Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μπορω να πω πως ξερω αρκετα πραγματα για τα Iphone και γενικα απο ηλεκτρονικη. Σε iphone φιλων αλλαζω οθονες,homebutton,μπαταριες και αλλα. Eχωντας λοιπον την περιεργεια εκανα μια μερα το δικο μου βιδες με σκοπο να δω τι υπαρχει τι μπορει αυριο-μεθαυριο να χαλασει, και να δω αν μπορω να το αλλαξω. Επηδει λοιπον κοιμηθηκε ο Θεος και επειδη κανενας δεν ειναι τελειος εχασα κανα τεσσαρι βιδες και ενα σιδερακι(ενα χρυσο που βιδωνει πανω δεξια κατω απο την μητρικη). Επειδη μερικες βιδες που εχασα ηταν απαραιτητες για να σταθουν καποια πραγματα, εβγαλα απο αλλες θεσεις που δεν αλλαζαν και πολυ τα πραγματα, και της χρησιμοποιησα.Εκλεισα το iphone βαζοντας και βιδωνοντας τα παντα και πολυ απλα δεν ανοιγει. οταν το βαζω στην πριζα κανει ενα beep καθε 3sec και τπτ αλλο. εχω σκοπο να παρω ενα σετ βιδες για το iphone που εχω βρει σε καταστηματα. και να τις βαλω ολες.Οσο για το σιδερακι δεν το εχω βρει πουθενα να αγορασω. Επειδη δεν ανοιγει πιστευω 100% δεν φταιει το software, δινω 1% να φταιει η μητρικη, μπας και εχει καει.. πραγμα απιθανο στη συγκεκριμενη περιπτωση. Να βαλω ενα 29% στη μπαταρια. και μετα οτι ποσοστο μενει, το δινω στο σιδερακι και τις βιδες που πιθανον καποια να κανει επαφη για να δωσει ρευμα καπου, και εγω δεν την εχω βαλει. ΑΝ γνωριζει καποιος οτιδηποτε θα με βοηθουσε πολυ. Η αν ξερετε καποιον τεχνικο ΑΘΗΝΑ που να μην ειναι σφαχτης εστω να κανει διαγνωση θα με βοηθουσατε πολυ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

Δημοσ.

αρχικα κοιτα αν εχει κουμπωσει καλα ο κοντεκτορας για την τροφοδοσια στην μητρικη. Για μενα παρηγγειλε το σετακι με τις βιδες,λυσε ολο το κινητο,και προσεκτικα παλι συναρμολογησε το. το σιδερακι δεν νομιζω να στην εκανε την δουλεια γιατι σε 2 4s που επισκευασα ελειπε και δεν υπηρξε θεμα. μαλλον το θεμα θα ειναι πιο απλο στην περιπτωση σου. Προς το παρων συναρμολογησε το ξανα οταν ερθουν οι βιδες και αν δεν δεις παλι προκοπη,το ξανασυζηταμε

• Like 1
Δημοσ.

Επισης κατι που ξεχασα να πω αν τελικα δεν το εφτιαξες. κοιτα αν εχει κανει καλη επαφη το βυσμα της οθονης πανω στην μητρικη και απλα ανοιγει το κινητο και δεν εχεις οθονη. ο κοντεκτορας ειναι στο πανω μερος της μητρικης,που ειναι η υποδοχη για την αφη,την οθονη και το wifi. βεβαιωσου οτι ειναι καλα τοποθετημενο το καλωδιο πανω στην μητρικη. γιατι το μπιπ που λες γινεται οταν το ανοιγεις με φορτιστη? αν ναι τοτε απλα δεν εχεις οθονη γιατι ακουγεται ο ηχος του φορτισματος αλλα εσυ δεν μπορεις να το δεις για το λογο  που ανεφερα πιο πανω

Δημοσ.

Φιλε μου ανοιξες τα ματια...τελικα εχει κοπει το καλωδιο της οθονης :wacko:. και το μυαλο μου πηγαινε οτι μπορει να εχει γινει κατι πολυ παραξενο και σοβαρο, καπου με τις βιδες, καποιο βραχυκυκλωμα.. και δεν εβλεπα τα πιο απλα που ηταν μπροστα μ. thanx για το χρονο σ

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου ανοιξες τα ματια...τελικα εχει κοπει το καλωδιο της οθονης :wacko:. και το μυαλο μου πηγαινε οτι μπορει να εχει γινει κατι πολυ παραξενο και σοβαρο, καπου με τις βιδες, καποιο βραχυκυκλωμα.. και δεν εβλεπα τα πιο απλα που ηταν μπροστα μ. thanx για το χρονο σ

τιποτα μαν,γιαυτο ειναι το φορουμ. απλα θα σου βγει καμια 20$ η οθονη με digitizer για να παραγγειλεις απο ebay και να κανεις την εγκατασταση μονος σου εκτος αν δωσεις το 40αρι για να παρεις απο Ελλαδα.Οταν ομως βαλεις την νεα οθονη ΠΡΟΣΟΧΗ στο καλωδιο της οθονης γιατι συνηθως διπλωνει αναμεσα στην οθονη και το πλαισιο του κινητου,με αποτελεσμα να μην φτανει να κουμπωσει στην μητρικη,εσυ να το τραβας για να κουμπωσει και ετσι θα κοπει.οποτε πολυ προσοχη

Δημοσ.

ΠΟΤΕ οθονη με 20 δολλαρια κτλ...

Και εγω ειμαι υπερ των αγορων απεξω αλλα οτι πολυ φτηνο δεν ειναι παντα και καλο.Και στην οθονη εχει και μεγαλο αντικτυπο.

Δημοσ.

ΠΟΤΕ οθονη με 20 δολλαρια κτλ...

Και εγω ειμαι υπερ των αγορων απεξω αλλα οτι πολυ φτηνο δεν ειναι παντα και καλο.Και στην οθονη εχει και μεγαλο αντικτυπο.

μιας και εχω ασχοληθει λιγο με το θεμα iphones και επισκευες,απ οσο ξερω δεν υπαρχει γνησια οθονη και γενικα ανταλλακτικα μιας και η apple κανει ανακατασκευες και οχι να πουλαει ανταλλακτικα οποτε ολα ειναι τυπου οεμ,οποτε και απο ελλαδα να παρει ο φιλος θα πληρωσει τα διπλα λεφτα γιατι και τα ελληνικα ηλεκτρονικα καταστηματα απο εξω τις προμηθευονται. Για να βρεθει γνησια οθονη μονο απο κανα ebay να πουλαει καποιος parts απο χαλασμενο κινητο και στην καλυτερη να την παρεις μεταχειρισμενη κανα 60ευρω. Για οτιδηποτε αλλο επιφυλασομαι απλα κανα 2 πραγματα τα ξερω εκ πειρας

μιας και εχω ασχοληθει λιγο με το θεμα iphones και επισκευες,απ οσο ξερω δεν υπαρχει γνησια οθονη και γενικα ανταλλακτικα μιας και η apple κανει ανακατασκευες και οχι να πουλαει ανταλλακτικα οποτε ολα ειναι τυπου οεμ,οποτε και απο ελλαδα να παρει ο φιλος θα πληρωσει τα διπλα λεφτα γιατι και τα ελληνικα ηλεκτρονικα καταστηματα απο εξω τις προμηθευονται. Για να βρεθει γνησια οθονη μονο απο κανα ebay να πουλαει καποιος parts απο χαλασμενο κινητο και στην καλυτερη να την παρεις μεταχειρισμενη κανα 60ευρω. Για οτιδηποτε αλλο επιφυλασομαι απλα κανα 2 πραγματα τα ξερω εκ πειρας

edit. προφανως δεν υπαρχει μετρο συγκρισης μεταξυ γνησιας και μη-γνησιας οθονης αλλα δεν αξιζει να δωσει πολλα λεφτα για να επισκευασει κινητο που ειναι δυο γενιες πισω!

Δημοσ.

Αν θελει βρισκει και refurbished γνησια,υπαρχουν γνησιες αλλα ειναι ακριβες.

Επισης αυτες με τα 17 ευρω ειναι γ ποιοτητας[ισως και χειροτερες].Οταν απρεις μια οθονη ρωτα τον ebayer τι ποιοτητα ειναι,παρε Β+ ποιοτητα,γιατι παιζει μετα απο καιρο να ξεκωλησει το touch απο το lcd.Μιλαω εκ πειρας ,my 2 cents.

Επισης πρεπει να περασει ολο το flex της οθονης ,οχι το μισο,λιγικα περασες το μισο και οταν την κουμπωσες κοπηκε.Προσοχη στην επομενη φορα και θα μαθεις.Επισης προσεχε τον κονεκτορα της μπαταριας,την μπαταρια παντα να την ξεκουμπωνεις απο την εξωτερικη μερια[οχι δηλαδη την μερια που ειναι η μπαταρια αλλα την αλλη]γιατι μπορει να παρεις τον κοννεκτορα στα χερια .

Τωρα για τα βιδακια και να μην τα βαλεις ολα δεν πειραζει.Βαλε ομως ολες τις βιδες για το γυρο της οθονες[4 στις γωνιες και απο 3 σε καθε πλευρα εσωτερικα],την κεντρικη βιδα στο κεντρο[λογικα εχει ενα ασπρο χαρτακι πανω της],της μπαταριας ,και την πανω βιδα του πανω καλυματος[ειναι του wifi,αν δεν το βαλεις παιζει να μην πιανεις σημα].

Καλη επιτυχια.

Δημοσ.

Δεν ειπα να παρει γνησια ουτε οτι υπαρχουν γνησια ανταλλακτικα.

Επειδη και εγω εκ πειρας ομως εχω βαλει φτηνες οθονες σε ατομα που τσιγκουνευτηκαν μετα απο ενα μηνα ξανα πληρωσαν για οθονη και τους βγηκε παραπανω απο οτι αν πληρωναν μια πιο καλης ποιοτητας απο την αρχη.

Προφανως και δεν ειναι ΚΑΜΙΑ τυπου οεμ γιατι αλλιως θα ηταν γνησια με αλλα λογια , αλλα ειναι αντιγραφες και χωριζονται σε ποιοτητες.

Εγω εαν θελω οθονη παιρνω απο συγκεκριμενο ελληνικο μαγαζι και οσες εχω παρει εγω και φιλοι δουλευουν εδω και πολυ καιρο αψογα.

Δεν το αναφερω δημοσια μην πουν οτι γινεται διαφημηση.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια τι γινεται με  το iphone 5s  που μου επεσε στην χεστρα ? χαχα

ητανε ανοιχτω οταν το εβγαλα και μετα εσβησε και δεν ξανα ανοιξε ποτε ουτε την ενδηξη της μπαταριας εμφανιζη . το εβαα σε ρυζι για 48 ωρες αλλα τπτ .. τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

παιδια τι γινεται με το iphone 5s που μου επεσε στην χεστρα ? χαχα

ητανε ανοιχτω οταν το εβγαλα και μετα εσβησε και δεν ξανα ανοιξε ποτε ουτε την ενδηξη της μπαταριας εμφανιζη . το εβαα σε ρυζι για 48 ωρες αλλα τπτ .. τι πρεπει να κανω?

Να αρχίσεις να μαζεύεις λεφτά για νέο κινητό.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια τι γινεται με  το iphone 5s  που μου επεσε στην χεστρα ? χαχα

Ριζακι ε;;

https://youtu.be/4hLE05XJMLk

Επεξ/σία από Zenor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...