harris78 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Το τροφοδοτικό είναι μόνο για τις 2 τα άλλα πακέτα είναι χωρίς! Επαναλαμβάνω διάβασε αν θες το θέμα που αναφέρω πιο πάνω... Τα έχουμε πει και συζητήσει σχεδόν όλα για τις led ταινίες. Εμείς στο εργαστήριο δοκιμάσαμε πολλές... Εκεί αναφέρω κάποια πράγματα. Είχαμε αγοράσει με φίλους ποσότητες. Αλλά και στο Google να ψάξεις για led strips (how to recognise bad strips) θα βρεις πολλές πληροφορίες. Αυτά τα αναφέρω αν σε ενδιαφέρει για μόνιμη τοποθέτηση σε γυψοσανίδες και έπιπλα που έκανα εγώ. Αν είναι απλά για να παίζεις πάρε ότι θες! Αν σε ενδιαφέρει πάντως στείλε μου πμ μήπως μπορέσω να σου βρω μία... Είχα βάλει σε αγγελία αρκετές αλλά τις έδωσα όλες, να κοιτάξω από φίλο που αγοράσαμε μαζί. http://www.insomnia.gr/classifieds/gadgets/variousgadgets/216580-new-led-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82/ Αν δεν μπορείς να αγοράσεις πάντως από εξωτερικό, τότε πας αναγκαστικά από Ελλάδα με αρκετά πιο τσιμπημένες τιμές. Σε κάθε περίπτωση κοίτα σε γενικές γραμμές η ταινία να είναι: 1. 5050 Led οχι 3528 2. 60led/m και οχι 30led/m 2. Κατανάλωση 1,2Α ή 14,4W ανά μέτρο (μέγιστη κατανάλωση στο λευκό) Επίσης αν την κόψεις σε κομμάτια θα πρέπει να έχεις και καλώδιο πλακέ 4-πλο να τις κολλήσεις εσύ μεταξύ τους ή να στις φτιάξει κάποιος. Οτιδήποτε άλλο θες μπορείς να μου στείλεις πμ. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2014 από harris78
Mfpc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το προϊόν που κατά καιρούς το e-shop παρουσιάζει ως προσφορά http://www.geta.gr/eshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=6740&category_id=425&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart προσωπικά, μου αρέσει πολύ το αισθητικό του αποτέλεσμα. Ακόμα,αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης μου φαίνεται ποιοτικό και η δυνατότητα προσαρμογής της φωτεινότητας που έχει είναι πολύ χρήσιμη! Να μας πουν και οι γνωστές την άποψη τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα