mike299 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Hateful Virago, νέος αντίπαλος στο Weald, champions επίπεδο: Από design των ηρώων/εχθρών είναι καταπληκτικοί πάντως. Απολαμβάνεις να τα βλέπεις
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Χαχα, πάντως πέρα από το ότι δεν ασχολούμαι σοβαρά με το παιχνίδι λόγο της grinding φύσης του ξέχασα ότι όταν λέει κάτι το εννοεί κυριολεκτικά. Εκανα ένα run σε αρχικό dungeon, έβαλα μια δάδα σε ένα curio και μου βγήκε στο Eternal Abyss ένα boss που φυσικά με έσκισε ότι είχα και δεν είχα. Τετραμελής ομάδα νεκρή, όλο το loot χαμένο και ομάδα γενικά αποδεκατισμένη. Tragic extent of my failings indeed.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Έπεσες σε Shambler. Άσχημη κατάσταση. Παίζεται, αλλά με πολύ συγκεκριμένες ομάδες. Occultist οπωσδήποτε, ιδανικά με trinkets που ενισχύουν τις ικανότητές τους απέναντι σε eldritch. Γενικά, τετράδα eldritch slayers θέλεις. Προσωπικά, μου αρέσει πάρα πολύ η Grave Robber, με λίγο upgrade φεύγουν τα critical βροχή, χτυπάει και στις τέσσερις θέσεις, ταχύτατη.
Tobajara Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Προσωπικά δεν πολυχρησιμοποιούσα Occultist, αλλά Vestal, Bounty Hunter, Grave Robber και Hellion ή Abomination στο 1. Εναλλακτικά Arbalist στο 4. To θέμα είναι να καθαρίσεις τουλάχιστον το ένα πλοκάμι αμέσως, ιδανικά και τα δύο, και με ό,τι μείνει χτυπάς το Shambler. Τζογάρεις και λίγο με το Group Heal της Vestal και με κατάλληλο party βγαίνει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Οccultist, με καλά trinket και κανένα eldritch hater κτλ. είναι θάνατος. Στη θέση 3, για να έχεις και το μαχαίρι (και να σιγοτραγουδάς "αυτά τα χέρια είναι μαχαίρια" όταν ρίχνει απανωτά crits). Αλλά βγαίνει με διάφορους συνδυασμούς. Τα πλοκάμια είναι αγγούρια, πράγματι. Y.Γ. Bασικά, θες ομάδα με ευελιξία στις θέσεις που χτυπά ή/και δυνατότητα αλλαγής θέσης μέσω επίθεσης, ώστε να ισοφαρίσεις την απώλεια θέσης λόγω αιφνιδιασμού. Τα πλοκάμια, δεν τα κάνει summon πάλι αν τα σκοτώσεις; Έχω καιρό να παίξω Shambler, δεν θυμάμαι.
Tobajara Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εγώ και ο Occultist ποτέ δεν τα βρήκαμε, διαφορετικοί χαρακτήρες. Όντως, τα ξανακάνει, αλλά κάθε γύρο δέχονται τεράστιο buff σε defence και attack που σε τρεις γύρους φτάνει το 75% οπότε δε μπορείς να (τους) κάνεις τίποτα και παράλληλα από τις επιθέσεις τους επιβαρύνουν τα death checks. Μπορείς να το παίξεις καουμπόης και να τα αγνοήσεις τελείως, αλλά αν δε σου καθήσουν τα crits και οι επιθέσεις την έχεις πολύ άσχημα. Προσωπικά προσπαθώ να διώχνω τουλάχιστον το ένα επειδή παίζω αρκετά με τους χαρακτήρες στο 1 HP. Ευελιξία στις θέσεις επιβάλλεται, δεν πας πουθενά αλλιώς.
Tmark Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Εγώ και ο Occultist ποτέ δεν τα βρήκαμε, διαφορετικοί χαρακτήρες. Αν το stagecoach δεν σου φέρει αρκετές Vestals, οι Occultists είναι η δεύτερη καλύτερη κλάση για healing. Μόνο και μόνο για αυτό αξίζει να έχεις 3-4 στο roster σου. In other news 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Έχω αρχίσει και την εκτιμώ πολύ την antiquarian: καλό εύρος επιθέσεων, ώστε να αποτελειώνει εξασθενημένους αντιπάλους, με τα καλά της αντικείμενα καθίσταται πρακτικά αυτάρκης και είναι decoy από τα λίγα. Για τη Σειρήνα, ας πούμε, πολύ καλή περίπτωση. Υ.Γ. Εννοείται πως αν σου λείπουν χρήματα, τσάρκα στο σκοτάδι με την antiquarian είναι η καλύτερη λύση. 1
ikaruga24 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Η antiquarian είναι φοβερή. Τα "χαρτιά" δεν μπορούν να αποδώσουν πόσο χρήσιμη είναι. Καταρχήν είναι σβέλτη μιας και μπορεί να λειτουργήσει από οπουδήποτε και αν βρίσκεται. Δεύτερον, τα buff της (ειδικά το party wide dodge) αν το στακάρεις έχεις μόνιμα τρελό dodge στους χαρακτήρες σου και ειδικά αν οι χαρακτήρες έχουν φυσικό dodge + trinkets τους καθιστά πρακτικά αδύνατο να τους αγγίξουν. Ενα squad που ανακάλυψα που είναι κυριολεκτικά suicide treasure hunters έχει μέσα Man at arms, Jester, Antiquarian και Grave Robber/Hiway man. H antiquarian κοπανάει buffs δεξιά και αριστερά ενώ ταυτόχρονα έχει προλάβει να κάνει protect στον man at arms και ο man at arms χρησιμοποιεί το δικό του protect πάνω στον jester ή στους άλλους ανάλογα. Αποτέλεσμα είναι ότι ο man at arms είναι tank από τα λίγα πίτα στο protection + ripost και ταυτόχρονα damage dealer αφού προστατεύει δυο άτομα ταυτόχρονα. Για healing απλά στακάρετε φαγητό. Jester κοπανάει damage/debuffs αβέρτα και stress heals και ο άλλος είναι μόνο σε ρόλο damage/bleeds/blights. Με το παραπάνω party ειλικρινά τελειώνω πολύ γρήγορα σχετικά short/medium dungeons στα οποία πάω για λεφτά και θησαυρούς. Στα του τελευταίου run μου έφαγα τα μούτρα μου. Ολόκληρο group level 3 πλήρως εξελιγμένοι σε skills και equipment level 3. Γιατί; Γιατί διάλεξα short run και δεν περίμενα να πέσω σε collector. Η ομάδα μου; Crusader, Helion, Vestal, Hiway man. Οπως βλέπε μηδέν bleed/blight και πολύ περιορισμένο εύρος επιθέσεων στις πίσω θέσεις (ειδικά στην τέταρτη). Αποτέλεσμα; Με ξέσκισε... Με φλόμωσε στους man at arms με protect και vestals που του έκαναν συνέχεια heals και φυσικά ο δικός του hiway man που μου έσκιζε τα βάρδουλα με τρελό damage + bleeds. Εναν μόνο plague doctor να είχα το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό αλλά δυστυχώς δεν προετοιμάστηκα για collector.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Παράξενο, δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα με αυτή την ομάδα. Η Helion δεν είχε το swan; Highwayman; Με τα πιστόλια;
ikaruga24 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Παράξενο, δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα με αυτή την ομάδα. Η Helion δεν είχε το swan; Highwayman; Με τα πιστόλια; Οχι, είχα το buff της που βγάζει και τα dots από πάνω της, το stun της, την κανονική της επίθεση που χτυπάει τους δυο πρώτους και το άλλο που χτυπάει AOE τους τρεις πρώτους. Highway man είχα φυσικά τα πιστόλια μου αλλά μόνος του δεν προλαβαίνει να κάνει και πολλά με τον collector να έχει 105 HP και να έχει τους πούστηδες τους man at arms να τον κάνουν protect και να έχουν 50% protection + 19 και πάω dodge. Η vestal σε μόνιμη βάση σε δουλειά heal και που και που πετούσε και κάνα κεραυνό στον collector (όποτε δεν προστάτευε ο man at arms) και φυσικά ο crusader που ήταν παντελώς άχρηστος σε αυτό το fight αφού η δύναμη του περιοριζόταν μόνο στις δυο πρώτες θέσεις. Ο collector επίσης μόνιμα σε ρόλο unlimited summon με νέους νεκρούς και φυσικά όποτε τύχαινε πετούσε και κανένα show collection για να οδηγήσει την ομάδα στην τρέλα (και τα κατάφερε). Από τη στιγμή που όλη η ομάδα τρελάθηκε πλην της Helion που έφαγε virtue τότε η φάση ήταν τελειωμένη.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Swan. Never leave home without it. Κανονικά, με δύο χαρακτήρες ικανούς για stun (Crusader, Helion), mass heal η Vestal και τον Highwayman, δεν θα περίμενα να προκύψει πρόβλημα. Έχει να κάνει με το πώς σετάρεις τους χαρακτήρες, όμως. Λ.χ., το χτύπημα της Helion που βρίσκει στη θέση 3 το παίρνω μόνο όταν παίζω τα Flesh στα Warrens, σε περίπτωση που μου βγάλει την καρδιά εκεί. Stun στους men at arms για να ακυρώνεται στο protection, και χτύπημα στην 4. Βέβαια, εξαρτάται και σε τι κατάσταση βρίσκεσαι όταν προκύπτει η μάχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα