Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Κλασικό "άπληστο" πέρασμα από το Weald, 0/1 camp: Bonus ένα ωραίο αντικείμενο για τον Bounty Hunter της ομάδας:
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Οικονομική στενότητα; Βγάζουμε τσάρκα την antiquarian σε long και παίρνουμε ανάσα: Με αριθμούς (και ένα πολύ καλό αντικείμενο για τον hound master): 4
chek2fire Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 To έχω ξεκινήσει εδώ και κάτι μέρες, έχω κάνει αρκετά lvl1 dungeon και έχω χάσει μόνο ένα χααρακτήρα λόγο απαντωτής καντεμιάς που τον βρήκε. Εχει το grinding του όντος αλλά δεν με ενοχλεί. Φυσικά μέχρι να το βαρεθώ. Ο αγαπημένος μου μέχρι στιγμής χαρακτήρας είναι ο μύτης Plague Doctor. Μπορεί να καθαρίζεις τους αντίπαλους σε χρόνο μηδέν αν τον χρησιμοποιείτε σωστά. Είναι ο ποιο πολυτιμος χαρακτήρας μου νομίζω στις ομάδες.
Tmark Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Το Darkest Dungeon κέρδισε το βραβείο του καλύτερου RPG του 2016 από το PCGamer. http://www.pcgamer.com/best-rpg-2016-darkest-dungeon Επίσης ένα πολύ χρήσιμο site για όσους παίζουν τον παιχνίδι. http://arnaud.rocks/darkest-companion 1
chek2fire Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 πάντως το game σε φέρνει σε κατάσταση να σπας το πληκτρολόγιο. ΜΙλάμε σου κάνει τρελό τρολάρισμα. εκεί που έχεις στρώσει χαρακτήρες, τους έχει ανεβάσει lvl τους έχεις βάλει armor, weapon και τους έχεις ανεβάσει τα skill μπαίνεις μέσα σε dungeon σου τυχαίνει κάποιο απίθανο group αρχίζουν τα dodge από μεριά σου και σου σκοτώνουν τον χαρακτήρα σου ας πούμε τον healer χρόνο μηδέν 1
Tmark Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 πάντως το game σε φέρνει σε κατάσταση να σπας το πληκτρολόγιο. ΜΙλάμε σου κάνει τρελό τρολάρισμα. εκεί που έχεις στρώσει χαρακτήρες, τους έχει ανεβάσει lvl τους έχεις βάλει armor, weapon και τους έχεις ανεβάσει τα skill μπαίνεις μέσα σε dungeon σου τυχαίνει κάποιο απίθανο group αρχίζουν τα dodge από μεριά σου και σου σκοτώνουν τον χαρακτήρα σου ας πούμε τον healer χρόνο μηδέν Το καλύτερο στο είδος του 2
Tmark Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Darkest Dungeon meets Dark Souls and Bloodborne 6
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Τρομερό το πάντρεμα στο artwork! Εύγε σε αυτόν που το έκανε! 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλούτσικη ομάδα, αλλά βασίζονται στον highwayman για να χτυπήσουν τις θέσεις 3-4 στους πρώτους γύρους (Ναι, ξέρω ότι δεν μπήκε η εικόνα για αυτό το λόγο).
Tmark Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 http://www.darkestdungeon.com/radiant-mode-dev-update/ 1
ilos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 πάντως το game σε φέρνει σε κατάσταση να σπας το πληκτρολόγιο. ΜΙλάμε σου κάνει τρελό τρολάρισμα. εκεί που έχεις στρώσει χαρακτήρες, τους έχει ανεβάσει lvl τους έχεις βάλει armor, weapon και τους έχεις ανεβάσει τα skill μπαίνεις μέσα σε dungeon σου τυχαίνει κάποιο απίθανο group αρχίζουν τα dodge από μεριά σου και σου σκοτώνουν τον χαρακτήρα σου ας πούμε τον healer χρόνο μηδέν Το μόνο group που ήταν ικανό να σου κάνει delete char πριν καν πάρεις turn ήταν τα 4 piranha στο cove (αν κάνουν όλα focus έναν και τον αρχίσουν στα crits). Αυτό πιστεύω είναι και το μόνο bullshit death που μπορεί να σου κάτσει (εξαιρώ το DD). Στα άλλα RIP που θα σου τύχουν είναι συνδυασμός Bad Rng / κακό team composition ή γενικά δεν έχεις τα απαραίτητα levels/quirks/trinkets. Έχω σταματήσει πάντως εδώ και καιρό να παίζω εν αναμονή του DLC.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 To DLC θα καθυστερήσει λίγο, λόγω της προσθήκης υλικού στο "Radiant Patch". Πάντως, ως τις 25 εβδομάδες που κρατούσα πλήρη στατιστικά της συμπεριφοράς των ομάδων μου και των αντιπάλων, ήμουν μπροστά σε όλα τα "επίμαχα" σημεία (critical, dodge, surprised). Στις 35 περίπου εβδομάδες που σταμάτησα το τελευταίο παιχνίδι λόγω έλλειψης χρόνου (πρέπει να θυμηθώ τώρα τι έπρεπε να κάνω) δεν είχα χάσει κανέναν. Εντωμεταξύ, κάπου διαβάζω για άτομα που έχουν νικήσει το DD στις σκάρτες τριάντα εβδομάδες και φαντάζομαι τι θα κάνουν στο radiant... 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Hateful Virago, νέος αντίπαλος στο Weald, champions επίπεδο:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα