Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μιλάει απο μόνο του το πράμα φίλε μου. Α οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkis92 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 παρτε ενα φορτιστη που να δινει πανω απο 1,5 αμπερ να δειτε για ποτε φορτιζει...και μην πει κανεις καμια κουταμαρα περι καψιματος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 παρτε ενα φορτιστη που να δινει πανω απο 1,5 αμπερ να δειτε για ποτε φορτιζει...και μην πει κανεις καμια κουταμαρα περι καψιματος.. Και μετα αρχιζουν τα γλεντια με το downgrade της μπαταριας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi Arap Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Παιδιά πήρα το S5 μεταχειρησμενο και δεν ενεργοποιεται το φλας...τι παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Καλησπερα παιδια το εχω και εγω ειναι σουπερ απλα δεν θα το αλλαξω με κανεναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα