Προς το περιεχόμενο

Moto g vs windows phone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια... Θέλω να πάρω καινούριο τηλέφωνο... Μετά από αρκετό ψάξιμο επέλεξα το moto g ή και το καταπληκτικό αλλά λιγο ποιο ακριβό από όσο θέλω G2... Όμως, άρχισα να σκέφτομαι και την περίπτωση windows phone επειδή γουστάρω να πειραματιστώ λίγο... Ωστόσο, δεν ξέρω  ποιο OS είναι καλύτερο... Γι αυτό θέλω την βοήθειά σας και ελπίζω να με βγάλετε από το αδιέξοδο... Λοιπόν δίνω μέχρι 300 ευρώ, αν και θα προτιμούσα να μου βγει κοντά στα 200, γιατί είναι εκτός συμβολαίου και του χρόνου έχω επιδότηση, άρα ουσιαστικα το θέλω για ένα χρονο και γι αυτό δεν θέλω να ξοδευτώ πολύ... Η χρήση που θα κάνω είναι ταινίες, για αυτό θέλω καλή οθόνη και γύρω στις 4,5"... Επίσης ιντερνετ, διάφορες εφαρμογες, παιχνίδια, δηλαδή τα συνηθισμένα.... Καλό θα είναι να κρατάει η μπαταρία να μην ψαχνω συνέχεια φορτιστή... Τώρα για κάμερα δεν καίγομαι και τόσο, απλά καλή αν ειναι είμαι οκ... Αυτά παιδια...Ελπίζω να μην σας κούρασα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Δημοσ.

To nexus είναι κοντά σε τιμή με το g2 που τα θεωρώ ακριβά... Το θέλω μόνο για ένα χρόνο... Μου χάλασε αυτό που είχα και θέλω καινούριο καλό αλλά φθηνό... Γύρω στα 220

Γι αυτό σκέφτομαι το MOTO g...

Ουσιαστικά ψάχνω για το καλύτερο value for money...

Δημοσ.

Απο τι στιγμή που το budget σου είναι περιορισμένο, πάρε ένα moto g στα 170€ και καθάρισες. Αλλά για vfm το nexus 5 και g2, είναι ανώτερα του Moto g. 

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα αν δεν επερνα του χρόνου καινούριο τότε σίγουρα θα αγόραζα το g2 αλλά τώρα νομίζω ότι κρίμα θα δώσω τα 2πλασια... Από wp σε αυτα τα λεφτά υπάρχει τπτ καλό ( να έχει φλας, 2 κάμερες)

Δημοσ.

Μα ποιός ο λόγος να πάρεις κάτι καινούριο του χρόνου και να μήν πάρεις κάτι καλύτερο τώρα; Το G2 άνετα σε βγάζει 2 και παραπάνω χρόνια. Δεν έχει κλεισει ούτε χρόνο σε κυκλοφορία.

Δημοσ.

Και επιδότηση που έχεις αν δεν την χρησιμοποιήσεις σε κανα σκρουτζομαγαζο χαμένος θα βγεις. Καλύτερα να την βάλεις σε έκπτωση στο πάγιο. Αυτή τη στιγμή και επιδοτηση να είχες αν πήγαινες να αγοράσεις απο μεγάλη αλυσίδα θα πλήρωνες περισσότερα από οσο κάνει τώρα στο skroutz εκτός κι αν έχεις επιδότηση άνω των 200 ευρώ που και πάλι.

Δημοσ.

Εγγυήση έχει κανονικά? εαν ναι πόσο έχει? 

Δεν ξερω αλλα γιατι να μην εχει; Αφου ειναι καινουριο τα χαρτια του μεσα θα ειναι οποτε μαλλον καλυπτεται κανονικα. Απλα το θες για ενα χρονο ειναι και τουμπανο το κινητο και στην τιμη δεν υπαρχει ανταγωνισμος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<blockquote class="ipsBlockquote"><p>

Την περιπτωση αυτη την σκεφτηκες καθολου; 176€ συνολο

<p>

Επεξ/σία από Sakel27

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...