ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ο τιτλος σου ειναι και ψευδης και αστοχος. Απο που και ως που σε κοροιδεψαν τα seven? Τους πηγες ενα προιον το οποιο σαν μεταχειρισμενο δεν θα μπορεσουν να το πουλησουν πανω απο 120 ευρω και μεσα σε αυτα τα 120 ευρω θα πρεπει να παρεχουν και εγγυηση καταστηματος αλλιως δεν προκειται να πουληθει. Το αν αισθανεσαι εσυ οτι σε κοροιδευουν τοτε απλα ΜΗΝ το πας, αν θες να -πουλησεις- κατι και οχι να το -ξεφορτωθεις- τοτε το βαζεις αγγελια και ψαχνεις αγοραστες εσυ ο ιδιος και παιζεις το παιχνιδι του "εμποριου".
Donacgreece Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Απαράδεκτος τίτλος. Δεν έχω καμία επαφή με. Το εν λόγο κατάστημα. Αλλά δεν υπάρχει καμία κοροϊδία. Αν στο πάρει 200 που θέλεις εσύ σε τι τιμή θα το πουλήσει μετά; είμαστε σοβαροί; Και εγώ θέλω να δώσω τη μηχανή μου κάνα τριχιλιαρο αλλά αν το πάω σε μάντρα θα μου το πάρουν τζάμπα. Οπότε τι κανω; θα ψάξω μόνος μέσα από αγγελίες αν θέλω να το δώσω στα λεφτά που ψάχνω. Δε μου φταίνε τα καταστήματα. Εμ θέλουμε να κάνουν τι δουλειά για εμάς. Εμ να το στηρίξουν και after sale Εμ να μη βγάλουν και το κέρδος που νομίζουν ότι πρέπει. Νομίζω καλό είναι το θέμα να κλειδωθεί γιατί προσβάλει χωρίς λόγο το εν λόγο κατάστημα...
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Συμφωνώ ότι ο τίτλος ήταν υπερβολικός και άστοχος (και έγινε edited ώστε να μη είναι ανοιχτή επίθεση προς το κατάστημα). Ο OP ρώτησε σε ένα μαγαζί, του είπαν τιμή, δεν του άρεσε, και έφυγε χωρίς χάσει απολύτως τίποτα -μάλλον κέρδισε μια (ανεπαρκή από μόνη της) πληροφορία για το τι παίζει στην αγορά. Κατά τα λοιπά, το όλο παράπονο είναι στη συνομοταξία "γιατί η αγγελία πώλησης του τάδε μεταχειρισμένου είναι τόσο ακριβή; Κορόιδα ψάχνουν; " που το έχουμε χιλιο-βασανίσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις