*nenya* Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Οκ, με πήραν τηλ απ'την τράπεζα, λόγω CC δεν έγινε δεκτή.... και είχαν πει υποτίθεται από Γενάρη ότι δεν θα είχαμε τέτοια θέματα με τις αγορές μας. Πφφφφ.
GjokerR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ρε σεις, ενώ το Steam λέει ότι δέχεται κάρτες χρεωστικές visa προσπαθώ εδώ και ώρα να αγοράσω το Darkest Dungeon, βάζω στοιχεία της χρεωστικής κάρτας Alpha Bank [VISA] και δεν την δέχεται. Βγάζει αυτό το μήνυμα: Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company. Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After correcting any errors in the information displayed below, please try your purchase again. Επειδή είναι κάρτα από Ελλάδα γι'αυτό άραγε δεν μ'αφήνει; :/ Εσείς με τί κάρτα το αγοράσατε; Δοκίμασε σε διαφορετικές μεταξύ τους φάσεις μερικές φορές ακόμα, πολλές φορές την ιδια καρτα ενω αρχικά δεν την δέχεται αργότερα την δέχεται
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Αυτό θα έλεγα κι εγώ (παλιά, άσχετα με τα cc, σκάλωνε και η δική μου Visa από Alpha, χωρίς να καταλάβω ποτέ το λόγο) αλλά αν λέει ότι επικοινώνησε με την τράπεζα... Τους είχα πάρει κι εγώ όταν κάποια στιγμή έπαψε να γίνεται δεκτή η κάρτα στο Kickstarter, και μου είπαν ότι είναι "site που πουλάει παιχνίδια". Τι να τους εξηγείς τώρα, ότι πας να στηρίξεις την έκδοση ενός βιβλίου... "Παιχνίδια, παιχνίδια". Εδώ κάποτε (προ πολλών ετών) είχαν πάει να βγάλουν τυχερό παιχνίδι το σκάκι... 1
*nenya* Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Με πήραν οι ίδοι λίγα λεπτά μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες να αγοράσω το παιχνίδι με την κάρτα...
WizNick Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Χτες: Σημερα: Οι developers λενε υπαρχει προβλημα με το steam pricing και συνιστουν την χρηση του refund και αγορα παλι οταν το παιχνιδι θα εχει την σωστη τιμη στο Steam.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 [...] Αναμένεται παλούκωμα στην επόμενη, τόση τύχη συνιστά σκάνδαλο. [...] Εντάξει, δεν ήταν ακριβώς "παλούκωμα", αλλά αυτή τη φορά, σε short/ruin, οι δύο στους τέσσερις έφυγαν με απαγορευτικό στρες: κάτι το ότι έπεσα σε πιο επικίνδυνες ομάδες, κάτι τα δικά μου miss και τα crits των αντιπάλων, ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Κάτι περισσότερο από 6000 σε χρυσάφι, trinkets μόνο αυτό που έδινε ως reward η αποστολή, συμπαθητικά heirlooms. Εντωμεταξύ, κλείδωσε το πρώτο αρνητικό trait, και γενικά αρχίζουν τα έξοδα, ενώ δεν έχει ξεκλειδώσει το σανατόριο ακόμη. Το curious και το kleptomaniac που κουβαλούσε η vestal και ο crusader αντίστοιχα μου στοίχισαν αυτή τη φορά, και σε χρήμα (πάνω από 600 συνολικά, που γι' αυτό το στάδιο είναι αρκετά, 10% των χρημάτων που μάζεψα) αλλά κυρίως σε στρες, αφού η vestal μου "έκαψε" ένα εξομολογητήριο και αντί να βρεθώ με λιγότερο στρες, φορτώθηκα κι άλλο. Τέλος πάντων, έχει έρθει φρέσκο αίμα με την άμαξα, κρατάω τον highwayman και θα δω με ποιους θα τον πλαισιώσω. Θα ήθελα, πάντως, να ξεκλειδώνει αργότερα το Darkest Dungeon, ίσως μέσα από νίκες σε βάρος των επιμέρους bosses. Πάντως, είναι παράταιρο να βλέπουν οι νιούφηδες από την αρχή την πρώτη από τις τελικές μάχες, πριν ακόμη ξεκλειδώσουν οι μικρότερες τοποθεσίες. Γενικά, πάντως, αφήνει πολύ όμορφη αίσθηση το παιχνίδι και έχει καλή ισορροπία, μια καλή εβδομάδα (όπως ήταν η πρώτη μου) δεν φτάνει, τα πράγματα μπορούν να ανατραπούν πολύ εύκολα, ειδικά στην αρχή (και να σκεφτεί κανείς πως η δεύτερη εβδομάδα μου δεν ήταν κακή-κακή, απλώς "μεχ", που λέγαμε και το Νησί της Ομίχλης).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Και να πώς μια μάχη (η τελευταία στο συγκεκριμένο μπουντρούμι, short/ruins) μπορεί να αλλάξει όλο το αποτέλεσμα: Το screenshot είναι πριν ανοίξω το τελευταίο σεντούκι (ξέμεινα από κλειδιά αυτή τη φορά, μου περρίσεψαν herbs, τι να γίνει...) και βλέπουμε τα spoils από την τετράδα των αντιπάλων: με μια πρώτη ματιά, τίποτε το ιδιαίτερο, αλλά: και το bloody dice, και το houndmaster whistle τα έχω, άρα τουλάχιστο +1500 στο σεντούκι με την επιστροφή στην πόλη. Και η σούμα, συμπαθητική:
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το αποτέλεσμα μετά την πρώτη αποστολή για τη Wizened Hag: Αρκετά χρήματα, ένα ενδιαφέρον αντικείμενο για Leper (δεν έχω ακόμη, όμως) και τρία καλά χαρακτηριστικά για τον Crusader, το Highwayman και την Plague Doctor (κυρίως, +3% crit στα ranged). H vestal, όμως, κόλλησε δύο αρρώστιες και προέκυψε και soft μετά την αποστολή, οπότε για 2, τουλάχιστον, εβδομάδες, θα είναι εκτός.
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αυτό θα έλεγα κι εγώ (παλιά, άσχετα με τα cc, σκάλωνε και η δική μου Visa από Alpha, χωρίς να καταλάβω ποτέ το λόγο) αλλά αν λέει ότι επικοινώνησε με την τράπεζα... Τους είχα πάρει κι εγώ όταν κάποια στιγμή έπαψε να γίνεται δεκτή η κάρτα στο Kickstarter, και μου είπαν ότι είναι "site που πουλάει παιχνίδια". Τι να τους εξηγείς τώρα, ότι πας να στηρίξεις την έκδοση ενός βιβλίου... "Παιχνίδια, παιχνίδια". Εδώ κάποτε (προ πολλών ετών) είχαν πάει να βγάλουν τυχερό παιχνίδι το σκάκι... /off topic στην Σαουδική Αραβία βγήκε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Γλυκόπικρο το αποτέλεσμα του πρώτο veteran/long/ruins: μπόλικα χρήματα (γύρω στις 22 χιλιάδες), αλλά χρειάστηκε να πετάξω κάμποσα heirlooms και θα μπορούσα να έχω περισσότερα αν ήξερα πως τα φτυάρια δεν θα μου χρειάζονταν τελικά, αλλά το scouting απέτυχε αυτή τη φορά. Συν του ότι θα μπορούσα να είχα φύγει με λίγα λιγότερα χρήματα και μηδέν stress, αλλά ρισκάρισα και δεν μου βγήκε τέλεια. Δυο αρνητικά quirks, μία ασθένεια και ένα συμπαθητικό θετικό quirk. Δυνατή σύνθεση, πάντως, και την επόμενη εβδομάδα που θα έχουν συνέλθει, θα τους ξαναβγάλω σε veteran/med-long, μπορούν να σταθούν πολύ καλά. 1
Tmark Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εκεί πάνω που έχω αποφασίσει να το τσιμπήσω στο Steam, μπαίνω να δω τις latest steam user reviews και βλέπω παντού not recommended και παθαίνω πλάκα. Όλοι αναφέρουν σαν μειονεκτήματα του παιχνιδιού το grinding, το κακό RNG και τέλος το ότι το παιχνίδι δεν σου εξηγεί επαρκώς πως δουλεύουν πολλά από τα mechanics του, με αποτέλεσμα ο παίκτης να γίνεται overwhelmed και να κάνει λάθη που του στοιχίζουν. Opinions?
Atallos1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Tα λαθη ειναι το ολο point του game Αν δεν ψοφησεις δεν θα μαθεις , guaranteed . Κι αν δεν μαθεις τοτε θα ξαναψοφησεις . Imo σιγουρα θα χρειαστει να ξεκινησεις καινουριο playthrough καποια στιγμη μετα απο ολα αυτα που εχεις μαθει Το grind και το rng προσωπικα δεν με ενοχλησαν τοσο για να πω δεν θα το παιξω λογω αυτων . Σε καποιες στιγμες σιγουρα θα ριξεις μαμησιατικα γιατι εφαγε crit αυτος που ειχε το lowest hp και ψοφησε η επειδη εκανες miss 2 φορες απανωτα Απο τα καλυτερα games για μενα , πρεπει να το κοιταξω ξανα τωρα στο release 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εκεί πάνω που έχω αποφασίσει να το τσιμπήσω στο Steam, μπαίνω να δω τις latest steam user reviews και βλέπω παντού not recommended και παθαίνω πλάκα. Όλοι αναφέρουν σαν μειονεκτήματα του παιχνιδιού το grinding, το κακό RNG και τέλος το ότι το παιχνίδι δεν σου εξηγεί επαρκώς πως δουλεύουν πολλά από τα mechanics του, με αποτέλεσμα ο παίκτης να γίνεται overwhelmed και να κάνει λάθη που του στοιχίζουν. Opinions? Στην τωρινή του μορφή, το παιχνίδι εξηγεί πολύ περισσότερα πράγματα από ό,τι όταν το πρωτοείδαμε σε ΕΑ. Κάποιοι λένε πως το "παραέκαναν εύκολο", άλλοι ότι "είναι εφιαλτικά δύσκολο". Σίγουρα αυτός που θα πρωτομπεί στο παιχνίδι, θα χάσει και χαρακτήρες, θα εγκαταλείψει και αποστολές και θα συμβούν, γενικά, όλα αυτά που πολύ σωστά περιγράφει ο Atallos1. Το παιχνίδι επιβραβεύει την προετοιμασία αλλά και την προσοχή στο τι συμβαίνει στη μάχη: θες να προσπαθήσεις να σκοτώσεις το γλιστερό σαμιαμίδι με το γομάρι τον Λεπρό, που έχει το χαμηλότερο starting to hit από όλους τους χαρακτήρες; Ελεύθερα, αλλά το miss και dodge έχει να πέσει σύννεφο. Υπάρχει και τύχη, σίγουρα: έχω φάει κι έχω ρίξει crits που μετέτρεψαν εν δυνάμει δύσκολες μάχες σε περιπάτους και φαινομενικά εύκολες συγκρούσεις σε δοκιμασίες. Αλλά, αν έχεις ένα χαρακτήρα σωστά δομημένο, με 2-3 γερά buffs, θα δεις αποτελέσματα. Για μένα, το παιχνίδι αξίζει 100%. Είναι τέλειο; Όχι (ας πούμε, διαφωνώ τελείως με το χειρισμό της εισαγωγής του darkest dungeon στο παιχνίδι). Αλλά, έχει ωραίες ιδέες και το μαθαίνεις στην πορεία. Κι η ανακάλυψη μεθόδων που σε βοηθούν να προχωρήσεις είναι μέρος του παιχνιδιού και της γοητείας του. 3
Tmark Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστω για το feedback. Γενικα απο αυτα που διαβαζω, η θα το μισησεις το παιχνιδι η θα το λατρεψεις. Δεν υπαρχει μεση λυση! Θα το παρω! 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δες, για παράδειγμα, αυτό το screenshot: Είναι αφότου έχω νικήσει τον Sonorous Prophet, ένα από τα bosses των ruins. Με συνδυασμό σωστής προετοιμασίας και τύχης, κατάφερα να συγκεντρώσω αρκετά χρήματα: μου περίσσεψαν 4 medicinal herbs (στο inventory, το 2ο εικονίδιο από αριστερά στην επάνω γραμμή) αφού δεν μου βγήκε ούτε ένα σημείο ενδιαφέροντος στην πορεία που να μπορούσα να τα αξιοποιήσω. Αυτό, όμως, ήταν και το μόνο που περίσσεψε: ούτε πυρσοί, ούτε τρόφιμα, ούτε φτυάρια (που, με τον τρόπο που προσεγγίζω εγώ το παιχνίδι, συνήθως είναι αυτά που περισσεύουν). Με τα φτυάρια, μάλιστα, πήρα ένα ρίσκο, γιατί τα πέταξα ώστε να κρατήσω χρήματα, ενώ δεν ήξερα αν θα τα χρειαστώ στο τελευταίο διάδρομο. Τελικά, δεν τα χρειάστηκα: λελογισμένο ρίσκο αλλά, σε κάθε περίπτωση, ρίσκο. Υπάρχει και ένα trinket (η σφυρίχτρα, 2ο από δεξιά στην πρώτη σειρά) που την έχω ήδη και θα πουληθεί, άρα 1.000+ νομίσματα επιπλέον. Γενικά, όσο καλά και να έχεις προετοιμαστεί, η τύχη παίζει ρόλο: τι εμπόδια θα σου βγάλει, πότε θα σου τα βγάλει, τι loot θα δώσουν οι μάχες κτλ. Εδώ, το συνολικό αποτέλεσμα της αποστολής: Κάτι παραπάνω από 15.000 σε χρήμα και 15/2/2/24 heirlooms: πολύ καλός συνδυασμός μετρητών για να πληρωθούν θεραπείες και upgrades στον οικισμό, και heirlooms για να βελτιωθούν οι υπηρεσίες που παρέχει ο οικισμός. Δεν είναι πάντα έτσι το αποτέλεσμα, όμως, και αυτό είναι που του δίνει διπλή αξία. Τέλος, κουσούρια, αρρώστιες και γενικά πώς σημαδεύτηκαν οι τέσσερις ήρωες από την περιπέτειά τους: Ο leper βγήκε όπως ήταν και πριν, ο highwayman αρρώστησε, η arbalester πήρε ένα αρνητικό και ένα πολύ θετικό για το στυλ που μάχεται (eagle eye, +3% crit στις ranged επιθέσεις), και η vestal κέρδισε το unerring (+10% damage σις ranged επιθέσεις, επίσης πολύ καλό για χαρακτήρα που κυρίως παίζει στις θέσεις 3-4, άρα συνήθως ranged). Γενικά, ήταν πολύ καλή αποστολή, αλλά βλέπουμε πως ακόμη και στις επιτυχίες, δύσκολα θα είναι όλα 100% τέλεια. Κι αυτή η ισορροπία μεταξύ επιβίωσης/επιτυχίας/διαχείρισης αναποδιών είναι για μένα η αξία του παιχνιδιού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα