Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι. Σύντομα θα κάνω ανακαίνιση το δωμάτιο μου, και αποφάσισα να τοποθετήσω κρυφό φωτισμό με ledοταινία... Θέλω να είναι RGB έτσι ώστε να αλλάζει χρώματα, με ασύρματο χειριστήριο. Αν κάποιος από εσάς έχει κρυφό φωτισμό από ledοταινία, ας μου προτείνει όλα τα παρελκόμενα (επειδή είμαι λίγο άσχετος στο θέμα αυτό ) τα οποία να είναι καλά ( ledοταινία, τροφοδοτικό, ασύρματο χειριστήριο κατά προτίμηση από το ίδιο μαγαζί και να μην ξεπερνάει τα 20-25€ )

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορω να παραγγειλω με αντικαταβολη απο ebay? Και χωρις να χρειαστει να καταθεσω καποια πιστωτικη καρτα?

Επεξ/σία από TheCaptainSS
Δημοσ.

Το έχουμε συζητήσει εδώ  http://www.insomnia.gr/topic/503434-%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%86%CE%BF%CF%82%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3/

Πόσα μέτρα ταινία θα βάλεις, γιατί πχ αν βάλεις 5 μέτρα 15-25 ευρώ έχει μόνο το τροφοδοτικό!

Επίσης στο ebay υπάρχουν 5 μετρες ταινίες από 10-15 έως 50 ακόμα και 70 ευρώ. Προφανώς και δεν είναι ίδιες...

Αλλά διάβασε το παραπάνω θέμα και θα βρεις απαντήσεις.

Δημοσ.

Μπορείς απλά να κάνεις paypal και να βάλεις τα λεφτά μέσω paysafe. Ούτε τράπεζες, ούτε κάρτες.

Φιλε μου συγνωμη που ρωταω αλλα με ποιο τροπο μεταφερεις τα λεφτα απο paysafe σε paypal?

Δημοσ.

Είχα ξεχάσει αυτή την λεπτομέρια.. ότι δεν γίνεται να βάλεις άμεσα τα λεφτά.. Όπως έχει συζητηθεί και εδώ

Για εμένα το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βρείς κάποιον που έχει paypal και να του δώσεις τα λεφτά.

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι στο παραπάνω λινκ για το ebay το τροφοδοτικό είναι 2Α!!!!

Η ταινίες 5050 rgb έχουν μέγιστη κατανάλωση 1,2Α ανά μέτρο!!!

Κάντε τον πολλαπλασιασμό...!!!

Δημοσ.

<p>Το έχουμε συζητήσει εδώ  <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.insomnia.gr/topic/503434-%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%86%CE%BF%CF%82%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3/'>http://www.insomnia.gr/topic/503434-%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%86%CE%BF%CF%82%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3/</a></p>

<p> </p>

<p>Πόσα μέτρα ταινία θα βάλεις, γιατί πχ αν βάλεις 5 μέτρα 15-25 ευρώ έχει μόνο το τροφοδοτικό!</p>

<p>Επίσης στο ebay υπάρχουν 5 μετρες ταινίες από 10-15 έως 50 ακόμα και 70 ευρώ. Προφανώς και δεν είναι ίδιες...</p>

<p>Αλλά διάβασε το παραπάνω θέμα και θα βρεις απαντήσεις.</p>

Λεω να παρω μια των 5μ και να την κοψω για να βαλω 1μ κατω απο το γραφειο και 2μ πισω απο τον καναπε.. Αλλα οπως ειπα και πριν δεν μπορω να παραγγειλω απο ebay οποτε μαλλον θα βρω καποιον για να μ τα αγορασει και να του δωσω θα χρηματα

Δημοσ.

Πριν 1-2 μηνες ειχε προσφορα RGB 5m Crazy Sundays ολα σε πακετο(τροφ,χειρ κτλ),γυρω στα 25-28 αν θυμαμαι καλα.

Μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος απο σχεση τιμης/αποδοσης.

Κοιτα και αυτη την Κυριακη αν εισαι τυχερος,κατα καιρους βαζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μόνο που εκείνη του e-shop ήταν από τις πρώτες που είχαν βγει με 30led/m και το καφέ pcb...

Πλέον οι ταινίες είναι με 60led/m 5050 με λευκό ή μαύρο pcb που δεν πρόκειται να ... πάρει φωτιά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...