει trinkets που του ενισχύουν το dodge και με την προστασία που προσφέρει σε ένα σύντροφο μπορεί να σε γλιτώσει από άσχημες καταστάσεις. Ο abomination είναι καλός αλλά έχεις περιορισμούς στη σύνθεση της ομάδας (vestal, crusader αρνούνται να μπουν στην ίδια ομάδα) συν του ότι προσθέτει (έστω και λίγο) stress στους υπόλοιπους: δεν είναι ο ευκολότερος χαρακτήρας να έχεις, αλλά με stress relief και self hear, και poison, και stun, ακόμη και στην ανθρώπινη μορφή του είναι πολύτιμος (κι εκεί δεν έχεις το malus του stress). Και ο Bounty Hunter καλός, και συνδυάζεται ακόμη καλύτερα με χαρακτήρες που μπορούν να προσφέρουν ή ευνοούνται από το marked. 1
Tobajara Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Abomination στην ανθρώπινη μορφή του για μπλιαρφ (τον blight εμετό που πετάει) και stun με τις αλυσίδες είναι ό,τι πρέπει για τη θέση 2 (και μια Hellion ή και Bounty Hunter στην 1) και κάνει και επαρκή ζημιά, ενώ αν στριμώξουν τα πράγματα ή μετακινηθεί στην 1 τρανσφορμαρίζεται και αρχίζει να πετσοκόβει. Τον αγαπάω. Το βασικό θετικό μιας critical ομάδας είναι το stress relief που έχεις από τα critical, οπότε αξίζει τον κόπο να επενδυθούν πόντοι σε σχετικά skills / λεφτά σε trinkets. Σε ομάδα πχ Grave robber / Abomination/ Bounty Hunter με οτιδήποτε πίσω αφαιρεί σίγουρα το stress του Abomination σε Beast form και ανεβάζει και πολύ δύσκολα γενικά stress.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 To έδωσαν σε όλους το Radiant Update (ως beta, αλλά χωρίς να χρειάζεται να είναι κανείς opt in στις beta). Ξεκίνησα ένα νέο campaign, στο κλασικό (Darkest) επίπεδο, τα άλλα δύο είναι το Radiant (το συντομότερο και ελαφρώς ευκολότερο) και το Stygian (άλλοτε New Game, δυσκολότερο, με περιορισμό στο χρόνο και τους νεκρούς). Ελαφρώς αλλαγμένα γραφικά στα curios (όχι όλα), αλλαγμένες τιμές στην αξία των gems (δεν αξίζουν όλα το ίδιο πλέον), λίγο υψηλότερο όριο στα νομίσματα ανά slot. Σκέφτομαι να φτιάξω βιντεάκια για να περιγράψω τις περιπέτειές μου, αλλά δεν έχω μικρόφωνο αφενός, αφετέρου δεν έχω ιδέα από editing στα βίντεο και φοβάμαι πως θα διαρκούν πολύ. Πάντως write-up είναι αδύνατο, θα πέσει σεντόνι που θα στενάξει το insomnia. 2
Greygore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Σκέφτομαι να φτιάξω βιντεάκια για να περιγράψω τις περιπέτειές μου, αλλά δεν έχω μικρόφωνο αφενός, αφετέρου δεν έχω ιδέα από editing στα βίντεο και φοβάμαι πως θα διαρκούν πολύ. Πάντως write-up είναι αδύνατο, θα πέσει σεντόνι που θα στενάξει το insomnia. Θυμάμαι κάποια πιο παλιά "lets plays" που είχες ανεβάσει στο Insomnia, τα οποία ήταν αρκετά ενδιαφέροντα, οπότε προσωπικά at least δεν με χαλά το "σεντόνι" . Yπάρχει πάντα και η επιλογή να ξεκινήσεις ένα (micro)blog για text longplays ή let's plays, blog hosts όπως το Wordpress έχουν αρκετές επιλογές για free users και τα text editor τους είναι αρκετά λειτουργικά (δες για παράδειγμα μια παρόμοια προσπάθεια για let's play που είχα ξεκινήσει πριν λίγο καιρό, άσχετα αν λόγω real life έμεινε πίσω )
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Το πρόβλημα με το σεντόνι είναι πως, κάποια στιγμή, σύντομα, καταλήγει διπλοσέντονο, πανωσέντονο και κατωσέντονο μαζί (το Warhammer, ας πούμε, ξέφευγε τελείως, ιδίως αν το πήγαινες σε "αφηγηματικό" ύφος). Παράδειγμα, έχω μπροστά μου σημειώσεις από μεγάλο μπουντρούμι με χαρακτήρες 3ου επιπέδου και είναι τρεισήμισι σελίδες... Για να περιγράψεις μόνο σκεπτικό, γκαντεμιές, τυχερά χτυπήματα, τι έγινε στον οικισμό κτλ. Θα δω αν μπορώ να γράψω κάτι σε βίντεο, πώς ακούγεται κτλ. -αφού πάρω ένα μικρόφωνο- και μπορεί να ανεβάσω κάτι. Σε λίγο καιρό κυκλοφορεί και μια παιχνιδάρα που μόνο με Let's Play παρουσιάζεται, και εκεί θέλω σίγουρα να κάνω κάποια βίντεο, είναι από τα καλύτερα indie που έχω δει. Εντάξει, το επίπεδο του Ektelion δεν μπορώ να το πιάσω, αλλά θα δούμε. 3
Tmark Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Σε λίγο καιρό κυκλοφορεί και μια παιχνιδάρα που μόνο με Let's Play παρουσιάζεται, και εκεί θέλω σίγουρα να κάνω κάποια βίντεο, είναι από τα καλύτερα indie που έχω δει. Για πες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Το κρατάω για έκπληξη, πλησιάζει ο καιρός (πιστεύω μέσα στο Φεβρουάριο). Την κατανόησή σας, παρακαλώ. Αλλά επειδή με ξέρετε, και τι παιχνίδια προτιμάω, ετοιμαστείτε για real-time clickfest. Not. Στο μεταξύ, τεστάρω μικρόφωνο. 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Εντάξει το μικρόφωνο, εντάξει και το recording, τώρα πρέπει να δω πώς γίνεται edit γιατί το πρώτο-πρώτο μπουντρούμι (ruins, short) μου βγήκε σχεδόν 40 λεπτά και δεν θα καθίσει να το δει κανένας. Παράξενο είναι να μιλάς "στον αέρα".)
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Το κρατάω για έκπληξη, πλησιάζει ο καιρός (πιστεύω μέσα στο Φεβρουάριο). Την κατανόησή σας, παρακαλώ. Αλλά επειδή με ξέρετε, και τι παιχνίδια προτιμάω, ετοιμαστείτε για real-time clickfest. Not. Στο μεταξύ, τεστάρω μικρόφωνο. Εντάξει το μικρόφωνο, εντάξει και το recording, τώρα πρέπει να δω πώς γίνεται edit γιατί το πρώτο-πρώτο μπουντρούμι (ruins, short) μου βγήκε σχεδόν 40 λεπτά και δεν θα καθίσει να το δει κανένας. Παράξενο είναι να μιλάς "στον αέρα".) παλιοadmin ατεσον χορ, θα σε δείρουμε αν δε πεις!! btw,να το τσιμπήσω το παιχνίδι στα 11.5€ ??? 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικά, το θεωρώ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που βγήκαν μέσω KS. Έχει ένα σχετικό grind, αλλά είναι τέτοια η ατμόσφαιρα και ο τρόπος που μαθαίνεις στην πορεία (μέσα από απώλειες και αναποδιές) που δεν συναντάς εύκολα σε παιχνίδι τύπου roguelike. Έχει βγει και λίγο φτηνότερο σε κάποια προσφορά στο Steam (δεν θυμάμαι σε ποιες εκπτώσεις), αλλά και σε αυτά τα χρήματα αξίζει 100%. Θα σου έλεγα να περιμένεις μόνο να ανεβάσω το βίντεο, απλά μου βγήκε θηρίο και μέχρι να γίνει upload θέλει χρόνο...
Tmark Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 παλιοadmin ατεσον χορ, θα σε δείρουμε αν δε πεις!! btw,να το τσιμπήσω το παιχνίδι στα 11.5€ ??? Εγώ θα έλεγα να περιμένεις μέχρι την Άνοιξη να βγει το πρώτο expansion και τότε να το δεις.
mike299 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικά, το θεωρώ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που βγήκαν μέσω KS. Έχει ένα σχετικό grind, αλλά είναι τέτοια η ατμόσφαιρα και ο τρόπος που μαθαίνεις στην πορεία (μέσα από απώλειες και αναποδιές) που δεν συναντάς εύκολα σε παιχνίδι τύπου roguelike. Έχει βγει και λίγο φτηνότερο σε κάποια προσφορά στο Steam (δεν θυμάμαι σε ποιες εκπτώσεις), αλλά και σε αυτά τα χρήματα αξίζει 100%. Θα σου έλεγα να περιμένεις μόνο να ανεβάσω το βίντεο, απλά μου βγήκε θηρίο και μέχρι να γίνει upload θέλει χρόνο... Περιμένουμε link
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν, προέκυψαν διάφορα θέματα: Να εξηγείς τι περίπου κάνεις και να παίζεις ταυτόχρονα, δεν παίζει, γιατί θα κάνεις 700 ώρες. Ένα "οπτικό σεντόνι", αν προτιμάτε. Το βίντεο (36:29) βγήκε θηρίο -900+ mb- και με την τούρμπο πυρηνική μου σύνδεση έκανα ώρες να ολοκληρώσω το upload. Τέλος πάντων, πρώτη απόπειρα, γούστο είχε για μένα. Θα δοκιμάσω με λίγο χειρότερη ποιότητα εικόνας, να δω πόσο μέγεθος έχει το βίντεο. Καλή υπομονή σε όσους αποφασίσουν να το δουν https://youtu.be/cKuXpNv6KHk 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα