tiestointhemix Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 8gb με 32gb χωρις να πατησω στο λινκ. Το ταμπλετακι επειδη εχω του 2012 αν δεν εχεις προβλημα με τις 7 ιντσες ειναι σουπερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ημουνα ενα κλικ πριν κανω την παραγγελια αλλα κατι μ'εκανε να κανω πισω.......ισως μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο στην τιμη αυτη η οτι δεν ειναι και η καλυτερη εποχη για αγορα tablet λογω της ελευσης νεων μοντελων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 30€ κάτω από το επόμενο μαγαζί του skroutz δεν είναι και καμιά εξωπραγματική έκπτωση(π.χ. 50%) ώστε να πουν ότι έγινε λάθος, δε μπορούν να τα δώσουν σε αυτή τη τιμή κ.λπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Στις φώτο είναι το παλιό μοντέλο. Προσοχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spookaki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 οι κωδικοι και τα χαρακτηριστικα ειναι του nexus 7 2013.....απλα νομιζω οτι θα παιξει, sorry λαθος (τοο γκουντ του μπι τρου) οι φωτογραφίες όμως είναι του 2012 Απο το https://www.skroutz.gr/s/4949216/Samsung-Galaxy-Tab-4-7-0-8GB.htmlgalaxy tab 4 ειναι καλυτερα θεωρητικα ετσι? κατά πολύ χειρότερο αν είναι πράγματι το μοντέλο 2013 όπως γράφουν στο site τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Έκανα παραγγελία με χρήση πιστωτικής σε 6 δόσεις. Αν μου πουν λάθος ή μου κάνουν καμιά μανούρα θα το αναφέρω κ εδώ (μεταξύ άλλων). Τους έγραψα στις παρατηρήσεις να είναι το μοντέλο 2013 με τα 2giga ram όπως γράφουν και όχι του 12 με το ένα. Είμαι σε νησί για σεζόν (δουλειά) και έχω το παλιό του 12 και είναι ok εκτός της ram οπότε η απόφαση ήταν εύκολη. Εύχομαι να είναι σωστοί επαγγελματίες κ να πάνε όλα ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ανοίγει το link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 εξαφανιστηκε.....παει και απο το τσιγκουνη...........ενα απο τα ιδια............... :-D (το συνδρομο του ΠΣΚ) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 εξαφανιστηκε.....παει και απο το τσιγκουνη...........ενα απο τα ιδια............... :-D (το συνδρομο του ΠΣΚ) Έτσι ακριβώς! Έφαγα άκυρο όπως καταλάβατε. Κλασσική δικαιολογία η Asus δεν έχει απόθεμα. Αλλά τη πρώτη θέση στο Skroutz τη πήραν. Και το χειρότερο, μου έχουν δεσμεύσει τα χρήματα στη κάρτα και από Δευτέρα θα στείλουν μνμ στη τράπεζα η οποία θέλει και αυτή κάποιες μέρες έως εβδομάδα να τα αποδεσμεύσει! Κλασικοί ελληναρες που κάνουν τα πάντα για 1 θέση στον ήλιο της τσάμπα διαφήμισης 1η θέση στο Skroutz το ΠΣΚ(αλλά και της Δευτέρας λόγο αργίας). Δε καταλαβαίνουν όμως πως αυτό μπορεί να τους γυρίσει σε δυσφήμηση σε όσους ξέρουν(& επηρεάζουν κ αρκετούς με τη σειρά τους). Τέλος πάντων άκυρο από μένα. ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 "Καλημέρα σας,Δυστυχώς η ASUS μας ενημέρωσε ότι το προϊόν εξαντλήθηκε και δεν θα είναι ξανά διαθέσιμο." τα λεγαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 τροποποίησα και τον τίτλο για να μη μπαίνει κανείς άδικα. Κρίμα πάντως, ο σύνδρομος της παρασκευής εξαπλώνεται επικίνδυνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 1 αστεράκι στο skroutz και μετά στη μαύρη λίστα Έγινε μάγκας και ο "katerelos" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 μια ερώτηση, τελικά σβήνουμε το όνομα του καταστήματος ή το αφήνουμε για να βλέπουν όλοι ποιο ήταν το καταστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noa113 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Να το αφήσουμε για να φαίνεται αλλά να φτιάξουμε και τον τίτλο. Προσωπικά έχω πράγματι μια μάυρη λίστα με eshop για να θυμάμαι να μην ξανακάνω τα ίδια λάθη. Το συγκεκριμένο κατάστημα μπήκε λοιπόν στη μαύρη λίστα μου και επειδή ψωνίζω για πολλούς συγγενείς και φίλους η λίστα μου είναι πιο σημαντική από το να ήταν απλώς προσωπική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Έτσι ακριβώς! Έφαγα άκυρο όπως καταλάβατε. Κλασσική δικαιολογία η Asus δεν έχει απόθεμα. Αλλά τη πρώτη θέση στο Skroutz τη πήραν. Και το χειρότερο, μου έχουν δεσμεύσει τα χρήματα στη κάρτα και από Δευτέρα θα στείλουν μνμ στη τράπεζα η οποία θέλει και αυτή κάποιες μέρες έως εβδομάδα να τα αποδεσμεύσει! Κλασικοί ελληναρες που κάνουν τα πάντα για 1 θέση στον ήλιο της τσάμπα διαφήμισης 1η θέση στο Skroutz το ΠΣΚ(αλλά και της Δευτέρας λόγο αργίας). Δε καταλαβαίνουν όμως πως αυτό μπορεί να τους γυρίσει σε δυσφήμηση σε όσους ξέρουν(& επηρεάζουν κ αρκετούς με τη σειρά τους). Τέλος πάντων άκυρο από μένα. ..... ριξε και την καταλληλη αξιολόγηση στο σκρουτζ μονο και μονο που θα σου εχουν για καμια βδομάδα δεσμευμένα τα χρήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα