pagratios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αγόρασα 2 ανεμιστήρες prolimatech low profile (15mm) αλλά τώρα δεν έχω βίδες κατάλληλες για να τους βιδώσω στην h100i (νωρίς το θυμήθηκα ). Μέτρησα το πάχος από την βίδα που χρησιμοποιώ ήδη και είναι ~3mm πάχος. Το θέμα είναι το μάκρος πρέπει προφανώς να είναι πάνω από 15mm και σκεφτόμουν αυτούς http://www.frozencpu.com/products/6972/scr-126/FrozenCPU_20mm_Depth_Fan_Screw_4-Pack.html?tl=g55c515s1438 (x2 ~12$) Υπάρχουν καταστήματα στην Ελλάδα που να πουλάνε τέτοιο εξοπλισμό? edit: τώρα που το σκέφτομαι αν ανοίξω με τρυπάνι τις τρύπες από την μία πλευρά του ανεμιστήρα θα μπορέσουν να περάσουν ακόμα και οι βίδες που έχω από την μία άκρη στην άλλη αλλά μάλλον χάνω την εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δεν έχει τύχη κάποιος να πάρει βίδες για τέτοιους ανεμιστήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ανέβασε λινκ από τα φουρφουρια που αγόρασες και ξεκαθάρισε μου κάτι τους πήρες για αντικατάσταση η θα τους βάλεις μαζί με τους corsair push pull ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 http://www.e-shop.gr/prolimatech-ultra-sleek-vortex-120mm-fan-p-PER.811429 Βασικά για push pull intake στην h100i. Έχω του noctua nf-f12 για push αλλά δεν χωράνε ανεμιστήρες για pull 25mm οπότε πήρα αυτούς για pull. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ωραία,αλλά δεν έχω καταλάβει καλά μάλλον τι σε δυσκολεύει,αν βγάλεις μια βίδα απο αυτές που δίνει η Corsair μαζί και πας σε ενα μεγάλο κατάστημα με βίδες,δεν θα βρεις τις αναλόγως κοντύτερες ? Υπάρχει κάποια άλλη ιδιαιτερότητα ? το ψυγείο δεν εχει υποδοχές για βίδες και από τις δυο πλευρές ? (δεν θυμάμαι) φυσικά και έχει αφού πιάνει στο κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μάλλον αλλά δεν ξέρω αν τα καταστήματα με βίδες έχουν τέτοιου τύπου ή αν είναι ειδικές για τους radiator. Επίσης η ερώτηση είναι αν ήξερε κάποιος από δική του εμπειρία ποιες είναι οι σωστές ή αν τις είχε παραγγείλει από κάποιο κατάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Κοίτα,θα βρεις σίγουρα,αρκεί να είναι λίγο μεγάλο το κατάστημα βάλε κ τις κατάλληλες ροδελιτσες κ είσαι έτοιμος. Αν εχεις ενα παχυμετρο μετρα τις δικές σου,και αφαίρεσε στο μήκος την διάφορα απο τα φουρφουρια σου ώστε να εχεις διάσταση να ψάξεις κ στο net,αν και αυτές οι δουλείες μόνο με δείγμα κ παρουσία γίνονται σωστές και χωρίς πολλά πήγαινε - έλα. Με την ιδέα πάντως του τρυπανιού δεν συμφωνώ καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δυστυχώς είχα ξεκινήσει με το τρυπάνι αν και θέλει πολύ προσοχή στον πρώτο τις άνοιξα. Η αλήθεια είναι θα μπορούσα με ελάχιστο λάθος να τους καταστρέψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα