Luciddream Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Ανοίγω αυτο το τοπικ μήπως κάποιος άλλος έχει πειράξει το Sandisk Sansa Clip+ του η κάποιο παρόμοιο και έχει να προτείνει τίποτα ρυθμίσεις που αξίζουν.... εγώ το ανακάλυψα σήμερα δυστυχώς μετά απο ενα χρόνο που το έχω, αλλα απο ότι βλέπω μέχρι τώρα ειναι φοβερό... Για όποιον δεν ξέρει και ενδιαφέρεται να μάθει τι είναι, το rockbox είναι ένα firmware για διάφορες συσκευές.. http://www.rockbox.org/ έχει ένα utility το οποίο απλά τρέχει και κάνει install μόνο του με μια πολύ απλή διαδικασία στο Sansa Clip+ ... Απο επιλογές προς το παρόν το μόνο που έχω βρει είναι στο Equaliser η επιλογή για HeadPhones που νομίζω βελτιώνει αρκετά τον ήχο, και το precut στα -9db αλλα μόλις άρχισα να το ψαχουλεύω Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2014 από Luciddream 1
FISHERMAN Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 έχω κάνει ακριβώς τον ίδιο συνδιασμό πριν κανά μήνα..Πραγματικά είναι άλλη φάση. Για ρυθμίσεις..έχει άπειρες !
Luciddream Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) έχω κάνει ακριβώς τον ίδιο συνδιασμό πριν κανά μήνα..Πραγματικά είναι άλλη φάση. Για ρυθμίσεις..έχει άπειρες ! εντυπωσιακό είναι και το πόσο γρήγορα ανοίγει/κλείνει εχεις αλλάξει κάποια ρύθμιση που να πιστεύεις οτι πρέπει να αλλάξω? Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2014 από Luciddream
beatshooter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Για πιο μοντέλο λέτε?ειχα ενα sansa clip κ θεκω να πάρω πάλι αλλα θυμάμαι ειχε πρόβλημα με τις play list.. δλδ επρεπε να κάνεις τα κομμάτια του φακέλου playlist ώστε να εχεις διαφορετικους φακέλους,αλλιώς ηταν όλα χύμα.
Luciddream Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) εγώ λέω για αυτό... http://www.amazon.co.uk/SanDisk-Sansa-Player-Expandable-MicroSD/dp/B002NX0MF0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1403283883&sr=8-2&keywords=sansa+clip%2B του πετάς και μια καρτούλα πάνω και το firmware rockbox και εισαι αρχοντας.... επίσης τα ακουστικά του ειναι πολύ καλά... review απο skroutz που μόλις βρήκα: Καταρχήν το κανονικό όνομα του μοντέλου είναι Sansa Clip+ (αν το ζητήσεις MX18 θα σε κοιτάνε σαν εξωγήινο). Είναι τόσο καλό, που όταν μου χάλασε το πρώτο που είχα πριν από 2μιση χρόνια, πήρα ακριβώς το ίδιο (σε άλλο χρώμα). Η εσωτερική μνήμη είναι λίγη, αλλά μπορείς με μία κάρτα 16 ή και 32GB microSD (δεν έχω δοκιμάσει 64άρα) να μην σου λείψει τίποτα. Η περιγραφή ξεχνάει να αναφέρει ότι εκτός από MP3 και WMA υποστηρίζει και OGG και FLAC. Ιδανικό mp3 player για audiophiles και μη. Επίσης υποστηρίζεται από το custom firmware "Rockbox" το οποίο προσθέτει δυνατότητες όπως playback ακόμα περισσότερων format (μέχρι και MODs), last.fm logging (για import αργότερα στο last.fm!), compressor, parametric EQ, dithering, κ.α. ! Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2014 από Luciddream
beatshooter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Σ Αυτο το μοντέλο μπορείς να βάλεις διαφορετικους φακέλους με μουσική?η θελει να κανεις τον καθε φάκελο playlist για να τα εμφανίζει ξεχωριστα?
Luciddream Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Σ Αυτο το μοντέλο μπορείς να βάλεις διαφορετικους φακέλους με μουσική?η θελει να κανεις τον καθε φάκελο playlist για να τα εμφανίζει ξεχωριστα? οχι δεν χρειαζεται κατι τετοιο απλα βαζεις τους φακελους και μετα διαλέγεις να παίξει οτι θελεις εσυ.. είτε φακελο είτε playlist είτε random...
beatshooter Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Thanks for the help! Αθτο δεν είναι ???http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/searchProducts.eg;jsessionid=78738DB39439A6787258D7C70DFDA2E2
Luciddream Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) το λινκ που εδωσες δεν μου δουλεύει... http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=62941&selectedCategoryId=10 αν λες αυτό, ναι! (το χει και σε αλλα χρώματα) Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2014 από Luciddream
ultrobyr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 το rockbox σε sansa clip sport μπαινει? Γιατι καπου διαβασα οτι δυστυχως δεν εχουν βγαλει ακομα εκδοση...
Nighthunter Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Το rockbox υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες; Γιατί εμένα δεν μου τους εμφανίζει.
stelakis1914 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Το Rockbox υποστηρίζει κανονικά ελληνικούς χαρακτήρες. Το πρόβλημα σου είναι στην κωδικοποίηση των χαρακτήρων που δεν είναι σε σύγχρονη unicode μορφή. Ψάξε για εφαρμογή που αλλάζει το encoding των mp3's που έχεις, γιατί θα έχεις πρόβλημα με πολλούς players σε κινητά τηλέφωνα και άλλες πολλές συσκευές. 1
Nighthunter Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Πάντως σε κινητό και τάμπλετ δεν έχω πρόβλημα όπως και με το "μαμά" firmware του sansa στο οποίο ξαναγύρισα αφού το rockbox μου φάνηκε κάπως περίπλοκο για τη χρήση που το θέλω.
stelakis1914 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Αν δεν έχεις πρόβλημα στις φορητές σου συσκευές θα ήθελα αλλαγή η κωδικοποίηση στης ρυθμίσεις του Rockbox. Πολλές φορές εξαρτάται και από την γραμματοσειρά που έχεις επιλέξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα