sonyxp Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, Ψάχνω για Free .NET Obfuscator, έχετε να μου προτείνετε κάποιο? Δοκίμασα: Obfuscar SharpObfuscator Phoenix Protector και 1-2 άλλα δωρεάν αλλά κανένα από αυτά δεν έκανε δουλειά! μου έβγαζαν Error. Ψάχνω κάτι που να είναι συμβατό με .ΝΕΤ 4 και δωρεάν. ΥΓ: Δεν φταίει το πρόγραμμά μου, το Eazfuscator.NET δουλεύει μια χαρά αλλά κρατάει 1 εβδομάδα :/ (δεν είναι free)
ParhsG Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Κανένα γιατι να βάλεις; Υπάρχει προγραμμα που δε θυμάμαι πως λεγεται και τα φτιάχνει ολα ξανα. Για free πρεπει να κανεις συνδιασμο απο οσο ξερω για να εχεις καλο αποτελεσμα
thanos713 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Για δες εδώ http://www.ssware.com/articles/protect-and-obfuscate-your-dotnet-code-against-reverse-engineering-using-crypto-obfuscator.htmαν και τα περισσότερα δεν είναι free.
ParhsG Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Γενικα στο κόσμο του .NET λίγα καλα πραγματα είναι free. 1
albNik Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ΥΓ: Δεν φταίει το πρόγραμμά μου, το Eazfuscator.NET δουλεύει μια χαρά αλλά κρατάει 1 εβδομάδα :/ (δεν είναι free) Βαλε το last free version 3.3. http://favsoft.blogspot.gr/2012/08/eazfuscator-net-gone-commercial.html 1
NTC Labs Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Κανένα γιατι να βάλεις; Υπάρχει προγραμμα που δε θυμάμαι πως λεγεται και τα φτιάχνει ολα ξανα. Για free πρεπει να κανεις συνδιασμο απο οσο ξερω για να εχεις καλο αποτελεσμα Εννοείς "τα φτιάχνει όλα ξανά" ακόμα και τα non-free? "Σπάει" της Red Gate?
albNik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εννοείς "τα φτιάχνει όλα ξανά" ακόμα και τα non-free? "Σπάει" της Red Gate? Υπαρχουν obfuscators που κρυπτοφραφούν τα ονοματα μεταβλητών, συναρτήσεων κλπ. Τα κανουν κάπως έτσι XyZpWQfhhjjk1kk4RE6g. Ενα προγραμμα θα μπορουσε να σπάσει τα τέτοιου τυπου αν ηξερε το κλειδί κρυπτογραφισης.
vacilis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Το καλύτερο .net obfuscator ειναι το Site: ConfuserEx
sonyxp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Κανένα γιατι να βάλεις; Υπάρχει προγραμμα που δε θυμάμαι πως λεγεται και τα φτιάχνει ολα ξανα. Για free πρεπει να κανεις συνδιασμο απο οσο ξερω για να εχεις καλο αποτελεσμα Καλή τύχη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα