gon1332 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Που θα μπορούσα να βρω ένα executable για το JackAudio; Το site τους δε λειτουργεί και δίνουν μόνο την έκδοση inux. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2014 από gon1332
Luciddream Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 edit: αν και μάλλον θα το χεις βρεί μέχρι τώρα... 64-bit 32-bit 1
gon1332 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 edit: αν και μάλλον θα το χεις βρεί μέχρι τώρα... 64-bit 32-bit Σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου. Δεν το είχα βρει. Προσπαθώ να μεταφέρω σήμα κιθάρας από την audio jack θύρα σε μία σουίτα. Ελπίζω αυτό να με βοηθήσει. Στο linux τα κατάφερα, αλλά το Rakarracκ εμφανίζει τρομερό latency. Αν τα καταφέρω θα ανεβάσω κάποιο tutorial με εικόνες γιατί δύσκολα βρήκα κάτι στο net με βάση τη σουίτα Guitar Rig 5.
Luciddream Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 δες και αυτό... http://asio4all.com/ αν και εχω την εντύπωση οτι και με wasapi δεν θα πρεπε να χει latency... ίσως να θέλει exclusive mode στο recording
gon1332 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 δες και αυτό... http://asio4all.com/ αν και εχω την εντύπωση οτι και με wasapi δεν θα πρεπε να χει latency... ίσως να θέλει exclusive mode στο recording το έχω εγκαταστήσει σε windows αλλά δεν κατάφερα και πολλά. Σε laptop πάει και παίρνει input από το built-in mic. Πόντιο. Οπότε θα προσπαθήσω να κατευθύνω τις θύρες. Τα 31ms με ASIOv2 σε windows φαίνονται δελεαστικά, ειδικά αν έχεις και μία σουίτα όπως το guitar rig.
Luciddream Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 μπορεις να διαλέξεις τα inputs και outputs στο asio4all, σου βαζει ενα εικονιδιο στην μπάρα με τα ανοιχτά προγράμματα... απλα συνήθως αυτο ανοίγει όταν ανοίξεις τις ρυθμίσεις του προγράμματος.. θα σε βοηθούσα περισσότερο αλλα έχω καινούριο setup windows και τα εχω σβησει όλα αυτην την στιγμή... 31ms ακούγονται πολλά πάντως.. νομίζω είχα λιγότερα. (edit) anyway το εγκατέστησα το Guitar Rig 5 ετσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα γινόταν.... παίζει και με ASIO4ALL και με wasapi (shared mode) .... δεν εχω σε κανένα latency νομίζω... μια χαρά μου ακούγονται και τα δύο. 1
gon1332 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 μπορεις να διαλέξεις τα inputs και outputs στο asio4all, σου βαζει ενα εικονιδιο στην μπάρα με τα ανοιχτά προγράμματα... απλα συνήθως αυτο ανοίγει όταν ανοίξεις τις ρυθμίσεις του προγράμματος.. θα σε βοηθούσα περισσότερο αλλα έχω καινούριο setup windows και τα εχω σβησει όλα αυτην την στιγμή... 31ms ακούγονται πολλά πάντως.. νομίζω είχα λιγότερα. (edit) anyway το εγκατέστησα το Guitar Rig 5 ετσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα γινόταν.... παίζει και με ASIO4ALL και με wasapi (shared mode) .... δεν εχω σε κανένα latency νομίζω... μια χαρά μου ακούγονται και τα δύο. You are blessed! Εγώ έχω φάει πάρα πολύ ώρα και τα Windows μου πάνε κόντρα. Όταν, τυχαία κατάφερα το κόλπο, δε μπορούσα να βγάλω ήχο από τα ακουστικά. Από τότε δεν έχω ήχο από ακουστικά. Έχω δοκιμάσει συνδυασμούς για συνδυασμούς. Το επόμενο βήμα είναι να σπάσω την οθόνη με την κιθάρα....the rock way.... Συνδέω κιθάρα στη θύρα για mic της onboard κάρτας (στο laptop), ανοίγω Guitar Rig 5. Έχω επιλέξει ASIO, οπότε ανοίγει και το interface του ASIO. Για input όμως παίρνει από το built-in mic. Αυτό είναι το σπαστικό!!!! Για wasapi ούτε λόγος. Όταν πάω στο routing δε βλέπει ούτε input, ούτε output. Παίζει να μην κάνει κάτι καλά από πριν. Δε ξέρω τι να πω. Εσύ απ'ότι κατάλαβα έχεις USB. Μήπως σε βοηθάει κάπως αυτό έναντι στο δικό μου τρόπο;
Luciddream Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 μπορείς να βγάλεις ενα screenshot απτο asio4all? για πρόβλημα των driver της καρτας ηχου μου φαινεται... δεν εχω συνδεσει USB, κατευθείαν το jack εχω βάλει.. και στο guitar rig (βεβαια εδώ πρέπει να παίξεις λίγο με τα buffers για καλύτερο latency)
gon1332 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ορίστε. Παίζει να είναι και αυτό που είπες για τους drivers. Θα κοιτάξω να τους ενημερώσω. Btw έχω ένα Acer 5750g.
gon1332 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 χμμ +10000 Λοιπόν. Εγκαθιστώ drivers Realtek και ξαναποστάρω! 1
Luciddream Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 και γω νομίζω οτι είναι θέμα drivers ... για να σου δειχνει στο output βέβαια τα ακουστικά πρέπει να ενεργοποιήσεις και το Razer Surround Audio Controller... αλλα αυτό είναι άλλο θέμα
gon1332 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Τα κατάφερα στο desktop! Δουλεύει "τζάμι". Στο laptop ακόμη να τα καταφέρω. Κάτι μικρό φταίει που ακόμη να εντοπίσω. Κάπως έφτιαξαν βέβαια τα πράγματα μετά την εγκατάσταση των drivers, αλλά ακόμη σκοτάδια. Ένα format θα με σώσει Για να βγάλω output σε ενισχυτή απλά συνδέω θύρα ακουστικών με το input του ενισχυτή; Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις κατευθυντήριες απαντήσεις. Ακόμη θα πάλευα με το Audio Jack. 1
Luciddream Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Τα κατάφερα στο desktop! Δουλεύει "τζάμι". ποσο συνολικό latency σου βγάζει...?? γιατι εχω την εντύπωση οτι κάτι δεν πάει καλά με το δικό μου... 49ms ειναι πάρα πολλά.. με wasapi μου βγάζει 30 αλλα νιώθω μεγαλύτερη καθυστέρηση αυτη η realtek μου την δίνει στα νεύρα τελευταία.... φαντάζομαι και εσύ με τα ακουστικά θα έχεις το ίδιο πρόβλημα... χάλια ήχος. πιο καλά παίζει το mp3 player που έχω παρά το pc μου
gon1332 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 ποσο συνολικό latency σου βγάζει...?? γιατι εχω την εντύπωση οτι κάτι δεν πάει καλά με το δικό μου... 49ms ειναι πάρα πολλά.. με wasapi μου βγάζει 30 αλλα νιώθω μεγαλύτερη καθυστέρηση αυτη η realtek μου την δίνει στα νεύρα τελευταία.... φαντάζομαι και εσύ με τα ακουστικά θα έχεις το ίδιο πρόβλημα... χάλια ήχος. πιο καλά παίζει το mp3 player που έχω παρά το pc μου Με ASIO μου βγάζει ~36ms. Δεν καταλαβαίνω καθυστέρηση. Με ακουστικά καλά μου ακούγεται. Βασικά τα προτιμώ από τα ηχεία, τα οποία βγάζουν καλό ήχο, αλλά τα watt είναι λίγα. Η Realtek πάντα μου την έδινε στα νεύρα. Έχω ένα ηχοσύστημα της logitech το οποίο κατάφερα να δουλέψω όπως πρέπει σχεδόν ένα χρόνο από τη στιγμή που τα συνέδεσα στο pc. Είναι απλά τραγική. Στο laptop τώρα (μετά την εγκατάσταση drivers --> Realtek) μου κάνει άλλα. Σε άκυρες στιγμές, ανοίγει το μικρόφωνο, το οποίο στέλνει output κατευθείαν στα ηχεία. Έτσι κάθε φορά που αγγίζω το laptop και >>ακούω<< ότι το άγγιξα ( ), καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή που αναγκάζομαι να δουλέψω σε Windows. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα