Χρήστος15 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Σκέφτομαι να αλλάξω την εργοστασιακή πηγή στο yaris μου μοντέλο του 07 και αν μπορούσατε θα ήθελα να μου προτείνετε τι να επιλέξω μέχρι 100-120 ευρώ περίπου. Έχω πάρει και 2 ηχεία που σκέφτομαι να τα βάλω πίσω είναι αυτά εδώhttps://www.google.gr/search?q=sf652... 1680&bih=925επίσης θα ήθελα να δουλεύουν και τα χειριστήρια στο τιμόνι και να με βοηθήσετε στο τι πλαστικά χρειάζονται να αλλάξω και που θα τα βρω για να βάλω πηγή 1din!
veteranos123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Η πηγή θες να έχεις cd, usb κλπ? Για πηγή θα σου πρότεινα το sony cdxgt57ui. Έχει και cd και usb και υποδοχή AUX. Για τα χειριστήρια θα χρειαστείς αυτόν τον αντάπτορα και για την βάση για να μπει 1din ραδιόφωνο υπάρχει θέμα. Εδώ αναφέρουν ότι για να μπορέσεις να βάλεις 1 din ραδιόφωνο θα πρέπει να αγοράσεις ένα ειδικό σκαφάκι αλλά η εφαρμογή δεν θα είναι άριστη.
Χρήστος15 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ναι η πηγή θέλω να έχει και usb και cd. Ναι εγώ είχα κάνει την ερώτηση εκεί απλά ρώτησα και εδώ αν υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει να μου πει πόσο κοστίζει όλη η διαδικασία πως είναι η εφαρμογή σε ποιό μαγαζί να πάω. Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση!
veteranos123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Οπότε αυτή η πηγή σου κάνει. Θα [ρότεινα να περάσεις από το μαγαζί για να πουν που μια ολοκληρωμένη λύση,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα