Προς το περιεχόμενο

Darkest Dungeon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Κλασικό "άπληστο" πέρασμα από το Weald, 0/1 camp:

20161118235109_1_zpsmf4dgfec.jpg

Bonus ένα ωραίο αντικείμενο για τον Bounty Hunter της ομάδας:

20161118235150_1_zpsj7fjg9zk.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Οικονομική στενότητα; Βγάζουμε τσάρκα την antiquarian σε long και παίρνουμε ανάσα:

20161120003930_1_zpsxqlbnye1.jpg

Με αριθμούς (και ένα πολύ καλό αντικείμενο για τον hound master):

20161120004017_1_zpsvpiq85hw.jpg

• Like 4
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

To έχω ξεκινήσει εδώ και κάτι μέρες, έχω κάνει αρκετά lvl1 dungeon και έχω χάσει μόνο ένα χααρακτήρα λόγο απαντωτής καντεμιάς που τον βρήκε. Εχει το grinding του όντος αλλά δεν με ενοχλεί. Φυσικά μέχρι να το βαρεθώ. Ο αγαπημένος μου μέχρι στιγμής χαρακτήρας είναι ο μύτης Plague Doctor. Μπορεί να καθαρίζεις τους αντίπαλους σε χρόνο μηδέν αν τον χρησιμοποιείτε σωστά. Είναι ο ποιο πολυτιμος χαρακτήρας μου  νομίζω στις ομάδες.

Δημοσ.

πάντως το game σε φέρνει σε κατάσταση να σπας το πληκτρολόγιο. ΜΙλάμε σου κάνει τρελό τρολάρισμα. εκεί που έχεις στρώσει χαρακτήρες, τους έχει ανεβάσει lvl τους έχεις βάλει armor, weapon και τους έχεις ανεβάσει τα skill μπαίνεις μέσα σε dungeon σου τυχαίνει κάποιο απίθανο group αρχίζουν τα dodge από μεριά σου και σου σκοτώνουν τον χαρακτήρα σου ας πούμε τον healer χρόνο μηδέν :P

• Like 1
Δημοσ.

πάντως το game σε φέρνει σε κατάσταση να σπας το πληκτρολόγιο. ΜΙλάμε σου κάνει τρελό τρολάρισμα. εκεί που έχεις στρώσει χαρακτήρες, τους έχει ανεβάσει lvl τους έχεις βάλει armor, weapon και τους έχεις ανεβάσει τα skill μπαίνεις μέσα σε dungeon σου τυχαίνει κάποιο απίθανο group αρχίζουν τα dodge από μεριά σου και σου σκοτώνουν τον χαρακτήρα σου ας πούμε τον healer χρόνο μηδέν :P

Το καλύτερο στο είδος του :P

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καλούτσικη ομάδα, αλλά βασίζονται στον highwayman για να χτυπήσουν τις θέσεις 3-4 στους πρώτους γύρους :)

(Ναι, ξέρω ότι δεν μπήκε η εικόνα για αυτό το λόγο).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το μόνο group που ήταν ικανό να σου κάνει delete char πριν καν πάρεις turn ήταν τα 4 piranha στο cove (αν κάνουν όλα focus έναν και τον αρχίσουν στα crits). Αυτό πιστεύω είναι και το μόνο bullshit death που μπορεί να σου κάτσει (εξαιρώ το DD). Στα άλλα RIP που θα σου τύχουν είναι συνδυασμός Bad Rng / κακό team composition ή γενικά δεν έχεις τα απαραίτητα levels/quirks/trinkets. Έχω σταματήσει πάντως εδώ και καιρό να παίζω εν αναμονή του DLC.

• Super Moderators
Δημοσ.

To DLC θα καθυστερήσει λίγο, λόγω της προσθήκης υλικού στο "Radiant Patch".

Πάντως, ως τις 25 εβδομάδες που κρατούσα πλήρη στατιστικά της συμπεριφοράς των ομάδων μου και των αντιπάλων, ήμουν μπροστά σε όλα τα "επίμαχα" σημεία (critical, dodge, surprised). Στις 35 περίπου εβδομάδες που σταμάτησα το τελευταίο παιχνίδι λόγω έλλειψης χρόνου (πρέπει να θυμηθώ τώρα τι έπρεπε να κάνω) δεν είχα χάσει κανέναν.

Εντωμεταξύ, κάπου διαβάζω για άτομα που έχουν νικήσει το DD στις σκάρτες τριάντα εβδομάδες και φαντάζομαι τι θα κάνουν στο radiant... 

skeleton_bearer.combat_zps2zx2mxme.gif

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...