Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Διαχωριστηκε από παλιο τοπικ που ειχε τιμη στον τιτλο 222€

Κάθε νεα προσφορα σε νέο τοπικ παιδια.

Δημοσ.

Σωστα γιατι αλλιως θα γινει χαμος.

Δεν θυμαμαι και δεν μπορω να βρω ποιος ειχε πει "μην περιμενετε καμια ιδιαιτερη προσφορα εν'οψει μουντιαλ".......που ειναι ο κυριος ειπαμε?

Δημοσ.

Eπειδη ψιλοκοιταζω... ναι μεν ειναι σουπερ τιμη, ναι μεν αντιπαλος της ειναι κατι ΝΕΟ και turbo-X AΛΛΑ οταν με 80 ευρω παραπανω πας εδω http://www.you.gr/proionta/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/led-tv-lg-32la6130-32-fhd-3d-100hz νομιζω κανεις ενα κοντρολ και τα δινεις... Πραγματικα αξιζει... 

Δημοσ.

off topic

Ξεστοκαρισμα μιας άθλιας τηλεόρασης οχι και προσφορα..... Άκου εκεί 1 hdmi και hd ready..... Έλεος

το 1 hdmi γιατι ακριβως κανει μια τηλεοραση αθλια μπορεις να μου εξηγησεις?

εγω προσωπικα δεν χρησιμοποιω ΚΑΝΕΝΑ  απο τα 3 hdmi που έχει η δικη μου, επισης για τους γονεις μου στο χωριο που θελω να τους παρω μια τηλεοραση θα τους χρειαστουν 0 ΜΗΔΕΝ hdmi. (ασε που δεν ξερουν τι ειναι)

καντε μια χρηστικη κριτικη εκτος απο αφορισμους.

Υ.Γ. εκτος αν μου αποδειξεις οτι σε μια τηλεοραση   ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ δεν ξερω ποσα hdmi οποτε και θα σου ζητησω συγνωμη για το υφος μου και θα υποκλιθω στις γνωσεις σου

• Like 4
Δημοσ.

H αληθεια ειναι οτι δεν υποσττηριζει καποιο μεσο δικτυωσης ethernet ή wifi και αρα δεν μπορεις να διαχειριστεις αρχεια πχ απο καποιο pc. Αλλα οχι και αθλια ντε. Σε αυτα τα λεφτα τι καλυτερο παιρνεις;

Δημοσ.

Για παππούδες μια χαρα ειναι ως επώνυμη. Αλλα για ανθρώπους που γράφουν εδώ μέσα η συνδεσιμοτητα και η ανάλυση παίζουν ρόλο.

Με 1 hdmi μια nova η ενα DVD της προκοπής να βάλεις παει θα ψάχνεσαι με splitters. Η δε ανάλυση μπορει να μην παίζει ρόλο στο τηλεοπτικό αλλα για monitor ενός nuc η ενός pc γενικά δε κανει.

• Like 1
Δημοσ.

Για παππούδες μια χαρα ειναι ως επώνυμη. Αλλα για ανθρώπους που γράφουν εδώ μέσα η συνδεσιμοτητα και η ανάλυση παίζουν ρόλο.

Με 1 hdmi μια nova η ενα DVD της προκοπής να βάλεις παει θα ψάχνεσαι με splitters. Η δε ανάλυση μπορει να μην παίζει ρόλο στο τηλεοπτικό αλλα για monitor ενός nuc η ενός pc γενικά δε κανει.

Αυτα που γραφεις ειναι υπερβολες. Λές και ο καθενας που παιρνει 32αρα τηλεοραση θα θελει να συνδεσει pc πανω του. Ή ολοι εχουν νοβα και dvd ταυτοχρονα σπιτι τους.

• Like 2
Δημοσ.

off topic

το 1 hdmi γιατι ακριβως κανει μια τηλεοραση αθλια μπορεις να μου εξηγησεις?

εγω προσωπικα δεν χρησιμοποιω ΚΑΝΕΝΑ  απο τα 3 hdmi που έχει η δικη μου, επισης για τους γονεις μου στο χωριο που θελω να τους παρω μια τηλεοραση θα τους χρειαστουν 0 ΜΗΔΕΝ hdmi. (ασε που δεν ξερουν τι ειναι)

καντε μια χρηστικη κριτικη εκτος απο αφορισμους.

Υ.Γ. εκτος αν μου αποδειξεις οτι σε μια τηλεοραση   ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ δεν ξερω ποσα hdmi οποτε και θα σου ζητησω συγνωμη για το υφος μου και θα υποκλιθω στις γνωσεις σου

Για το χωριο και το εξοχικο περνεις απο δωρεαν εως 50 ευρω μια 32αρα crt που ειναι 100 κιλα και ετσι αν μπει κλεφτης ουτε καν θα προσπαθησει να την κλεψει.

• Like 9
Δημοσ.

Παιδιά σε σχέση με την LN5400 την οποία την προτείνουν σε πολλά forum ως μια πολύ αξιοπρεπή λύση τί διαφορές έχει; Το μόνο που μπορώ να βρω είναι το απλο hd με το full hd, πράγμα που απο πολλούς αμφισβητείται αν γίνεται αντιληπτό σε τόσο μικρή τηλεόραση. Κατα τα άλλα δε βρίσκω καμία διαφορά. Τί λετε;

Δημοσ.

Όταν με 89E παραπάνω βρίσκεις 1080p,3D, με Ethernet και 2 HDMI ,ε δεν λες την συγκεκριμένη και προσφορά.Μάλλον απεγνωσμένο ξεστοκάρισμα το λες μπας και φύγει τώρα με το μουντιάλ.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο, φίλος μόλις είπε την προσφορά στη γιαγιά του και του είπε:

"Εγγονέ tv χωρίς γουάι φάι και τρι ντι δε είναι προσφορά άσε που θέλω να βλέπω και τον ΑΝΤ1 σε χίλια και ογδόντα Π" :-D

• Like 1
Δημοσ.

Μα φίλε μου 89 ευρώ παραπάνω είναι το 1/2 σχεδόν της τιμής των 199 ευρώ.

Παρήγγειλα μια για τον πατέρα μου, που μόνο για τηλεοπτικό σήμα θα την χρησιμοποιεί και στα ίδια λεφτά ήθελε να πάρει μια άσχετη μάρκα(δεν θυμάμαι αν μου είπε turbo-x ή funai κτλ).

Οπότε λογικά είναι προσφορά, θα σας πω όταν θα τη δω και απο κοντά..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...