Sakel27 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος κοίτα το lumia 1320. 240 € εχει στο skroutz. 6" σαν να ναι πολλά... είμαι και άγαρμπος λίγο μέρα δεν θα ζήσει με μένα αυτό!!! πάντως ευχαριστώ για την πρόταση...
stevengreeceGR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ή το moto g. Καλο ειναι και το nexus 4 και το nexus 5
Sordnaxela Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μην πάρεις Windows phone. Έχει ακόμα πολύ δρόμο αυτό το λειτουργικό. Ο αδερφός μου έχει 920 και θέλει να το πουλήσει για το moto g. Σου μιλάω αποκλειστικά και μόνο για δυνατότητες λειτουργικού. 1
Sakel27 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μην πάρεις Windows phone. Έχει ακόμα πολύ δρόμο αυτό το λειτουργικό. Ο αδερφός μου έχει 920 και θέλει να το πουλήσει για το moto g. Σου μιλάω αποκλειστικά και μόνο για δυνατότητες λειτουργικού. και με την καινούρια την αναβάθμιση σε 8.1?
Sordnaxela Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Η οποία δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά και πάλι. Το android είναι αυτή τη στιγμή το πιο ολοκληρωμένο mobile λειτουργικό. Δεν θα πρότινα άλλη πλατφόρμα, θα βρεις σίγουρα "τοίχο" σε κάποια πράγματα.
kargo130 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Σε 2 εβδομαδες ερχεται η αναβαθμιση για ολους....καποιοι πηραμε το ρισκο και την περασαμε κιολας και ειδαμε μεγαλη διαφορα. Τωρα οσον αφορα αυτα τα περι κλειστου και ανοιχτου soft, πραγματικα ηθελα να ηξερα τι κανετε με τα κινητα σας!! Και εννοω πραγματα που ειναι απολυτως απαραιτητα και τα κανετε σε σταθερη βαση και δεν μπορουν οι αλλες πλατφορμες να τα κανουν. Μου θυμιζει τον ευατο μου οταν αγορασα το S2 ελεγα και χαιρομουν οτι εχει tv out αγορασα και τον ανταπτορα MHL και τελικα το χρησιμοποιησα 1 φορα για τη δοκιμη σε ενα μιση χρονο. Δεν λεω μπροστα ειναι το android αλλα ο μεσος χρηστης δεν θα δει διαφορα και σιγουρα οχι τοιχους, ειδικα με την 8.1. Τωρα να μου πεις οτι στο android εχει πολυ περισσοτερα παιχνιδια και τετοια να σε πιστεψω
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Τοιχους θα βρεις, κοπελα που ειναι πιο κατω απο τον μεσο χρηστη μου ειπε πως καλυτερα να μην ειχε παρει το 520 γιατι δεν εχει εφαρμογη instagram ουτε κανονικο youtube ουτε software να κατεβαζει μουσικη και θελει να παρει Android
kargo130 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εφαρμογη instagram υπαρχει και official και πολλες αλλες οπως το 6tag. Επισης youtube υπαρχουν πολλες αλλα να δεχτω οτι υπαρχει θεμα κα αυτο λογω της κατα τα αλλα "αγιας" google. Download μουσικης ομολογω δεν με απασχολει απο τοτε που ανακαλυψα το spotify αλλα και παλι πιστευω οτι η πλειονοτητα κατεβαζει απο pc(μπορει να κανω και λαθος). Και εγω εχω παραδειγμα μεσου χρηστη που την επεισα να παρει το 925, χρηστης ολων των social media κτλ, που το μονο παραπονο που εχει κανει σε 4 μηνες ειναι οτι δεν μπορει να στειλει τα ringtones μεσω bluetooth, οκ εκει υπαρχει "τοιχος" Τελοςπαντων γουστα ειναι αυτα
Sakel27 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ.... Τελικά θα πάρω αύριο το g2! 3
Sakel27 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλημέρα παιδία το αγόρασα από κάιζερ μου ήρθε χθες το μεσημέρι.... Η μπαταρία χθες ήταν στο 80%... Το χρησιμοποίησα αρκετά χθες και όταν πήγα για ύπνο είχε 49%... Τώρα το πρωί που ξύπνησα το κινητό έχι 14% (!!!) μπαταρία... Τι παίζει.. Να χάσει τόσο πολύ τη νύχτα... όλες τις εφορμογές τις είχα κλείσει πριν κοιμηθώ... μη΄πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Την πρώτη φόρτηση στο πόσο % να την κάνω και γι πόση ώρα; *έχει Το βράδυ πριν κοιμηθώ το είχα βάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας
Sakel27 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Κάτι θα ήταν ανοιχτό και θα ρούφαγε μόνο το faxcebook και το fb messanger είχαν μείνει ανοιχτά τελικά... όχι στο multitasking αλλα στις ρυθμίσεις στο εκτελούνται...
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 μόνο το faxcebook και το fb messanger είχαν μείνει ανοιχτά τελικά... όχι στο multitasking αλλα στις ρυθμίσεις στο εκτελούνται... Δες τι θα γινει και αποψε και πηγαινε για DOA αν δεις οτι στο κανει παλι
Sakel27 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δες τι θα γινει και αποψε και πηγαινε για DOA αν δεις οτι στο κανει παλι Tι είναι το DOA; πάντως σήμερα με 30 σκάλισμα είχε πέσει 2% και μετά έπαιξα real racing παραπάνω απο 30 και πήγε 85... Καλά δεν είναι; Η πρώτη φόρτηση πόση ώρα πρέπει να είναι;
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Tι είναι το DOA; πάντως σήμερα με 30 σκάλισμα είχε πέσει 2% και μετά έπαιξα real racing παραπάνω απο 30 και πήγε 85... Καλά δεν είναι; Η πρώτη φόρτηση πόση ώρα πρέπει να είναι; H πρωτη φορτιση ειναι μεχρι να παει 100%. Με 30λ σκαλισμα απο το ποσοστο που ειχες το πρωι που ξυπνησες πηγε 2% και μετα το φορτισες μεχρι το 100% και επεσε στο 85% αφου επαιξες RR3 για παραπανω απο 30λ. Καταλαβα καλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα