billyjayserres Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Απίστευτο πράγμα! Σκέφτηκα να αλλάξω το Playstation 3 με το Playstation 4 .Για να μην έχω και τις δυο κονσόλες έκανα μια ερώτηση στα Seven για το ποσο αξιολογεί το Ps3. . ;Έμεινα άναυδος (σημειωτέον το Playstation 3 ειναι πένα με 2 χειριστήρια και 300GB δίσκο.) . Μου είπαν την απίστευτη τιμη των 60 ευρώ!!!! αυτοι ειναι απίστευτοι!! Που εαν πας να πάρεις το χειριστήριο μόνο κάνει 35 ευρώκαι πάνω (το δεύτερο χειριστήριο δεν ανοίχτηκε ακόμη) . Προτιμώ λοιπόν να το κρατήσω παρά να το σκοτώσω σ'αυτά τα λειμάρια.
vaiosgtr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 για ποιον λογο ενα καταστημα να θελει να αγορασει παλιες κονσολες ? λογικα για να τις πουλησει κάπου αλλού. και για να βγαλουν και αυτοι κατι εννοειται οτι πρεπει να αγορασουν πιο φθηνά απο την κανονικη τιμή. εαν θές να το πουλησεις για την κανονικη του τιμη βάλε αγγελία. 3
billyjayserres Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δεν ξερω αν υπάρχει λόγος για να αγοράζουν παλιές κονσόλες .Απο τη στιγμή που κάνουν την κίνηση τουλάχιστον να μην αισθάνεται ο υποψήφιος οτι τον κοροϊδεύουν. Εκτος αυτου για την ωρα το PS4 ειναι απρόσητο με τιμή 400+ ευρώ χωρίς game και gamew 50+ euro κατα μεσο όρο. Ενοείτε οτι δεν θα το πουλήσεις οσο το πήρες αλλα οχι και τετοια ξευτίλα! Anyway, καλύτερα να παραμείνει στα χέρια μου υπο αυτες τις συνθήκες.
HolyMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) μια χαρα ειναι η κοστολογηση των 60€ και φυσικα δεν υπαρχει λογος να δυσφιμεις ενα καταστημα επειδη δεν σου αρεσεi η τιμη! Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2014 από HolyMan
VonLoutsos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Φίλου το XBOX 250GB το αγοράζουνε στο Public ( για αγορά XBOX ONE ) στο εξωφρνικό ποσό των 20 ευρώ...Ναι 20 ευρώ και μιλάμε για το matte μοντέλο...
panos2171 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μας λες ότι στο αγοράζουν σε ξεφτίλα τιμή αλλά δε μας είπες πόσο περίπου θα ήθελες να τους το δώσεις.
billyjayserres Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Και το xbox που αναφερθηκε ειναι επισης κοροιδια. Δεν νομιζω οτι υπαρχει σε καταστημα xbox με 20 ευρω . Αν υπαρχει πειτε μου να το αγοράσω! Θελω να πω οτι οι κινησεις αυτες δεν κολακευουν καθολου αυτες τις αλυσιδες! Αντιθετως μαλιστα. Εγω προσωπικα κατω απο 200 δεν θα το εδινα και επειδη ισως φανταζει μεγαλο το ποσο γιαυτο και δεν σκεφτομαι καν να το πουλησω. Καλήτερα να το χαρισω σε γνωστο παρα να το δωσω για ξεφτιλα. Εκτος αυτου η sony για πολυ καιρο ακομη θα κυκλοφορεί τίτλους αυτης της κονσολας . μια χαρα ειναι η κοστολογηση των 60€ και φυσικα δεν υπαρχει λογος να δυσφιμεις ενα καταστημα επειδη δεν σου αρεσεi η τιμη! Βρες μου εσυ το μοντελο που εχω με 2 χειριστηρια και 2 παιχνιδια στην τιμη των 60 ευρω και εγω τοτε θα το ξανααγορασω . Να εχω εφεδρικο!
basilis5 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 εσυ αν ειχες μαγαζι, ποσο θα αγοραζες το πακετακι σου και ποσο θα το πουλουσες;
NickTG Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Η κοροϊδία ποια είναι? Σου είπαν μια τιμή, δεν σου άρεσε και έφυγες. Εγω προσωπικα κατω απο 200 δεν θα το εδινα Την ίδια στιγμή που με 270 υπάρχει καινούριο 500αρι με 2 παιχνίδια. http://www.skroutz.gr/s/4118710/Sony-Playstation-3-PS3-Super-Slim-500GB-GT6-Anniversary-Edition-The-Last-Of-US.html 1
konpat Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αν έχεις το fat και απλώς του έβαλες τον 300άρι δίσκο τότε να ξέρεις ότι δεν αξίζει και πολύ περισσότερο μιας και μιλάμε για ετοιμοθάνατη κονσόλα (υποψήφια για YLOD) Πάντως ,θα έπρεπε να το περιμένεις .Κανένα κατάστημα δεν θα σου το αγόραζε περισσότερο (αν το αγόραζε) και ειδικά 200ε που μάλλον περίμενες οπότε το να κατηγορείς μόνο το seven για τέτοιο λόγο δημόσια δεν είναι σωστό.
billyjayserres Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Εαν δεν είναι σωστή αυτή η κατηγορία τότε ποιος ο λόγος να πάει κάποιος να αποσύρει την κονσόλα του αφου δεν θα πιάσει τίποτα. Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος λόγος . ο μόνος λόγος είναι να πας κάποιο παιχνίδι και να πάρεις κάποιο άλλο .
dkmaster Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δεν πας να πουλήσεις την κονσόλα σου για να πλουτίσεις, για να την ξεφορτωθείς πας. Από την άλλη σκέψου αυτό που σου είπε και ο NIckTG, κονσόλα με 0 ώρες χρήσης με 2 παιχνίδια 270. Η δική σου δεν παίζει να πουληθεί πάνω από 120 ευρώ. Αν λοιπόν και τα seven την πουλούσαν 120 ευρώ αφότου την αγόραζαν από εσένα, σίγουρα θα έπρεπε να την πάρουν λιγότερο, οπότε γι' αυτούς είναι λογική η τιμή των 60 ευρώ. Σκέψου να είχες εσύ ένα κατάστημα, πόσο θα την αγόραζες. 1
giannisag17 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Mια χαρα βρισκω την τιμη....Πρεπει να βγαλουν και αυτοι κερδος....στο insomnia κανα 120 ευρω βαλτο και παλι ολο και καποιος θα βρεθει να στο παζαρεψει στα 100 ευρω...!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις