tidus666 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Άντε ρε παίδες, πολύ αργείτε, φτάστε DD να κλάψουμε μαζί.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Είναι κι αυτό, έχω τη φρικτή υποψία πως θα πέσει πολύ κλάμα εκεί πάνω. Τίποτε, θα το τρενάρω να ανέβω με ό,τι καλύτερο μπορώ, κρίμα να τους πετάξω -γιατί θα τους πετάξω, αν τους στείλω με 3/5 skill και 3/5 θώρακες-όπλα.
tidus666 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Nταξ, εννοείται ότι δεν μπαίνετε DD αν δεν τους έχετε όλους 6άρηδες και σίγουρα 2-3 από κάθε κλάση. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Σωστός υπολογισμός προμηθειών, μια δόση τύχης και φεύγεις με αρκετά heirlooms και χρήματα: Έχω πετύχει καλύτερα αποτελέσματα κατά καιρούς, αλλά σπάνια καταφέρνω να πάρω τα πάντα από heirlooms & χρήματα, κι αυτή είναι μία τέτοια περίπτωση. 1
Tobajara Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Θέλω να το ξεκινήσω κι εγώ να σιχτιριάζουμε παρέα, και αυτό και το XCOM 2, αλλά ας όψεται ο χρόνος... 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Γενικά, ο Φεβρουάριος είναι πολύ φορτωμένος από κυκλοφορίες που περιμένω πώς και πώς. Με το χρόνο, θα δούμε τι θα γίνει. Ας είναι αυτά τα προβλήματά μας πάντοτε Ένα ακόμη dungeon με την ίδια ομάδα, με συμπαθητικά αποτελέσματα, αρκετά χρήματα και trinkets: Κι εκεί που λες "τα πήγα καλά", σου βγάζει τα αποτελέσματα των quirks/afflictions: 3/4 αρνητικά, μία αρρώστια (μέσα από τις μάχες, τρελάθηκε να μου βγάζει λυσσασμένα σκυλιά-ζόμπι) και 2 προβληματικά quirks. Κοινώς, με άλλη 4αδα την επόμενη εβδομάδα. Remind yourself that overconfidence is a slow and insidious killer. 2
ilos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν θέλετε να ξεμπερδέψετε πάντως μία και καλή με την υπόθεση gold απλά ανεβάστε σε legends 2 τετράδες leper crusader jester vestel και κάντε μόνο long ruins (fun fact δε χρειάζεστε καν torches με τον crusader). Σχεδόν μηδενικός κίνδηνος (μόνο ο collector ή ο shambler αρκεί να φροντίζεται να διαλέγετε το prevent ambush του crusader σε κάθε camp). Υπάρχει βέβαια μια πολύ μικρή περίπτωση να χάσετε κάποιον αν φάτε 2 crits κολλητά από τα xbows αλλά δε συγκρίνεται με αυτά που μπορεί να πάθετε στο cove. Υπολογίστε 35-45k gold κάθε φορά + ότι ancestor trinket σας κάτσει. Negative quirks/diseases ελάχιστα αφού θα τελειώσετε guarantee με 0 stress/afflictions. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2016 από ilos 3
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Πω, αυτά τα βρωμόσκυλα-ζόμπι στο weald με έχουν ταράξει στις αρρώστιες. Αυτά, και τα γουρούνια στα warrens, αλλά τα σκυλιά είναι και ταχύτατα συν τοις άλλοις.
Tmark Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 8 Μαρτίου γίνονται release τα εξής: Town Events Musketeer class (Kickstarter reward) Merchant class http://www.darkestdungeon.com/post-release-update-and-short-term-road-map/ 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Νέα classes, yay! (εντωμεταξύ, βγήκαν και οι δύο επιλογές που είχα κάνει -για το τι σκύλο θα έχει ο houndmaster και ποιο θα είναι το reward class) Την ίδια ώρα, επιστρέφοντας από ruins/veteran/medium: The Sapakia (πλην του εξαιρετικού quirk που πήρε η arbalest, να δω πού θα βρω τα χρήματα να το "κλειδώσω"):
Tmark Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μερικά από τα Town Events που θα γίνουν release: No Bar/Alcohol for stress relief for a week Bounty Hunters more likely to be recruitable for a while Expeditions to the cove being more rewarding. Plague Doctors can't participate in the next expedition. Trinkets cost less
ilos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Expeditions to the cove being more rewarding. Plague Doctors can't participate in the next expedition. Χα. για μ@κ@κές ψάχνουν Υ.Γ. να σημειώσω ότι τα ancestor trinkets χάνονται κάποια στιγμή από τα rewards σε long champion runs οπότε από την αρχή η διαλέγετε αυτά που όντως θα κάνουν buff τους chars σας ή απλά πάτε για ένα από όλα (θα χρειαστείτε και μερικά shambler fights) για να πάτε για το achievement να τα έχετε όλα. Αυτό που είναι πολύ σπαστικό να βρεθεί είναι το junia's head (έχω σκοτώσει τόσους collector και έχω μόνο ένα) το οποίο αντικειμενικά είναι το καλύτερο trinket για occultist. 1
gildo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Απο 20e το πηγαν 23 η ειναι καποιο λαθος του steam?
Tmark Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Όχι αυτή είναι η κανονική τιμή του, τα 19.99 ήταν με την έκπτωση κι ας μην φαινόταν. 1
gildo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δεν προλαβα να το παρω με την καταραμενη καρτα και τωρα θα περιμενω τις προσφορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα