Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, έτυχε σε παιδί από άλλο forum να του χαλάσει η κάρτα λόγω της πατέντας με τα molex. Δεν σηκώνουν πολύ ρεύμα τα καλώδια molex. Και μια κάρτα τραβάει. Για ανεμιστήρες και παλιούς δίσκους προορίζονται. Σε άλλες περιπτώσεις διάβασα τα καλώδια molex να λιώνουν από την χρήση πάνω σε κάρτα. Δεν ξέρω. Τα λέω για να μη κάνει ζημιά σε καινούργιο hardware ο άνθρωπος.

Τα molex, δεν είναι καλώδια, και σαν connectors μια χαρά σηκώνουν μέχρι και 120W στη 12V. Θα συμφωνήσω όμως ότι τα καλώδια που βάζουν σε molex connectors ίσως είναι χαμηλότερης ποιότητας, ίσως ειδικά σε entry level PSUs σαν του παιδιού, ΑΛΛΑ το πρόβλημα αυτό έχει καταπολεμηθεί κατά μεγάλο ποσοστό καθώς χρησιμοποιούνται 2Molex για 1 PCI-E, δε νομίζω ότι θα θερμαίνονται τόσο, ώστε να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Δημοσ.

Είδα πως έχω κι ένα άλλο καλώδιο 6-pin PCI-E οπότε θα χρησιμοποιήσω αυτό για να μην βάλω σε κίνδυνο τον υπολογιστή.

Δημοσ.

Τα molex, δεν είναι καλώδια, και σαν connectors μια χαρά σηκώνουν μέχρι και 120W στη 12V. Θα συμφωνήσω όμως ότι τα καλώδια που βάζουν σε molex connectors ίσως είναι χαμηλότερης ποιότητας, ίσως ειδικά σε entry level PSUs σαν του παιδιού, ΑΛΛΑ το πρόβλημα αυτό έχει καταπολεμηθεί κατά μεγάλο ποσοστό καθώς χρησιμοποιούνται 2Molex για 1 PCI-E, δε νομίζω ότι θα θερμαίνονται τόσο, ώστε να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Εκτός του οτι είναι 2 molex ανά pci-e δεν είναι και no-name το τροφοδοτικό ούτε θέλει να τροφοδοτήσει καμμιά πολύ ενεργοβόρα κάρτα.

Δημοσ.

Εκτός του οτι είναι 2 molex ανά pci-e δεν είναι και no-name το τροφοδοτικό ούτε θέλει να τροφοδοτήσει καμμιά πολύ ενεργοβόρα κάρτα.

Δεν θα χρειαστεί αφού βρήκα οτι έχω και δεύτερο καλώδιο PCI-E

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...