Milti Pepo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Θέλω να αγοράσω μια Asus R9 270x (http://www.e-shop.gr/asus-r9-270x-r9270x-dc2t-2gd5-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513638). Βλέπω οτι έχει 2 θύρες 6-pin PCI-E για να τροφοδοτείται. Εγώ όμως έχω 1 καλώδιο 6-pin PCI-E κι ένα 2-pin PCI-E. Η κάρτα θα έχει στο κουτί της 2 καλώδια 6-pin PCI-E. Γίνεται να αλλάξω τα παλιά μου καλώδια με αυτά που έχει το κουτί της κάρτας;
selianx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Η κάρτα θα έχει Molex to PCIE, μετατροπείς δηλαδή. Θα βάλεις το ένα PCI-E που έχεις, και στο άλλο θα χρησιμοποιήσεις τον παρεχόμενο αντάπτορα που σου παρέχεται, στους molex connectors του PSU που περισσεύουν.Τι τροφοδοτικό έχεις;
Milti Pepo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Corsair 450 VS. Μπορείς να εξηγήσεις κάπως καλύτερα αυτό που είπες;
selianx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Στο 1.18 φαίνεται το καλώδιο που παρέχεται. Το τροφοδοτικό σου, έχει 4 Molex connectors, χρησιμοποιείς 2 απ'αυτά για να τα βάλεις στις άσπρες υποδοχές που φαίνονται στο καλώδιο στο βίντεο, και η μαύρη άκρη του πάει στη GPU. Καλύπτεις την πρώτη υποδοχή για ρεύμα στην GPU μ'αυτόν τον τρόπο, στην δεύτερη χρησιμοποιείς κατευθείαν το PCI-E καλώδιο που έχει το τροφοδοτικό σου.
Milti Pepo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέχρι στιγμής κατάλαβα οτι θα συνδέσω το PCI-E που έχω ήδη στη μια υποδοχή της GPU. Μετά θα πάρω το ένα καλώδιο που παρέχει η GPU και θα συνδέσω την μαύρη άκρη του με την άλλη υποδοχή της GPU. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι που θα συνδέσω την άσπρη άκρη του καλωδίου που παρέχει η GPU;
8elwADSL Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Σε ένα από τα molex του τροφοδοτικού σου Το ένα άκρο στην gpu και το άλλο στο molex του psu.
8elwADSL Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αποκλείεται δεν υπάρχει τροφοδοτικό χωρίς καλώδιο molex δες λίγο καλύτερα τα καλώδια του τροφοδοτικού σου.
Milti Pepo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Οπότε θα συνδέσω την άσπρη άκρη με το μαύρο molex μου;
8elwADSL Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Οπότε θα συνδέσω την άσπρη άκρη με το μαύρο molex μου; Πάντα πίστευα σε σένα
pnick Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Παιδιά, έτυχε σε παιδί από άλλο forum να του χαλάσει η κάρτα λόγω της πατέντας με τα molex. Δεν σηκώνουν πολύ ρεύμα τα καλώδια molex. Και μια κάρτα τραβάει. Για ανεμιστήρες και παλιούς δίσκους προορίζονται. Σε άλλες περιπτώσεις διάβασα τα καλώδια molex να λιώνουν από την χρήση πάνω σε κάρτα. Δεν ξέρω. Τα λέω για να μη κάνει ζημιά σε καινούργιο hardware ο άνθρωπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα